Source: Revista Ciência Agronômica. Unidade: ESALQ
Subjects: FERTIRRIGAÇÃO, NITROGÊNIO, POTÁSSIO, PIMENTÃO
ABNT
OLIVEIRA, Francisco de Assis de et al. Quality in the pepper under different fertigation managements and levels of nitrogen and potassium. Revista Ciência Agronômica, v. 46, n. 4, p. 764-773, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.5935/1806-6690.20150064. Acesso em: 02 out. 2024.APA
Oliveira, F. de A. de, Duarte, S. N., Medeiros, J. F. de, Aroucha, E. M. M., & Dias, N. da S. (2015). Quality in the pepper under different fertigation managements and levels of nitrogen and potassium. Revista Ciência Agronômica, 46( 4), 764-773. doi:10.5935/1806-6690.20150064NLM
Oliveira F de A de, Duarte SN, Medeiros JF de, Aroucha EMM, Dias N da S. Quality in the pepper under different fertigation managements and levels of nitrogen and potassium [Internet]. Revista Ciência Agronômica. 2015 ; 46( 4): 764-773.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.5935/1806-6690.20150064Vancouver
Oliveira F de A de, Duarte SN, Medeiros JF de, Aroucha EMM, Dias N da S. Quality in the pepper under different fertigation managements and levels of nitrogen and potassium [Internet]. Revista Ciência Agronômica. 2015 ; 46( 4): 764-773.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.5935/1806-6690.20150064