Filtros : "Moreira, Jane Jesus da Silva" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Scientia Chromatographica. Unidade: IQSC

    Subjects: QUÍMICA ANALÍTICA, CROMATOGRAFIA, CAFÉ

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MOREIRA, Jane Jesus da Silva et al. Fractionated subcritical carbon dioxide extraction of triacyglycerides from coffea arabica. Scientia Chromatographica, v. 11, n. 1, p. 21-27 2019, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.5935/sc.2019.005. Acesso em: 30 set. 2024.
    • APA

      Moreira, J. J. da S., Pinto, J. S. da S., Oliveira, T. C., & Lanças, F. M. (2019). Fractionated subcritical carbon dioxide extraction of triacyglycerides from coffea arabica. Scientia Chromatographica, 11( 1), 21-27 2019. doi:10.5935/sc.2019.005
    • NLM

      Moreira JJ da S, Pinto JS da S, Oliveira TC, Lanças FM. Fractionated subcritical carbon dioxide extraction of triacyglycerides from coffea arabica [Internet]. Scientia Chromatographica. 2019 ; 11( 1): 21-27 2019.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.5935/sc.2019.005
    • Vancouver

      Moreira JJ da S, Pinto JS da S, Oliveira TC, Lanças FM. Fractionated subcritical carbon dioxide extraction of triacyglycerides from coffea arabica [Internet]. Scientia Chromatographica. 2019 ; 11( 1): 21-27 2019.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.5935/sc.2019.005

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024