Fonte: Cadernos de Saúde Pública. Unidade: FSP
Assuntos: MÉTODOS DE ALIMENTAÇÃO (INVESTIGAÇÃO), CONSUMO DE ALIMENTOS (AVALIAÇÃO), QUESTIONÁRIOS (INVESTIGAÇÃO;FREQUÊNCIA), ADOLESCENTES, FRUTAS, LEGUMES, ESTUDOS DE AVALIAÇÃO
ABNT
VILLAR, Betzabeth Slater et al. Validation of a food frequency questionnaire to assess the consumption of carotenoids, fruits and vegetables among adolescents: the method of triads. Cadernos de Saúde Pública, v. no 2010, n. 11, p. 2090-2100, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S0102-311X2010001100010. Acesso em: 02 nov. 2024.APA
Villar, B. S., Enes, C. C., López, R. V. M., Damasceno, N. R. T., & Manile, S. M. V. (2010). Validation of a food frequency questionnaire to assess the consumption of carotenoids, fruits and vegetables among adolescents: the method of triads. Cadernos de Saúde Pública, no 2010( 11), 2090-2100. doi:10.1590/S0102-311X2010001100010NLM
Villar BS, Enes CC, López RVM, Damasceno NRT, Manile SMV. Validation of a food frequency questionnaire to assess the consumption of carotenoids, fruits and vegetables among adolescents: the method of triads [Internet]. Cadernos de Saúde Pública. 2010 ; no 2010( 11): 2090-2100.[citado 2024 nov. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0102-311X2010001100010Vancouver
Villar BS, Enes CC, López RVM, Damasceno NRT, Manile SMV. Validation of a food frequency questionnaire to assess the consumption of carotenoids, fruits and vegetables among adolescents: the method of triads [Internet]. Cadernos de Saúde Pública. 2010 ; no 2010( 11): 2090-2100.[citado 2024 nov. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0102-311X2010001100010