Assessment of aflatoxin intake in São Paulo, Brazil (2013)
Fonte: Food Control. Unidade: FZEA
Assuntos: MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS, AFLATOXINAS, CONTAMINAÇÃO DE ALIMENTOS
ABNT
JAGER, Alessandra Vincenzi et al. Assessment of aflatoxin intake in São Paulo, Brazil. Food Control, v. 33, n. 1, p. 87-92, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2013.02.016. Acesso em: 02 nov. 2024.APA
Jager, A. V., Tedesco, M. P., Souto, P. C. M. de C., & Oliveira, C. A. F. de. (2013). Assessment of aflatoxin intake in São Paulo, Brazil. Food Control, 33( 1), 87-92. doi:10.1016/j.foodcont.2013.02.016NLM
Jager AV, Tedesco MP, Souto PCM de C, Oliveira CAF de. Assessment of aflatoxin intake in São Paulo, Brazil [Internet]. Food Control. 2013 ; 33( 1): 87-92.[citado 2024 nov. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2013.02.016Vancouver
Jager AV, Tedesco MP, Souto PCM de C, Oliveira CAF de. Assessment of aflatoxin intake in São Paulo, Brazil [Internet]. Food Control. 2013 ; 33( 1): 87-92.[citado 2024 nov. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2013.02.016