Fonte: Resumos do Simpósio. Nome do evento: Simpósio Internacional de Pós-Graduação e Pesquisa. Unidade: FCFRP
Assunto: FLAVONÓIDES (TRATAMENTO;PROPRIEDADES)
ABNT
LIBRANDI, A. P. L. et al. Preparation and characterization of liposomes containning flavonoids: effect of lipid composition on the entrappment efficiency. 2008, Anais.. Ribeirão Preto: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 2008. . Acesso em: 06 nov. 2024.APA
Librandi, A. P. L., Azzolini, A. E. C. S., Del Ciampo, L. A., Bentley, M., Lopes, J. L. C., Naal, Z., & Lucisano-Valim, Y. M. (2008). Preparation and characterization of liposomes containning flavonoids: effect of lipid composition on the entrappment efficiency. In Resumos do Simpósio. Ribeirão Preto: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.NLM
Librandi APL, Azzolini AECS, Del Ciampo LA, Bentley M, Lopes JLC, Naal Z, Lucisano-Valim YM. Preparation and characterization of liposomes containning flavonoids: effect of lipid composition on the entrappment efficiency. Resumos do Simpósio. 2008 ;[citado 2024 nov. 06 ]Vancouver
Librandi APL, Azzolini AECS, Del Ciampo LA, Bentley M, Lopes JLC, Naal Z, Lucisano-Valim YM. Preparation and characterization of liposomes containning flavonoids: effect of lipid composition on the entrappment efficiency. Resumos do Simpósio. 2008 ;[citado 2024 nov. 06 ]