Consumption of ultra-processed foods predicts diet quality in Canada (2017)
Source: Appetite. Unidade: FSP
Subjects: ALIMENTOS INDUSTRIALIZADOS, CONSUMO DE ALIMENTOS, DIETÉTICA, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, DIETA, CANADÁ
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MOUBARAC, Jean Claude et al. Consumption of ultra-processed foods predicts diet quality in Canada. Appetite, v. 108, n. , p. 512-520, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.appet.2016.11.006. Acesso em: 29 set. 2024.APA
Moubarac, J. C., Batal, M., Louzada, M. L., Steele, E. M., & Monteiro, C. A. (2017). Consumption of ultra-processed foods predicts diet quality in Canada. Appetite, 108( ), 512-520. doi:10.1016/j.appet.2016.11.006NLM
Moubarac JC, Batal M, Louzada ML, Steele EM, Monteiro CA. Consumption of ultra-processed foods predicts diet quality in Canada [Internet]. Appetite. 2017 ;108( ): 512-520.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.appet.2016.11.006Vancouver
Moubarac JC, Batal M, Louzada ML, Steele EM, Monteiro CA. Consumption of ultra-processed foods predicts diet quality in Canada [Internet]. Appetite. 2017 ;108( ): 512-520.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.appet.2016.11.006