Qualitative profile of meat from lambs fed diets with different levels of chitosan. Part II (2022)
Source: Livestock Science. Unidade: ESALQ
Subjects: ÁCIDOS GRAXOS, CARNES E DERIVADOS, CORDEIROS, DIETA ANIMAL, MÚSCULOS, QUITOSANA
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
PEREIRA, Fabiano M et al. Qualitative profile of meat from lambs fed diets with different levels of chitosan. Part II. Livestock Science, v. 262, p. 1-5, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.livsci.2022.104975. Acesso em: 21 out. 2024.APA
Pereira, F. M., Magalhães, T. da S., Freitas Júnior, J. E. de, Santos, S. A., Pinto, L. F. B., Pina, D. dos S., et al. (2022). Qualitative profile of meat from lambs fed diets with different levels of chitosan. Part II. Livestock Science, 262, 1-5. doi:10.1016/j.livsci.2022.104975NLM
Pereira FM, Magalhães T da S, Freitas Júnior JE de, Santos SA, Pinto LFB, Pina D dos S, Mourão GB, Pires AJV, Calixto Júnior FJ, Mesquita BMA de C, Alba HDR, Carvalho GGP de. Qualitative profile of meat from lambs fed diets with different levels of chitosan. Part II [Internet]. Livestock Science. 2022 ; 262 1-5.[citado 2024 out. 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.livsci.2022.104975Vancouver
Pereira FM, Magalhães T da S, Freitas Júnior JE de, Santos SA, Pinto LFB, Pina D dos S, Mourão GB, Pires AJV, Calixto Júnior FJ, Mesquita BMA de C, Alba HDR, Carvalho GGP de. Qualitative profile of meat from lambs fed diets with different levels of chitosan. Part II [Internet]. Livestock Science. 2022 ; 262 1-5.[citado 2024 out. 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.livsci.2022.104975