Source: 2nd BAAR Conference 2011. Conference titles: Brazilian Association for Aerosol Research Conference. Unidade: IAG
Subjects: METEOROLOGIA AMBIENTAL, MONITORAMENTO AMBIENTAL, QUALIDADE DO AR, ELEMENTOS DE TRANSIÇÃO
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
GALVÃO, Marcos Felipe de Oliveira et al. Biomonitoring of genotoxic activity and assessment of the components of PM2.5 from artisanal cashew nut roasting. 2011, Anais.. São Paulo: Associação Brasileira para Pesquisa de Aerossol, 2011. . Acesso em: 18 out. 2024.APA
Galvão, M. F. de O., Cabral, T. M., André, P. A. de, Andrade, M. de F., Miranda, R. M. de, Saldiva, P. H. N., & Medeiros , S. R. B. de. (2011). Biomonitoring of genotoxic activity and assessment of the components of PM2.5 from artisanal cashew nut roasting. In 2nd BAAR Conference 2011. São Paulo: Associação Brasileira para Pesquisa de Aerossol.NLM
Galvão MF de O, Cabral TM, André PA de, Andrade M de F, Miranda RM de, Saldiva PHN, Medeiros SRB de. Biomonitoring of genotoxic activity and assessment of the components of PM2.5 from artisanal cashew nut roasting. 2nd BAAR Conference 2011. 2011 ;[citado 2024 out. 18 ]Vancouver
Galvão MF de O, Cabral TM, André PA de, Andrade M de F, Miranda RM de, Saldiva PHN, Medeiros SRB de. Biomonitoring of genotoxic activity and assessment of the components of PM2.5 from artisanal cashew nut roasting. 2nd BAAR Conference 2011. 2011 ;[citado 2024 out. 18 ]