Fractionated subcritical carbon dioxide extraction of triacyglycerides from coffea arabica (2019)
Source: Scientia Chromatographica. Unidade: IQSC
Subjects: QUÍMICA ANALÍTICA, CROMATOGRAFIA, CAFÉ
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MOREIRA, Jane Jesus da Silva et al. Fractionated subcritical carbon dioxide extraction of triacyglycerides from coffea arabica. Scientia Chromatographica, v. 11, n. 1, p. 21-27 2019, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.5935/sc.2019.005. Acesso em: 30 set. 2024.APA
Moreira, J. J. da S., Pinto, J. S. da S., Oliveira, T. C., & Lanças, F. M. (2019). Fractionated subcritical carbon dioxide extraction of triacyglycerides from coffea arabica. Scientia Chromatographica, 11( 1), 21-27 2019. doi:10.5935/sc.2019.005NLM
Moreira JJ da S, Pinto JS da S, Oliveira TC, Lanças FM. Fractionated subcritical carbon dioxide extraction of triacyglycerides from coffea arabica [Internet]. Scientia Chromatographica. 2019 ; 11( 1): 21-27 2019.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.5935/sc.2019.005Vancouver
Moreira JJ da S, Pinto JS da S, Oliveira TC, Lanças FM. Fractionated subcritical carbon dioxide extraction of triacyglycerides from coffea arabica [Internet]. Scientia Chromatographica. 2019 ; 11( 1): 21-27 2019.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.5935/sc.2019.005