Effective microorganisms on the development of green cabbage (2024)
Source: Comunicata Scientiae. Unidade: IO
Subjects: DESENVOLVIMENTO VEGETAL, FERTILIZANTES BIOLÓGICOS, MICROBIOLOGIA AGRÍCOLA, PRODUTOS AGRÍCOLAS ORGÂNICOS, REPOLHO
ABNT
OLIVEIRA, Juliana Elias de et al. Effective microorganisms on the development of green cabbage. Comunicata Scientiae, v. 15, p. 1-6, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.14295/CS.v15.4187. Acesso em: 11 nov. 2024.APA
Oliveira, J. E. de, Rocha, R. S., Silva, J. A. da, Tosta, D. S., Merson, A. A., Gravina, G. de A., & Lima, W. L. de. (2024). Effective microorganisms on the development of green cabbage. Comunicata Scientiae, 15, 1-6. doi:10.14295/CS.v15.4187NLM
Oliveira JE de, Rocha RS, Silva JA da, Tosta DS, Merson AA, Gravina G de A, Lima WL de. Effective microorganisms on the development of green cabbage [Internet]. Comunicata Scientiae. 2024 ; 15 1-6.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.14295/CS.v15.4187Vancouver
Oliveira JE de, Rocha RS, Silva JA da, Tosta DS, Merson AA, Gravina G de A, Lima WL de. Effective microorganisms on the development of green cabbage [Internet]. Comunicata Scientiae. 2024 ; 15 1-6.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.14295/CS.v15.4187