Filtros : "Cesarino, Igor" "SALATINO, MARIA LUIZA FARIA" Removido: "CUNHA, LUCAS XAVIER DA" Limpar


  • Source: Brazilian Journal of Botany. Unidade: IB

    Subjects: FLAVONOIDES, ACILAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      OLIANI, Jocimar et al. Acylation of favonol glycosides using protein extracts of Croton species (Euphorbiaceae). Brazilian Journal of Botany, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s40415-021-00748-2. Acesso em: 28 set. 2024.
    • APA

      Oliani, J., Cesarino, I., Salatino, M. L. F., & Salatino, A. (2021). Acylation of favonol glycosides using protein extracts of Croton species (Euphorbiaceae). Brazilian Journal of Botany. doi:10.1007/s40415-021-00748-2
    • NLM

      Oliani J, Cesarino I, Salatino MLF, Salatino A. Acylation of favonol glycosides using protein extracts of Croton species (Euphorbiaceae) [Internet]. Brazilian Journal of Botany. 2021 ;[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s40415-021-00748-2
    • Vancouver

      Oliani J, Cesarino I, Salatino MLF, Salatino A. Acylation of favonol glycosides using protein extracts of Croton species (Euphorbiaceae) [Internet]. Brazilian Journal of Botany. 2021 ;[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s40415-021-00748-2

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024