Filtros : "Fernandes, Flávia da Silva" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: International Journal of Microbiology. Unidade: EEL

    Subjects: SACCHAROMYCES, ETANOL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FERNANDES, Flávia da Silva et al. Current Ethanol Production Requirements for the Yeast Saccharomyces cerevisiae. International Journal of Microbiology, v. 2022, p. 1-14, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1155/2022/7878830. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Fernandes, F. da S., Souza, É. S. de, Carneiro, L. M., Silva, J. P. A., Souza, J. V. B. de, & Batista, J. da S. (2022). Current Ethanol Production Requirements for the Yeast Saccharomyces cerevisiae. International Journal of Microbiology, 2022, 1-14. doi:10.1155/2022/7878830
    • NLM

      Fernandes F da S, Souza ÉS de, Carneiro LM, Silva JPA, Souza JVB de, Batista J da S. Current Ethanol Production Requirements for the Yeast Saccharomyces cerevisiae [Internet]. International Journal of Microbiology. 2022 ;2022 1-14.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1155/2022/7878830
    • Vancouver

      Fernandes F da S, Souza ÉS de, Carneiro LM, Silva JPA, Souza JVB de, Batista J da S. Current Ethanol Production Requirements for the Yeast Saccharomyces cerevisiae [Internet]. International Journal of Microbiology. 2022 ;2022 1-14.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1155/2022/7878830

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024