PH and thermal stabilities of extracellular L-asparaginase produced from Aspergillus terreus (2015)
Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF
Subjects: ASPERGILLUS, CATÁLISE
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ABNT
TORRES, K. M et al. PH and thermal stabilities of extracellular L-asparaginase produced from Aspergillus terreus. 2015, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015. Disponível em: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm. Acesso em: 13 nov. 2024.APA
Torres, K. M., Lopes, A. M., Costa Silva, T. A., Pessoa Junior, A., & Farías, J. G. (2015). PH and thermal stabilities of extracellular L-asparaginase produced from Aspergillus terreus. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia. Recuperado de http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htmNLM
Torres KM, Lopes AM, Costa Silva TA, Pessoa Junior A, Farías JG. PH and thermal stabilities of extracellular L-asparaginase produced from Aspergillus terreus [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htmVancouver
Torres KM, Lopes AM, Costa Silva TA, Pessoa Junior A, Farías JG. PH and thermal stabilities of extracellular L-asparaginase produced from Aspergillus terreus [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm