Challenges for increasing milk and yogurt consumption in Brazil (2006)
Conference titles: Annual Forum and Symposium, International Food and Agribusiness Management Association (IAMA). Unidade: FEARPSubjects: CONSUMO DE ALIMENTOS, IOGURTE, LEITE, COMPORTAMENTO DO CONSUMIDOR
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
CASTRO, Luciano Thomé e et al. Challenges for increasing milk and yogurt consumption in Brazil. 2006, Anais.. Buenos Aires: Faculdade de Economia, Administração e Contabilidade de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 2006. . Acesso em: 04 nov. 2024.APA
Castro, L. T. e, Teixeira, L., Caldeira, M., Neves, M. F., & Consoli, M. A. (2006). Challenges for increasing milk and yogurt consumption in Brazil. In . Buenos Aires: Faculdade de Economia, Administração e Contabilidade de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.NLM
Castro LT e, Teixeira L, Caldeira M, Neves MF, Consoli MA. Challenges for increasing milk and yogurt consumption in Brazil. 2006 ;[citado 2024 nov. 04 ]Vancouver
Castro LT e, Teixeira L, Caldeira M, Neves MF, Consoli MA. Challenges for increasing milk and yogurt consumption in Brazil. 2006 ;[citado 2024 nov. 04 ]