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  • Source: Química de produtos naturais, novos fármacos e a moderna farmacognosia. Unidade: IQ

    Assunto: QUÍMICA ORGÂNICA

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    • ABNT

      FURLAN, Maysa e BERGAMO, Debora Cristina Baldoqui e KATO, Massuo Jorge. Biossíntese de produtos naturais: atualidades e perspectivas no desenvolvimento de novos fármacos. Química de produtos naturais, novos fármacos e a moderna farmacognosia. Tradução . Vale do Itajaí: UNIVALI, 2009. . . Acesso em: 04 ago. 2024.
    • APA

      Furlan, M., Bergamo, D. C. B., & Kato, M. J. (2009). Biossíntese de produtos naturais: atualidades e perspectivas no desenvolvimento de novos fármacos. In Química de produtos naturais, novos fármacos e a moderna farmacognosia. Vale do Itajaí: UNIVALI.
    • NLM

      Furlan M, Bergamo DCB, Kato MJ. Biossíntese de produtos naturais: atualidades e perspectivas no desenvolvimento de novos fármacos. In: Química de produtos naturais, novos fármacos e a moderna farmacognosia. Vale do Itajaí: UNIVALI; 2009. [citado 2024 ago. 04 ]
    • Vancouver

      Furlan M, Bergamo DCB, Kato MJ. Biossíntese de produtos naturais: atualidades e perspectivas no desenvolvimento de novos fármacos. In: Química de produtos naturais, novos fármacos e a moderna farmacognosia. Vale do Itajaí: UNIVALI; 2009. [citado 2024 ago. 04 ]
  • Source: Polyphenols Communications 2004. Unidade: IQ

    Subjects: DANO AO DNA, PRODUTOS NATURAIS

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    • ABNT

      YAMAGUCHI, Lydia Fumiko e KATO, Massuo Jorge e DI MASCIO, Paolo. Singlet oxygen quenching by biflavonoids. Polyphenols Communications 2004. Tradução . Helsinki: University of Helsinki. Organic Chemistry Laboratory, 2004. . . Acesso em: 04 ago. 2024.
    • APA

      Yamaguchi, L. F., Kato, M. J., & Di Mascio, P. (2004). Singlet oxygen quenching by biflavonoids. In Polyphenols Communications 2004. Helsinki: University of Helsinki. Organic Chemistry Laboratory.
    • NLM

      Yamaguchi LF, Kato MJ, Di Mascio P. Singlet oxygen quenching by biflavonoids. In: Polyphenols Communications 2004. Helsinki: University of Helsinki. Organic Chemistry Laboratory; 2004. [citado 2024 ago. 04 ]
    • Vancouver

      Yamaguchi LF, Kato MJ, Di Mascio P. Singlet oxygen quenching by biflavonoids. In: Polyphenols Communications 2004. Helsinki: University of Helsinki. Organic Chemistry Laboratory; 2004. [citado 2024 ago. 04 ]
  • Source: Science in Brazil. Unidades: CENA, IQ

    Assunto: QUÍMICA

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    • ABNT

      PINTO, Angelo da Cunha et al. Area of chemical sciences. Science in Brazil. Tradução . Rio de Janeiro: Academia Brasileira de Ciências, 2002. . Disponível em: http://www.abc.org.br/IMG/pdf/doc-17.pdf. Acesso em: 04 ago. 2024.
    • APA

      Pinto, A. da C., Gama, A. A. de S., Zagatto, E. A. G., & Kato, M. J. (2002). Area of chemical sciences. In Science in Brazil. Rio de Janeiro: Academia Brasileira de Ciências. Recuperado de http://www.abc.org.br/IMG/pdf/doc-17.pdf
    • NLM

      Pinto A da C, Gama AA de S, Zagatto EAG, Kato MJ. Area of chemical sciences [Internet]. In: Science in Brazil. Rio de Janeiro: Academia Brasileira de Ciências; 2002. [citado 2024 ago. 04 ] Available from: http://www.abc.org.br/IMG/pdf/doc-17.pdf
    • Vancouver

      Pinto A da C, Gama AA de S, Zagatto EAG, Kato MJ. Area of chemical sciences [Internet]. In: Science in Brazil. Rio de Janeiro: Academia Brasileira de Ciências; 2002. [citado 2024 ago. 04 ] Available from: http://www.abc.org.br/IMG/pdf/doc-17.pdf
  • Source: Bioluminescence and chemiluminescence : perspectives for the 21st century. Unidade: IQ

    Subjects: QUÍMICA ORGÂNICA, ANTIOXIDANTES

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    • ABNT

      BAADER, Wilhelm Josef et al. A simplified assay for the evaluation on natural products antioxidant potential. Bioluminescence and chemiluminescence : perspectives for the 21st century. Tradução . Chichester: Wiley, 1999. . . Acesso em: 04 ago. 2024.
    • APA

      Baader, W. J., Bastos, E. L., Romoff, P., & Kato, M. J. (1999). A simplified assay for the evaluation on natural products antioxidant potential. In Bioluminescence and chemiluminescence : perspectives for the 21st century. Chichester: Wiley.
    • NLM

      Baader WJ, Bastos EL, Romoff P, Kato MJ. A simplified assay for the evaluation on natural products antioxidant potential. In: Bioluminescence and chemiluminescence : perspectives for the 21st century. Chichester: Wiley; 1999. [citado 2024 ago. 04 ]
    • Vancouver

      Baader WJ, Bastos EL, Romoff P, Kato MJ. A simplified assay for the evaluation on natural products antioxidant potential. In: Bioluminescence and chemiluminescence : perspectives for the 21st century. Chichester: Wiley; 1999. [citado 2024 ago. 04 ]
  • Source: Chemistry of the Amazon: biodiversity, natural products, and environmental issues. Unidade: IQ

    Assunto: FARMACOLOGIA

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    • ABNT

      KATO, Massuo Jorge. Chemistry of amazonian myristicaceae: developmental, ecological and pharmacological aspects. Chemistry of the Amazon: biodiversity, natural products, and environmental issues. Tradução . Washington: Instituto de Química, Universidade de São Paulo, 1995. . . Acesso em: 04 ago. 2024.
    • APA

      Kato, M. J. (1995). Chemistry of amazonian myristicaceae: developmental, ecological and pharmacological aspects. In Chemistry of the Amazon: biodiversity, natural products, and environmental issues. Washington: Instituto de Química, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Kato MJ. Chemistry of amazonian myristicaceae: developmental, ecological and pharmacological aspects. In: Chemistry of the Amazon: biodiversity, natural products, and environmental issues. Washington: Instituto de Química, Universidade de São Paulo; 1995. [citado 2024 ago. 04 ]
    • Vancouver

      Kato MJ. Chemistry of amazonian myristicaceae: developmental, ecological and pharmacological aspects. In: Chemistry of the Amazon: biodiversity, natural products, and environmental issues. Washington: Instituto de Química, Universidade de São Paulo; 1995. [citado 2024 ago. 04 ]
  • Source: Chemistry of the Amazon: biodiversity, natural products, and environmental issues. Unidade: IQ

    Assunto: QUÍMICA ORGÂNICA

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    • ABNT

      LEWIS, N G et al. Lignans: diversity, biosynthesis, and function. Chemistry of the Amazon: biodiversity, natural products, and environmental issues. Tradução . Washington: Instituto de Química, Universidade de São Paulo, 1995. . . Acesso em: 04 ago. 2024.
    • APA

      Lewis, N. G., Kato, M. J., Lopes, N., & Davin, L. B. (1995). Lignans: diversity, biosynthesis, and function. In Chemistry of the Amazon: biodiversity, natural products, and environmental issues. Washington: Instituto de Química, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Lewis NG, Kato MJ, Lopes N, Davin LB. Lignans: diversity, biosynthesis, and function. In: Chemistry of the Amazon: biodiversity, natural products, and environmental issues. Washington: Instituto de Química, Universidade de São Paulo; 1995. [citado 2024 ago. 04 ]
    • Vancouver

      Lewis NG, Kato MJ, Lopes N, Davin LB. Lignans: diversity, biosynthesis, and function. In: Chemistry of the Amazon: biodiversity, natural products, and environmental issues. Washington: Instituto de Química, Universidade de São Paulo; 1995. [citado 2024 ago. 04 ]

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