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  • Source: Scientific Reports. Unidade: EP

    Subjects: CANA-DE-AÇÚCAR, LEVEDURAS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      ELIODÓRIO, Kevy Pontes et al. Physiology of saccharomyces cerevisiae during growth on industrial sugar cane molasses can be reproduced in a tailor‑made defned synthetic medium. Scientific Reports, n. 10567, p. 1-15, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1038/s41598-023-37618-8. Acesso em: 27 set. 2024.
    • APA

      Eliodório, K. P., Cunha, G. C. de G. e, Lino, F. S. de O., Sommer, M. O. A., Gombert, A. K., Giudici, R., & Basso, T. O. (2023). Physiology of saccharomyces cerevisiae during growth on industrial sugar cane molasses can be reproduced in a tailor‑made defned synthetic medium. Scientific Reports, (10567), 1-15. doi:10.1038/s41598-023-37618-8
    • NLM

      Eliodório KP, Cunha GC de G e, Lino FS de O, Sommer MOA, Gombert AK, Giudici R, Basso TO. Physiology of saccharomyces cerevisiae during growth on industrial sugar cane molasses can be reproduced in a tailor‑made defned synthetic medium [Internet]. Scientific Reports. 2023 ;(10567): 1-15.[citado 2024 set. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1038/s41598-023-37618-8
    • Vancouver

      Eliodório KP, Cunha GC de G e, Lino FS de O, Sommer MOA, Gombert AK, Giudici R, Basso TO. Physiology of saccharomyces cerevisiae during growth on industrial sugar cane molasses can be reproduced in a tailor‑made defned synthetic medium [Internet]. Scientific Reports. 2023 ;(10567): 1-15.[citado 2024 set. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1038/s41598-023-37618-8
  • Conference titles: Congresso Brasileiro de Engenharia Química-COBEQ. Unidade: EP

    Subjects: REAÇÃO DE MAILLARD, CINÉTICA

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    • ABNT

      ELIODÓRIO, Kevy Pontes et al. Cinética das reações de Maillard e efeito de seus produtos na fisiologia de Saccharomyces Cerevisiae. . Campinas: Galoá. Disponível em: https://proceedings.science/cobeq/cobeq-2021/trabalhos/cinetica-das-reacoes-de-maillard-e-efeito-de-seus-produtos-na-fisiologia-de-sacc?lang=pt-br. Acesso em: 27 set. 2024. , 2021
    • APA

      Eliodório, K. P., Pennacchi, C., Cunha, G. C. de G. e, Giacon, T. G., Giudici, R., & Basso, T. O. (2021). Cinética das reações de Maillard e efeito de seus produtos na fisiologia de Saccharomyces Cerevisiae. Campinas: Galoá. Recuperado de https://proceedings.science/cobeq/cobeq-2021/trabalhos/cinetica-das-reacoes-de-maillard-e-efeito-de-seus-produtos-na-fisiologia-de-sacc?lang=pt-br
    • NLM

      Eliodório KP, Pennacchi C, Cunha GC de G e, Giacon TG, Giudici R, Basso TO. Cinética das reações de Maillard e efeito de seus produtos na fisiologia de Saccharomyces Cerevisiae [Internet]. 2021 ;[citado 2024 set. 27 ] Available from: https://proceedings.science/cobeq/cobeq-2021/trabalhos/cinetica-das-reacoes-de-maillard-e-efeito-de-seus-produtos-na-fisiologia-de-sacc?lang=pt-br
    • Vancouver

      Eliodório KP, Pennacchi C, Cunha GC de G e, Giacon TG, Giudici R, Basso TO. Cinética das reações de Maillard e efeito de seus produtos na fisiologia de Saccharomyces Cerevisiae [Internet]. 2021 ;[citado 2024 set. 27 ] Available from: https://proceedings.science/cobeq/cobeq-2021/trabalhos/cinetica-das-reacoes-de-maillard-e-efeito-de-seus-produtos-na-fisiologia-de-sacc?lang=pt-br
  • Conference titles: Congresso Brasileiro de Engenharia Química-COBEQ. Unidade: EP

    Subjects: FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA, CINÉTICA

    Versão PublicadaAcesso à fonteHow to cite
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    • ABNT

      ELIODÓRIO, Kevy Pontes et al. Modelagem matemática do processo de fermentação alcoólica: efeito da concentração de substrato, células e temperatura dos parâmetros cinéticos. . Campinas: Galoá. Disponível em: https://proceedings.science/cobeq/cobeq-2021/trabalhos/modelagem-matematica-do-processo-de-fermentacao-alcoolica-efeito-da-concentracao?lang=pt-br. Acesso em: 27 set. 2024. , 2021
    • APA

      Eliodório, K. P., Bovolini, A. G., Carneiro, L. G., Cunha, G. C. de G. e, Basso, T. O., & Giudici, R. (2021). Modelagem matemática do processo de fermentação alcoólica: efeito da concentração de substrato, células e temperatura dos parâmetros cinéticos. Campinas: Galoá. Recuperado de https://proceedings.science/cobeq/cobeq-2021/trabalhos/modelagem-matematica-do-processo-de-fermentacao-alcoolica-efeito-da-concentracao?lang=pt-br
    • NLM

      Eliodório KP, Bovolini AG, Carneiro LG, Cunha GC de G e, Basso TO, Giudici R. Modelagem matemática do processo de fermentação alcoólica: efeito da concentração de substrato, células e temperatura dos parâmetros cinéticos [Internet]. 2021 ;[citado 2024 set. 27 ] Available from: https://proceedings.science/cobeq/cobeq-2021/trabalhos/modelagem-matematica-do-processo-de-fermentacao-alcoolica-efeito-da-concentracao?lang=pt-br
    • Vancouver

      Eliodório KP, Bovolini AG, Carneiro LG, Cunha GC de G e, Basso TO, Giudici R. Modelagem matemática do processo de fermentação alcoólica: efeito da concentração de substrato, células e temperatura dos parâmetros cinéticos [Internet]. 2021 ;[citado 2024 set. 27 ] Available from: https://proceedings.science/cobeq/cobeq-2021/trabalhos/modelagem-matematica-do-processo-de-fermentacao-alcoolica-efeito-da-concentracao?lang=pt-br
  • Source: Biotechnology for Biofuels. Unidade: EP

    Subjects: CATALISADORES, NANOTUBOS DE CARBONO, ESTRESSE, ETANOL

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    • ABNT

      PRADO, Cleiton Dias do et al. Physiological characterization of a new thermotolerant yeast strain isolated during Brazilian ethanol production, and its application in high-temperature fermentation. Biotechnology for Biofuels, v. 13, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1186/s13068-020-01817-6. Acesso em: 27 set. 2024.
    • APA

      Prado, C. D. do, Lorca Mandrujano, G. P., Souza, J. P. de, Sgobbi, F. B., Novaes, H. R., Silva, J. P. M. O. da, et al. (2020). Physiological characterization of a new thermotolerant yeast strain isolated during Brazilian ethanol production, and its application in high-temperature fermentation. Biotechnology for Biofuels, 13. doi:10.1186/s13068-020-01817-6
    • NLM

      Prado CD do, Lorca Mandrujano GP, Souza JP de, Sgobbi FB, Novaes HR, Silva JPMO da, Alves MHR, Eliodório KP, Cunha GC de G e, Giudici R, Procópio DP, Basso TO, Malavazi I, Cunha AF da. Physiological characterization of a new thermotolerant yeast strain isolated during Brazilian ethanol production, and its application in high-temperature fermentation [Internet]. Biotechnology for Biofuels. 2020 ;13[citado 2024 set. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1186/s13068-020-01817-6
    • Vancouver

      Prado CD do, Lorca Mandrujano GP, Souza JP de, Sgobbi FB, Novaes HR, Silva JPMO da, Alves MHR, Eliodório KP, Cunha GC de G e, Giudici R, Procópio DP, Basso TO, Malavazi I, Cunha AF da. Physiological characterization of a new thermotolerant yeast strain isolated during Brazilian ethanol production, and its application in high-temperature fermentation [Internet]. Biotechnology for Biofuels. 2020 ;13[citado 2024 set. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1186/s13068-020-01817-6
  • Source: Microorganisms. Unidade: EP

    Subjects: ÁCIDO LÁCTICO, LEVEDURAS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MELO, Naiane Lopes Soares de et al. Evaluation of product distribution in chemostat and batch fermentation in lactic acid-producing komagataella phaffii strains utilizing glycerol as substrate. Microorganisms, v. 8, n. 5, p. 1-12, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/microorganisms8050781. Acesso em: 27 set. 2024.
    • APA

      Melo, N. L. S. de, Pontes, G. C., Procópio, D. P., Cunha, G. C. de G. e, Eliodório, K. P., Paes, H. C., et al. (2020). Evaluation of product distribution in chemostat and batch fermentation in lactic acid-producing komagataella phaffii strains utilizing glycerol as substrate. Microorganisms, 8( 5), 1-12. doi:10.3390/microorganisms8050781
    • NLM

      Melo NLS de, Pontes GC, Procópio DP, Cunha GC de G e, Eliodório KP, Paes HC, Basso TO, Parachin NS. Evaluation of product distribution in chemostat and batch fermentation in lactic acid-producing komagataella phaffii strains utilizing glycerol as substrate [Internet]. Microorganisms. 2020 ; 8( 5): 1-12.[citado 2024 set. 27 ] Available from: https://doi.org/10.3390/microorganisms8050781
    • Vancouver

      Melo NLS de, Pontes GC, Procópio DP, Cunha GC de G e, Eliodório KP, Paes HC, Basso TO, Parachin NS. Evaluation of product distribution in chemostat and batch fermentation in lactic acid-producing komagataella phaffii strains utilizing glycerol as substrate [Internet]. Microorganisms. 2020 ; 8( 5): 1-12.[citado 2024 set. 27 ] Available from: https://doi.org/10.3390/microorganisms8050781
  • Source: Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. Conference titles: Simpósio Nacional de Bioprocessos. Unidade: EP

    Subjects: ETANOL, INIBIDORES DE CRESCIMENTO VEGETAL

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ELIODÓRIO, Kevy Pontes et al. Physiological effects of inhibitors from the second generation ethanol in different strains of saccharomyces cerevisiae. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. Sao Paulo: Galoá. Disponível em: https://proceedings.science/sinaferm/sinaferm-sheb-2019/papers/physiological-effects-of-inhibitors-from-the-second-generation-ethanol-in-different-strains-of-saccharomyces-cerevisiae. Acesso em: 27 set. 2024. , 2019
    • APA

      Eliodório, K. P., Cunha, G. C. de G. e, Siqueira, G. A., Fornereto, L., Giudici, R., & Basso, T. O. (2019). Physiological effects of inhibitors from the second generation ethanol in different strains of saccharomyces cerevisiae. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. Sao Paulo: Galoá. Recuperado de https://proceedings.science/sinaferm/sinaferm-sheb-2019/papers/physiological-effects-of-inhibitors-from-the-second-generation-ethanol-in-different-strains-of-saccharomyces-cerevisiae
    • NLM

      Eliodório KP, Cunha GC de G e, Siqueira GA, Fornereto L, Giudici R, Basso TO. Physiological effects of inhibitors from the second generation ethanol in different strains of saccharomyces cerevisiae [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;[citado 2024 set. 27 ] Available from: https://proceedings.science/sinaferm/sinaferm-sheb-2019/papers/physiological-effects-of-inhibitors-from-the-second-generation-ethanol-in-different-strains-of-saccharomyces-cerevisiae
    • Vancouver

      Eliodório KP, Cunha GC de G e, Siqueira GA, Fornereto L, Giudici R, Basso TO. Physiological effects of inhibitors from the second generation ethanol in different strains of saccharomyces cerevisiae [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;[citado 2024 set. 27 ] Available from: https://proceedings.science/sinaferm/sinaferm-sheb-2019/papers/physiological-effects-of-inhibitors-from-the-second-generation-ethanol-in-different-strains-of-saccharomyces-cerevisiae
  • Source: Advances in Applied Microbiology. Unidade: EP

    Subjects: FERMENTAÇÃO, CERVEJA, VINHO, MODELOS MATEMÁTICOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ELIODÓRIO, Kevy Pontes et al. Advances in yeast alcoholic fermentations for the production of bioethanol, beer and wine. Advances in Applied Microbiology, v. 109, p. 61-119, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/bs.aambs.2019.10.002. Acesso em: 27 set. 2024.
    • APA

      Eliodório, K. P., Cunha, G. C. de G. e, Müller, C., Lucaroni, A. C., Giudici, R., Walker, G. M., et al. (2019). Advances in yeast alcoholic fermentations for the production of bioethanol, beer and wine. Advances in Applied Microbiology, 109, 61-119. doi:10.1016/bs.aambs.2019.10.002
    • NLM

      Eliodório KP, Cunha GC de G e, Müller C, Lucaroni AC, Giudici R, Walker GM, Alves Jr. SL, Basso TO. Advances in yeast alcoholic fermentations for the production of bioethanol, beer and wine [Internet]. Advances in Applied Microbiology. 2019 ; 109 61-119.[citado 2024 set. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1016/bs.aambs.2019.10.002
    • Vancouver

      Eliodório KP, Cunha GC de G e, Müller C, Lucaroni AC, Giudici R, Walker GM, Alves Jr. SL, Basso TO. Advances in yeast alcoholic fermentations for the production of bioethanol, beer and wine [Internet]. Advances in Applied Microbiology. 2019 ; 109 61-119.[citado 2024 set. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1016/bs.aambs.2019.10.002

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