Fonte: Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. Nome do evento: Semana Farmacêutica de Ciência e Tecnologia da FCF-USP. Unidade: FCF
Assuntos: CÁLCIO, DIETA, NUTRIÇÃO
ABNT
LOBO, Alexandre Rodrigues et al. Interaction between fructooligosaccharides (FOS) and dietary lipids: effects on calcium intestinal absorption, calcium balance and bone parameters in rats. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: FCF-USP. . Acesso em: 01 nov. 2024. , 2005APA
Lobo, A. R., Chiebao, H. P., Cocato, M. L., Filisetti, T. M. C. C., Mancini-Filho, J., & Colli, C. (2005). Interaction between fructooligosaccharides (FOS) and dietary lipids: effects on calcium intestinal absorption, calcium balance and bone parameters in rats. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: FCF-USP.NLM
Lobo AR, Chiebao HP, Cocato ML, Filisetti TMCC, Mancini-Filho J, Colli C. Interaction between fructooligosaccharides (FOS) and dietary lipids: effects on calcium intestinal absorption, calcium balance and bone parameters in rats. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2005 ; 41 5 res.FCF006.[citado 2024 nov. 01 ]Vancouver
Lobo AR, Chiebao HP, Cocato ML, Filisetti TMCC, Mancini-Filho J, Colli C. Interaction between fructooligosaccharides (FOS) and dietary lipids: effects on calcium intestinal absorption, calcium balance and bone parameters in rats. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2005 ; 41 5 res.FCF006.[citado 2024 nov. 01 ]