Avaliação sensorial de cachaça (2008)
Source: Book of abstracts. Conference titles: Brazilian Meeting on Chemistry of Food and Beverages. Unidade: IQSC
Subjects: QUÍMICA, BEBIDAS DESTILADAS, AGUARDENTE
ABNT
SEIXAS, Fernanda Rosan Fortunato et al. Avaliação sensorial de cachaça. 2008, Anais.. Lorena: USP/EEL, 2008. . Acesso em: 13 nov. 2024.APA
Seixas, F. R. F., Da Silva, A. A., Galinaro, C. A., Franco, D. W., & Odello, L. (2008). Avaliação sensorial de cachaça. In Book of abstracts. Lorena: USP/EEL.NLM
Seixas FRF, Da Silva AA, Galinaro CA, Franco DW, Odello L. Avaliação sensorial de cachaça. Book of abstracts. 2008 ;[citado 2024 nov. 13 ]Vancouver
Seixas FRF, Da Silva AA, Galinaro CA, Franco DW, Odello L. Avaliação sensorial de cachaça. Book of abstracts. 2008 ;[citado 2024 nov. 13 ]