Filtros : "Colli, Célia" "Nutrition Research" Removido: "Indexado no Peri" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Nutrition Research. Unidades: IQ, FCF

    Subjects: PRÉ-ECLÂMPSIA, FERRO, GESTANTES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BRUNACCI, Fernanda et al. Increased serum iron in preeclamptic women is likely due to low hepcidin levels. Nutrition Research, v. 53, p. 32-39, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2018.03.005. Acesso em: 30 set. 2024.
    • APA

      Brunacci, F., Rocha, V. de S., De Carli, E., Espósito, B. P., Ruano, R., & Colli, C. (2018). Increased serum iron in preeclamptic women is likely due to low hepcidin levels. Nutrition Research, 53, 32-39. doi:10.1016/j.nutres.2018.03.005
    • NLM

      Brunacci F, Rocha V de S, De Carli E, Espósito BP, Ruano R, Colli C. Increased serum iron in preeclamptic women is likely due to low hepcidin levels [Internet]. Nutrition Research. 2018 ; 53 32-39.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2018.03.005
    • Vancouver

      Brunacci F, Rocha V de S, De Carli E, Espósito BP, Ruano R, Colli C. Increased serum iron in preeclamptic women is likely due to low hepcidin levels [Internet]. Nutrition Research. 2018 ; 53 32-39.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2018.03.005
  • Source: Nutrition Research. Unidades: FCF, FM

    Subjects: CÁLCIO (ANÁLISE), GRAVIDEZ, NUTRIÇÃO DA MÂE, ESTADO NUTRICIONAL, MAGNÉSIO (ANÁLISE)

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ROCHA, Vivianne S. et al. Calcium and magnesium status is not impaired in pregnant women. Nutrition Research, v. 32, n. 7, p. 542-546, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2012.05.010. Acesso em: 30 set. 2024.
    • APA

      Rocha, V. S., Lavanda, I., Nakano, E. Y., Ruano, R., Zugaib, M., & Colli, C. (2012). Calcium and magnesium status is not impaired in pregnant women. Nutrition Research, 32( 7), 542-546. doi:10.1016/j.nutres.2012.05.010
    • NLM

      Rocha VS, Lavanda I, Nakano EY, Ruano R, Zugaib M, Colli C. Calcium and magnesium status is not impaired in pregnant women [Internet]. Nutrition Research. 2012 ; 32( 7): 542-546.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2012.05.010
    • Vancouver

      Rocha VS, Lavanda I, Nakano EY, Ruano R, Zugaib M, Colli C. Calcium and magnesium status is not impaired in pregnant women [Internet]. Nutrition Research. 2012 ; 32( 7): 542-546.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2012.05.010
  • Source: Nutrition Research. Unidade: FCF

    Subjects: CÁLCIO, MAGNÉSIO, NUTRIÇÃO, DIETA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LOBO, Alexandre Rodrigues e COLLI, Célia e FILISETTI, Tullia Maria Clara Caterina. Fructooligosaccharides improve bone mass and biomechanical properties in rats. Nutrition Research, v. 26, n. 8, p. 413-420, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2006.06.019. Acesso em: 30 set. 2024.
    • APA

      Lobo, A. R., Colli, C., & Filisetti, T. M. C. C. (2006). Fructooligosaccharides improve bone mass and biomechanical properties in rats. Nutrition Research, 26( 8), 413-420. doi:10.1016/j.nutres.2006.06.019
    • NLM

      Lobo AR, Colli C, Filisetti TMCC. Fructooligosaccharides improve bone mass and biomechanical properties in rats [Internet]. Nutrition Research. 2006 ; 26( 8): 413-420.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2006.06.019
    • Vancouver

      Lobo AR, Colli C, Filisetti TMCC. Fructooligosaccharides improve bone mass and biomechanical properties in rats [Internet]. Nutrition Research. 2006 ; 26( 8): 413-420.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2006.06.019
  • Source: Nutrition Research. Unidades: FCF, FM

    Subjects: NUTRIÇÃO, DIETAS NA DOENCA, ANEMIA, SUPLEMENTAÇÃO ALIMENTAR, PLASMODIUM

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RIBEIRO, G S et al. Effect of dietary iron supplementation on the course of Plasmodium chabaudi malaria in weanling mice. Nutrition Research, v. 20, n. 8, p. 1193-1199, 2000Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0271-5317(00)00202-5. Acesso em: 30 set. 2024.
    • APA

      Ribeiro, G. S., Garnica, M. R., Cardoso, M. A., Colli, C., Andrade Júnior, H. F. de, & Borelli, P. (2000). Effect of dietary iron supplementation on the course of Plasmodium chabaudi malaria in weanling mice. Nutrition Research, 20( 8), 1193-1199. doi:10.1016/s0271-5317(00)00202-5
    • NLM

      Ribeiro GS, Garnica MR, Cardoso MA, Colli C, Andrade Júnior HF de, Borelli P. Effect of dietary iron supplementation on the course of Plasmodium chabaudi malaria in weanling mice [Internet]. Nutrition Research. 2000 ; 20( 8): 1193-1199.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0271-5317(00)00202-5
    • Vancouver

      Ribeiro GS, Garnica MR, Cardoso MA, Colli C, Andrade Júnior HF de, Borelli P. Effect of dietary iron supplementation on the course of Plasmodium chabaudi malaria in weanling mice [Internet]. Nutrition Research. 2000 ; 20( 8): 1193-1199.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0271-5317(00)00202-5

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024