Experimental analysis of the performance and energy savings in heat pump drying of tomatoes (2003)
Fonte: CIBIA IV : libro de resúmenes y programa oficial. Nome do evento: Congreso Iberoamericano de Ingeniería de Alimentos. Unidade: FZEA
Assuntos: TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, SECAGEM DE ALIMENTOS, TOMATE
ABNT
QUEIROZ, R. e GABAS, Ana Lúcia e TELIS, Vânia Regina Nicoletti. Experimental analysis of the performance and energy savings in heat pump drying of tomatoes. 2003, Anais.. Valparaíso: Universidad Técnica Federico Santa Maria/ICHIA/CYTED, 2003. . Acesso em: 04 out. 2024.APA
Queiroz, R., Gabas, A. L., & Telis, V. R. N. (2003). Experimental analysis of the performance and energy savings in heat pump drying of tomatoes. In CIBIA IV : libro de resúmenes y programa oficial. Valparaíso: Universidad Técnica Federico Santa Maria/ICHIA/CYTED.NLM
Queiroz R, Gabas AL, Telis VRN. Experimental analysis of the performance and energy savings in heat pump drying of tomatoes. CIBIA IV : libro de resúmenes y programa oficial. 2003 ;[citado 2024 out. 04 ]Vancouver
Queiroz R, Gabas AL, Telis VRN. Experimental analysis of the performance and energy savings in heat pump drying of tomatoes. CIBIA IV : libro de resúmenes y programa oficial. 2003 ;[citado 2024 out. 04 ]