Recent advances on determination of milk adulterants (2017)
Fonte: Food Chemistry. Unidade: CENA
Assuntos: LEITE, ADULTERAÇÃO DE ALIMENTOS, QUÍMICA DE ALIMENTOS
ABNT
NASCIMENTO, Carina F et al. Recent advances on determination of milk adulterants. Food Chemistry, v. 221, p. 1232–1244, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.11.034. Acesso em: 12 nov. 2024.APA
Nascimento, C. F., Santos, P. M. dos, Pereira Filho, E. R., & Rocha, F. R. P. (2017). Recent advances on determination of milk adulterants. Food Chemistry, 221, 1232–1244. doi:10.1016/j.foodchem.2016.11.034NLM
Nascimento CF, Santos PM dos, Pereira Filho ER, Rocha FRP. Recent advances on determination of milk adulterants [Internet]. Food Chemistry. 2017 ; 221 1232–1244.[citado 2024 nov. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.11.034Vancouver
Nascimento CF, Santos PM dos, Pereira Filho ER, Rocha FRP. Recent advances on determination of milk adulterants [Internet]. Food Chemistry. 2017 ; 221 1232–1244.[citado 2024 nov. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.11.034