Fonte: Scientia Agricola. Unidade: ESALQ
Assuntos: ANTIOXIDANTES, ANTIFÚNGICOS, CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS, PRÓPOLIS
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ABNT
AUGUSTO-OBARA, Thalita Riquelme et al. Benefits of superfine grinding method on antioxidant and antifungal characteristic of Brazilian green propolis extract. Scientia Agricola, v. 76, n. 5, p. 398-404, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1678-992X-2018-0056. Acesso em: 01 nov. 2024.APA
Augusto-Obara, T. R., Oliveira, J. de, Gloria, E. M. da, Spoto, M. H. F., Godoy, K., Vieira, T. M. F. de S., & Scheuermann, E. (2019). Benefits of superfine grinding method on antioxidant and antifungal characteristic of Brazilian green propolis extract. Scientia Agricola, 76( 5), 398-404. doi:10.1590/1678-992X-2018-0056NLM
Augusto-Obara TR, Oliveira J de, Gloria EM da, Spoto MHF, Godoy K, Vieira TMF de S, Scheuermann E. Benefits of superfine grinding method on antioxidant and antifungal characteristic of Brazilian green propolis extract [Internet]. Scientia Agricola. 2019 ; 76( 5): 398-404.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-992X-2018-0056Vancouver
Augusto-Obara TR, Oliveira J de, Gloria EM da, Spoto MHF, Godoy K, Vieira TMF de S, Scheuermann E. Benefits of superfine grinding method on antioxidant and antifungal characteristic of Brazilian green propolis extract [Internet]. Scientia Agricola. 2019 ; 76( 5): 398-404.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-992X-2018-0056