Fonte: Journal of Physical Chemistry A. Unidade: FCF
Assuntos: BIOTECNOLOGIA, FERMENTAÇÃO, BAGAÇOS, CANA-DE-AÇÚCAR, HIDRÓLISE
ABNT
RODRIGUES, Rita de Cássia Lacerda Brambilla et al. Enhanced xylitol production by precultivation of Candida guilliermondii cells in sugarcane bagasse hemicellulosic hydrolysate. Journal of Physical Chemistry A, v. 106, n. 2, p. 371-378, 2006Tradução . . Acesso em: 03 nov. 2024.APA
Rodrigues, R. de C. L. B., Sene, L., Matos, G. S. de, Roberto, I. C., Pessoa Junior, A., & Felipe, M. das G. de A. (2006). Enhanced xylitol production by precultivation of Candida guilliermondii cells in sugarcane bagasse hemicellulosic hydrolysate. Journal of Physical Chemistry A, 106( 2), 371-378.NLM
Rodrigues R de CLB, Sene L, Matos GS de, Roberto IC, Pessoa Junior A, Felipe M das G de A. Enhanced xylitol production by precultivation of Candida guilliermondii cells in sugarcane bagasse hemicellulosic hydrolysate. Journal of Physical Chemistry A. 2006 ; 106( 2): 371-378.[citado 2024 nov. 03 ]Vancouver
Rodrigues R de CLB, Sene L, Matos GS de, Roberto IC, Pessoa Junior A, Felipe M das G de A. Enhanced xylitol production by precultivation of Candida guilliermondii cells in sugarcane bagasse hemicellulosic hydrolysate. Journal of Physical Chemistry A. 2006 ; 106( 2): 371-378.[citado 2024 nov. 03 ]