Kinet aspects of salting Tilapia fillets using small volumes of brine (2006)
Fonte: Brazilian Journal of Food Technology. Nome do evento: Jornada Internacional de Proteínas e Hidrocolóides Alimentares. Unidade: FZEA
Assuntos: PESCADO, DESIDRATAÇÃO DE ALIMENTOS, CINÉTICA, SALGA
ABNT
MEDINA-VIVANCO, M. L. e SOBRAL, Paulo José do Amaral e HUBINGER, M D. Kinet aspects of salting Tilapia fillets using small volumes of brine. Brazilian Journal of Food Technology, v. 9. n. 1, n. ja/mar. 2006, p. 9-17, 2006Tradução . . Acesso em: 01 out. 2024.APA
Medina-Vivanco, M. L., Sobral, P. J. do A., & Hubinger, M. D. (2006). Kinet aspects of salting Tilapia fillets using small volumes of brine. Brazilian Journal of Food Technology, 9. n. 1( ja/mar. 2006), 9-17.NLM
Medina-Vivanco ML, Sobral PJ do A, Hubinger MD. Kinet aspects of salting Tilapia fillets using small volumes of brine. Brazilian Journal of Food Technology. 2006 ; 9. n. 1( ja/mar. 2006): 9-17.[citado 2024 out. 01 ]Vancouver
Medina-Vivanco ML, Sobral PJ do A, Hubinger MD. Kinet aspects of salting Tilapia fillets using small volumes of brine. Brazilian Journal of Food Technology. 2006 ; 9. n. 1( ja/mar. 2006): 9-17.[citado 2024 out. 01 ]