Heat-shock induced protein in fat body cells of apis mellifera cultured in vitro (1996)
Source: Resumos. Conference titles: International Congress of Entomology. Unidade: FFCLRP
Assunto: APICULTURA
ABNT
CHACON-ALMEIDA, V M L e SIMOES, Z L P e BITONDI, M M G. Heat-shock induced protein in fat body cells of apis mellifera cultured in vitro. 1996, Anais.. Firenze: Faculdade de Filosofia, Ciências e Letras de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 1996. . Acesso em: 17 out. 2024.APA
Chacon-Almeida, V. M. L., Simoes, Z. L. P., & Bitondi, M. M. G. (1996). Heat-shock induced protein in fat body cells of apis mellifera cultured in vitro. In Resumos. Firenze: Faculdade de Filosofia, Ciências e Letras de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.NLM
Chacon-Almeida VML, Simoes ZLP, Bitondi MMG. Heat-shock induced protein in fat body cells of apis mellifera cultured in vitro. Resumos. 1996 ;[citado 2024 out. 17 ]Vancouver
Chacon-Almeida VML, Simoes ZLP, Bitondi MMG. Heat-shock induced protein in fat body cells of apis mellifera cultured in vitro. Resumos. 1996 ;[citado 2024 out. 17 ]