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  • Source: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FZEA

    Subjects: LEITE (PROPRIEDADES FÍSICAS), CAPRINOS LEITEIROS, REOLOGIA

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    • ABNT

      GABAS, Ana Lúcia et al. Density and rheological parameters of goat milk. Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 32, n. abr./ju 2012, p. 381-385, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S0101-20612012005000033. Acesso em: 05 nov. 2024.
    • APA

      Gabas, A. L., Cabral, R. A. F., Oliveira, C. A. F. de, & Telis-Romero, J. (2012). Density and rheological parameters of goat milk. Ciência e Tecnologia de Alimentos, 32( abr./ju 2012), 381-385. doi:10.1590/S0101-20612012005000033
    • NLM

      Gabas AL, Cabral RAF, Oliveira CAF de, Telis-Romero J. Density and rheological parameters of goat milk [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2012 ; 32( abr./ju 2012): 381-385.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0101-20612012005000033
    • Vancouver

      Gabas AL, Cabral RAF, Oliveira CAF de, Telis-Romero J. Density and rheological parameters of goat milk [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2012 ; 32( abr./ju 2012): 381-385.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0101-20612012005000033
  • Source: iCEF2011: Proceedings. Conference titles: International Congress on Engineering and Food: Food Process Engineering in a Changing World. Unidade: EP

    Subjects: TRANSFERÊNCIA DE CALOR, TROCADORES DE CALOR, TERMODINÂMICA

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    • ABNT

      CABRAL, Renato Alexandre Ferreira et al. Non-Newtonian flow and heat transfer of pineapple juice in a plate heat exchanger. 2011, Anais.. Athens, Greece: ICEF11 Proceedings, 2011. Disponível em: http://sites.poli.usp.br/pqi/lea/docs/icef2011a.pdf. Acesso em: 05 nov. 2024.
    • APA

      Cabral, R. A. F., Gut, J. A. W., Telis, V. R. N., & Telis-Romero, J. (2011). Non-Newtonian flow and heat transfer of pineapple juice in a plate heat exchanger. In iCEF2011: Proceedings. Athens, Greece: ICEF11 Proceedings. Recuperado de http://sites.poli.usp.br/pqi/lea/docs/icef2011a.pdf
    • NLM

      Cabral RAF, Gut JAW, Telis VRN, Telis-Romero J. Non-Newtonian flow and heat transfer of pineapple juice in a plate heat exchanger [Internet]. iCEF2011: Proceedings. 2011 ;[citado 2024 nov. 05 ] Available from: http://sites.poli.usp.br/pqi/lea/docs/icef2011a.pdf
    • Vancouver

      Cabral RAF, Gut JAW, Telis VRN, Telis-Romero J. Non-Newtonian flow and heat transfer of pineapple juice in a plate heat exchanger [Internet]. iCEF2011: Proceedings. 2011 ;[citado 2024 nov. 05 ] Available from: http://sites.poli.usp.br/pqi/lea/docs/icef2011a.pdf
  • Source: Brazilian Journal of Chemical Engineering. Unidade: EP

    Subjects: PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, TROCADORES DE CALOR

    Versão PublicadaAcesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      CABRAL, Renato Alexandre Ferreira et al. Non-newtonian flow and pressure drop of pineapple juice in a plate heat exchanger. Brazilian Journal of Chemical Engineering, v. 27, n. 4, p. 563-571, 2010Tradução . . Disponível em: http://www.scielo.br/pdf/bjce/v27n4/a08v27n4.pdf. Acesso em: 05 nov. 2024.
    • APA

      Cabral, R. A. F., Gut, J. A. W., Telis, V. R. N., & Telis Romero, J. (2010). Non-newtonian flow and pressure drop of pineapple juice in a plate heat exchanger. Brazilian Journal of Chemical Engineering, 27( 4), 563-571. doi:10.1590/S0104-66322010000400008
    • NLM

      Cabral RAF, Gut JAW, Telis VRN, Telis Romero J. Non-newtonian flow and pressure drop of pineapple juice in a plate heat exchanger [Internet]. Brazilian Journal of Chemical Engineering. 2010 ; 27( 4): 563-571.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: http://www.scielo.br/pdf/bjce/v27n4/a08v27n4.pdf
    • Vancouver

      Cabral RAF, Gut JAW, Telis VRN, Telis Romero J. Non-newtonian flow and pressure drop of pineapple juice in a plate heat exchanger [Internet]. Brazilian Journal of Chemical Engineering. 2010 ; 27( 4): 563-571.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: http://www.scielo.br/pdf/bjce/v27n4/a08v27n4.pdf
  • Source: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FZEA

    Subjects: SUCOS DE FRUTAS, AMORA, REOLOGIA, OPERAÇÕES UNITÁRIAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      CABRAL, Renato Alexandre Ferreira et al. Rheological and thermophysical properties of blackberry juice. Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 27, n. 3, p. 589-596, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0101-20612007000300025. Acesso em: 05 nov. 2024.
    • APA

      Cabral, R. A. F., Orrego-Alzate, C. E., Gabas, A. L., & Telis Romero, J. (2007). Rheological and thermophysical properties of blackberry juice. Ciência e Tecnologia de Alimentos, 27( 3), 589-596. doi:10.1590/s0101-20612007000300025
    • NLM

      Cabral RAF, Orrego-Alzate CE, Gabas AL, Telis Romero J. Rheological and thermophysical properties of blackberry juice [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2007 ; 27( 3): 589-596.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612007000300025
    • Vancouver

      Cabral RAF, Orrego-Alzate CE, Gabas AL, Telis Romero J. Rheological and thermophysical properties of blackberry juice [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2007 ; 27( 3): 589-596.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612007000300025

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