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  • Source: International Journal of Hydrogen Energy. Unidade: EESC

    Subjects: ÁGUAS RESIDUÁRIAS, QUEIJO, HIDROGÊNIO

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    • ABNT

      OTTAVIANO, Livia Maria et al. Continuous thermophilic hydrogen production from cheese whey powder solution in an anaerobic fluidized bed reactor: effect of hydraulic retention time and initial substrate concentration. International Journal of Hydrogen Energy, v. 42, n. 8, p. 4848-4860, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijhydene.2016.11.168. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Ottaviano, L. M., Ramos, L. R., Botta, L. S., Silva, M. B. A. V., & Silva, E. L. (2017). Continuous thermophilic hydrogen production from cheese whey powder solution in an anaerobic fluidized bed reactor: effect of hydraulic retention time and initial substrate concentration. International Journal of Hydrogen Energy, 42( 8), 4848-4860. doi:10.1016/j.ijhydene.2016.11.168
    • NLM

      Ottaviano LM, Ramos LR, Botta LS, Silva MBAV, Silva EL. Continuous thermophilic hydrogen production from cheese whey powder solution in an anaerobic fluidized bed reactor: effect of hydraulic retention time and initial substrate concentration [Internet]. International Journal of Hydrogen Energy. 2017 ; 42( 8): 4848-4860.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijhydene.2016.11.168
    • Vancouver

      Ottaviano LM, Ramos LR, Botta LS, Silva MBAV, Silva EL. Continuous thermophilic hydrogen production from cheese whey powder solution in an anaerobic fluidized bed reactor: effect of hydraulic retention time and initial substrate concentration [Internet]. International Journal of Hydrogen Energy. 2017 ; 42( 8): 4848-4860.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijhydene.2016.11.168
  • Unidade: EESC

    Subjects: HIDROGÊNIO (PRODUÇÃO), REATORES DE LEITO FLUIDIFICADO, ÁGUAS RESIDUÁRIAS, SOROS, QUEIJO

    Acesso à fonteHow to cite
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    • ABNT

      OTTAVIANO, Livia Maria. Produção de hidrogênio em reator anaeróbio de leito fluidificado a partir de água residuária de soro de queijo em condição termofílica. 2014. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Carlos, 2014. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/18/18138/tde-29092014-160653/. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Ottaviano, L. M. (2014). Produção de hidrogênio em reator anaeróbio de leito fluidificado a partir de água residuária de soro de queijo em condição termofílica (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Carlos. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/18/18138/tde-29092014-160653/
    • NLM

      Ottaviano LM. Produção de hidrogênio em reator anaeróbio de leito fluidificado a partir de água residuária de soro de queijo em condição termofílica [Internet]. 2014 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/18/18138/tde-29092014-160653/
    • Vancouver

      Ottaviano LM. Produção de hidrogênio em reator anaeróbio de leito fluidificado a partir de água residuária de soro de queijo em condição termofílica [Internet]. 2014 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/18/18138/tde-29092014-160653/

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