Filtros : "Hartman, M" Removido: "SUSTENTABILIDADE" Limpar


  • Fonte: Journal Agricultural and Food Chemistry. Unidade: FCF

    Assuntos: ANÁLISE DE ALIMENTOS, IRRADIAÇÃO DE ALIMENTOS

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VILLAVICENCIO, A L C H et al. Formation of hydrocarbons in irradiated Brazilian beans: gas chromatographic analysis to detected radiation processing. Journal Agricultural and Food Chemistry, v. 45, p. 4215-4220, 1997Tradução . . Acesso em: 19 out. 2024.
    • APA

      Villavicencio, A. L. C. H., Mancini-Filho, J., Hartman, M., Ammon, J., & Delincee, H. (1997). Formation of hydrocarbons in irradiated Brazilian beans: gas chromatographic analysis to detected radiation processing. Journal Agricultural and Food Chemistry, 45, 4215-4220.
    • NLM

      Villavicencio ALCH, Mancini-Filho J, Hartman M, Ammon J, Delincee H. Formation of hydrocarbons in irradiated Brazilian beans: gas chromatographic analysis to detected radiation processing. Journal Agricultural and Food Chemistry. 1997 ; 45 4215-4220.[citado 2024 out. 19 ]
    • Vancouver

      Villavicencio ALCH, Mancini-Filho J, Hartman M, Ammon J, Delincee H. Formation of hydrocarbons in irradiated Brazilian beans: gas chromatographic analysis to detected radiation processing. Journal Agricultural and Food Chemistry. 1997 ; 45 4215-4220.[citado 2024 out. 19 ]

Biblioteca Digital de Produção Intelectual da Universidade de São Paulo     2012 - 2024