Lunch quality and sociodemographic conditions between Brazilian regions (2018)
Fonte: Cadernos de Saúde Pública. Unidade: FSP
Assuntos: COMPORTAMENTO ALIMENTAR, ORÇAMENTO DOMÉSTICO, REFEIÇÕES, QUALIDADE DOS ALIMENTOS, ALIMENTAÇÃO
ABNT
GORGULHO, Bartira Mendes et al. Lunch quality and sociodemographic conditions between Brazilian regions. Cadernos de Saúde Pública, v. 34, n. 5, p. e00067417-, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/0102-311x00067417. Acesso em: 21 out. 2024.APA
Gorgulho, B. M., Santos, R. de O., Teixeira, J. A., Baltar, V. T., & Marchioni, D. M. L. (2018). Lunch quality and sociodemographic conditions between Brazilian regions. Cadernos de Saúde Pública, 34( 5), e00067417-. doi:10.1590/0102-311x00067417NLM
Gorgulho BM, Santos R de O, Teixeira JA, Baltar VT, Marchioni DML. Lunch quality and sociodemographic conditions between Brazilian regions [Internet]. Cadernos de Saúde Pública. 2018 ;34( 5): e00067417-.[citado 2024 out. 21 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0102-311x00067417Vancouver
Gorgulho BM, Santos R de O, Teixeira JA, Baltar VT, Marchioni DML. Lunch quality and sociodemographic conditions between Brazilian regions [Internet]. Cadernos de Saúde Pública. 2018 ;34( 5): e00067417-.[citado 2024 out. 21 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0102-311x00067417