Gamma radiation of the 60Co for the conservation of pulp pepper (2012)
Source: Resumos. Conference titles: World Congress of Food Science & Technology - IUFoST. Unidade: ESALQ
Subjects: PIMENTA, CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS, RADIAÇÃO GAMA
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MILAGRES, Regina C R M et al. Gamma radiation of the 60Co for the conservation of pulp pepper. 2012, Anais.. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST), 2012. Disponível em: http://iufost.org.br/sites/iufost.org.br/files/anais/05318.pdf. Acesso em: 05 nov. 2024.APA
Milagres, R. C. R. M., Canniatti Brazaca, S. G., Borghesi, P. P., & Spoto, M. H. F. (2012). Gamma radiation of the 60Co for the conservation of pulp pepper. In Resumos. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST). Recuperado de http://iufost.org.br/sites/iufost.org.br/files/anais/05318.pdfNLM
Milagres RCRM, Canniatti Brazaca SG, Borghesi PP, Spoto MHF. Gamma radiation of the 60Co for the conservation of pulp pepper [Internet]. Resumos. 2012 ;[citado 2024 nov. 05 ] Available from: http://iufost.org.br/sites/iufost.org.br/files/anais/05318.pdfVancouver
Milagres RCRM, Canniatti Brazaca SG, Borghesi PP, Spoto MHF. Gamma radiation of the 60Co for the conservation of pulp pepper [Internet]. Resumos. 2012 ;[citado 2024 nov. 05 ] Available from: http://iufost.org.br/sites/iufost.org.br/files/anais/05318.pdf