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  • Fonte: Nutrition Research. Unidade: FMRP

    Assunto: ALEITAMENTO MATERNO

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    • ABNT

      SANTOS, M M e MARTINEZ, F E. Human milk concentrate for protein infants. Nutrition Research, v. 16, n. 5 , p. 769-72, 1996Tradução . . Acesso em: 26 jul. 2024.
    • APA

      Santos, M. M., & Martinez, F. E. (1996). Human milk concentrate for protein infants. Nutrition Research, 16( 5 ), 769-72.
    • NLM

      Santos MM, Martinez FE. Human milk concentrate for protein infants. Nutrition Research. 1996 ;16( 5 ): 769-72.[citado 2024 jul. 26 ]
    • Vancouver

      Santos MM, Martinez FE. Human milk concentrate for protein infants. Nutrition Research. 1996 ;16( 5 ): 769-72.[citado 2024 jul. 26 ]
  • Fonte: Nutrition Research. Unidade: FMRP

    Assunto: NUTRIÇÃO

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    • ABNT

      PINHEIRO, F S e JORGE, S M e MARTINEZ, F E. Plasma zinc and copper levels in maternal, placental, intervillows pace and cord blood. Nutrition Research, v. 12, p. 367-73, 1992Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0271-5317(05)80752-3. Acesso em: 26 jul. 2024.
    • APA

      Pinheiro, F. S., Jorge, S. M., & Martinez, F. E. (1992). Plasma zinc and copper levels in maternal, placental, intervillows pace and cord blood. Nutrition Research, 12, 367-73. doi:10.1016/s0271-5317(05)80752-3
    • NLM

      Pinheiro FS, Jorge SM, Martinez FE. Plasma zinc and copper levels in maternal, placental, intervillows pace and cord blood [Internet]. Nutrition Research. 1992 ;12 367-73.[citado 2024 jul. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0271-5317(05)80752-3
    • Vancouver

      Pinheiro FS, Jorge SM, Martinez FE. Plasma zinc and copper levels in maternal, placental, intervillows pace and cord blood [Internet]. Nutrition Research. 1992 ;12 367-73.[citado 2024 jul. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0271-5317(05)80752-3
  • Fonte: Nutrition Research. Unidade: FMRP

    Assunto: NUTRIÇÃO

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    • ABNT

      MARTINEZ, F E et al. Effects of ultrasonic homogenization of human milk on lypolysis, igd, igg, lactofenin and bacterise content. Nutrition Research, v. 12, n. 4 , p. 561-8, 1992Tradução . . Acesso em: 26 jul. 2024.
    • APA

      Martinez, F. E., Davidson, A. G. F., Desai, I. D., Nakai, I., & Rodclif, A. (1992). Effects of ultrasonic homogenization of human milk on lypolysis, igd, igg, lactofenin and bacterise content. Nutrition Research, 12( 4 ), 561-8.
    • NLM

      Martinez FE, Davidson AGF, Desai ID, Nakai I, Rodclif A. Effects of ultrasonic homogenization of human milk on lypolysis, igd, igg, lactofenin and bacterise content. Nutrition Research. 1992 ;12( 4 ): 561-8.[citado 2024 jul. 26 ]
    • Vancouver

      Martinez FE, Davidson AGF, Desai ID, Nakai I, Rodclif A. Effects of ultrasonic homogenization of human milk on lypolysis, igd, igg, lactofenin and bacterise content. Nutrition Research. 1992 ;12( 4 ): 561-8.[citado 2024 jul. 26 ]
  • Fonte: Nutrition Research. Unidade: FMRP

    Assunto: CUIDADO DA CRIANÇA

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BORIGATO, E V M e MARTINEZ, F E. Iron incorporation in brazilian infant diets cooked in iron utensils. Nutrition Research, v. 12, n. 9 , p. 1665-73, 1992Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0271-5317(05)80495-6. Acesso em: 26 jul. 2024.
    • APA

      Borigato, E. V. M., & Martinez, F. E. (1992). Iron incorporation in brazilian infant diets cooked in iron utensils. Nutrition Research, 12( 9 ), 1665-73. doi:10.1016/s0271-5317(05)80495-6
    • NLM

      Borigato EVM, Martinez FE. Iron incorporation in brazilian infant diets cooked in iron utensils [Internet]. Nutrition Research. 1992 ;12( 9 ): 1665-73.[citado 2024 jul. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0271-5317(05)80495-6
    • Vancouver

      Borigato EVM, Martinez FE. Iron incorporation in brazilian infant diets cooked in iron utensils [Internet]. Nutrition Research. 1992 ;12( 9 ): 1665-73.[citado 2024 jul. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0271-5317(05)80495-6
  • Fonte: Nutrition Research. Unidade: FMRP

    Assuntos: BIODISPONIBILIDADE, FERRO, ANEMIA FERROPRIVA, EPIDEMIOLOGIA EXPERIMENTAL

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARTINEZ, F E e VANNUCCHI, H. Biovailability of iron added to the diet by cooking food in an iron pot. Nutrition Research, v. 6 , p. 421-6, 1986Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0271-5317(86)80183-x. Acesso em: 26 jul. 2024.
    • APA

      Martinez, F. E., & Vannucchi, H. (1986). Biovailability of iron added to the diet by cooking food in an iron pot. Nutrition Research, 6 , 421-6. doi:10.1016/s0271-5317(86)80183-x
    • NLM

      Martinez FE, Vannucchi H. Biovailability of iron added to the diet by cooking food in an iron pot [Internet]. Nutrition Research. 1986 ;6 421-6.[citado 2024 jul. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0271-5317(86)80183-x
    • Vancouver

      Martinez FE, Vannucchi H. Biovailability of iron added to the diet by cooking food in an iron pot [Internet]. Nutrition Research. 1986 ;6 421-6.[citado 2024 jul. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0271-5317(86)80183-x

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