Synthesis of ethyl (2E,4E)-2,4-decadienoate, flavour component of barlett pears (1998)
Source: Abstracts. Conference titles: Brazilian Meeting on Organic Synthesis. Unidade: FFCLRP
Assunto: SÍNTESE ORGÂNICA (QUÍMICA)
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ABNT
DABDOUB, Miguel Joaquim et al. Synthesis of ethyl (2E,4E)-2,4-decadienoate, flavour component of barlett pears. 1998, Anais.. São Pedro: Faculdade de Filosofia, Ciências e Letras de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 1998. . Acesso em: 02 out. 2024.APA
Dabdoub, M. J., Begnini, M. L., Hurtado, G. R., & Lenardão, É. J. (1998). Synthesis of ethyl (2E,4E)-2,4-decadienoate, flavour component of barlett pears. In Abstracts. São Pedro: Faculdade de Filosofia, Ciências e Letras de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.NLM
Dabdoub MJ, Begnini ML, Hurtado GR, Lenardão ÉJ. Synthesis of ethyl (2E,4E)-2,4-decadienoate, flavour component of barlett pears. Abstracts. 1998 ;[citado 2024 out. 02 ]Vancouver
Dabdoub MJ, Begnini ML, Hurtado GR, Lenardão ÉJ. Synthesis of ethyl (2E,4E)-2,4-decadienoate, flavour component of barlett pears. Abstracts. 1998 ;[citado 2024 out. 02 ]