Influence of fluid concentration on the elevation of boiling point blackberry juice (2006)
Source: Anais COBEQ; engenharia química & inovação. Conference titles: Congresso Brasileiro de Engenharia Química. Unidade: FZEA
Subjects: SUCOS DE FRUTAS, AMORA, EVAPORAÇÃO, ENGENHARIA DE ALIMENTOS
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ABNT
TELIS ROMERO, Javier et al. Influence of fluid concentration on the elevation of boiling point blackberry juice. 2006, Anais.. Santos: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2006. . Acesso em: 10 out. 2024.APA
Telis Romero, J., Cardona-Alzate, C. A., Telis, V. R. N., & Gabas, A. L. (2006). Influence of fluid concentration on the elevation of boiling point blackberry juice. In Anais COBEQ; engenharia química & inovação. Santos: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.NLM
Telis Romero J, Cardona-Alzate CA, Telis VRN, Gabas AL. Influence of fluid concentration on the elevation of boiling point blackberry juice. Anais COBEQ; engenharia química & inovação. 2006 ;[citado 2024 out. 10 ]Vancouver
Telis Romero J, Cardona-Alzate CA, Telis VRN, Gabas AL. Influence of fluid concentration on the elevation of boiling point blackberry juice. Anais COBEQ; engenharia química & inovação. 2006 ;[citado 2024 out. 10 ]