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ABNT
ROQUE, Fabricia de Arruda et al. Effects of phytase supplementation to reduced-nutrient diets on performance, egg quality, and economic parameters in commercial layers. Revista Colombiana de Ciencias Pecuarias, v. 36, n. 3, p. 121-130, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.17533/udea.rccp.v36n3a1. Acesso em: 06 out. 2024.
APA
Roque, F. de A., Zorzetto, P. S., Leite, B. G. de S., Granghelli, C. A., Gonçalves, J. C., Garcia, N. A. C. R., et al. (2023). Effects of phytase supplementation to reduced-nutrient diets on performance, egg quality, and economic parameters in commercial layers. Revista Colombiana de Ciencias Pecuarias, 36( 3), 121-130. doi:10.17533/udea.rccp.v36n3a1
NLM
Roque F de A, Zorzetto PS, Leite BG de S, Granghelli CA, Gonçalves JC, Garcia NACR, Wen N, Moraes URT de, Araújo CS da S, Araújo LF. Effects of phytase supplementation to reduced-nutrient diets on performance, egg quality, and economic parameters in commercial layers [Internet]. Revista Colombiana de Ciencias Pecuarias. 2023 ; 36( 3): 121-130.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.17533/udea.rccp.v36n3a1
Vancouver
Roque F de A, Zorzetto PS, Leite BG de S, Granghelli CA, Gonçalves JC, Garcia NACR, Wen N, Moraes URT de, Araújo CS da S, Araújo LF. Effects of phytase supplementation to reduced-nutrient diets on performance, egg quality, and economic parameters in commercial layers [Internet]. Revista Colombiana de Ciencias Pecuarias. 2023 ; 36( 3): 121-130.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.17533/udea.rccp.v36n3a1
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ABNT
CÔNSOLO, Nara Regina Brandão et al. Using TD-NMR relaxometry to assess the effects of diet type and stocking rate on the incidence and degree of severity of myopathies in broilers. Microchemical Journal, v. 181, p. 1-9, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.microc.2022.107745. Acesso em: 06 out. 2024.
APA
Cônsolo, N. R. B., Barbosa, L. C. G. S., Moraes, T. B., Buraque, V. M., Colnago, L. A., Queiroz Junior, L. H. K., et al. (2022). Using TD-NMR relaxometry to assess the effects of diet type and stocking rate on the incidence and degree of severity of myopathies in broilers. Microchemical Journal, 181, 1-9. doi:10.1016/j.microc.2022.107745
NLM
Cônsolo NRB, Barbosa LCGS, Moraes TB, Buraque VM, Colnago LA, Queiroz Junior LHK, Oliveira VM, Hannaford R, Araújo CS da S, Roque F de A, Granghelli CA, Fonseca AC, Araújo LF. Using TD-NMR relaxometry to assess the effects of diet type and stocking rate on the incidence and degree of severity of myopathies in broilers [Internet]. Microchemical Journal. 2022 ; 181 1-9.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.microc.2022.107745
Vancouver
Cônsolo NRB, Barbosa LCGS, Moraes TB, Buraque VM, Colnago LA, Queiroz Junior LHK, Oliveira VM, Hannaford R, Araújo CS da S, Roque F de A, Granghelli CA, Fonseca AC, Araújo LF. Using TD-NMR relaxometry to assess the effects of diet type and stocking rate on the incidence and degree of severity of myopathies in broilers [Internet]. Microchemical Journal. 2022 ; 181 1-9.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.microc.2022.107745
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ABNT
MOURA, Vinicius Santos et al. Indíces zootécnicos de progênie proveniente de reprodutoras de frangos de corte desafiadas com zearalenona e suplementadas com aditivo nutricional. 2021, Anais.. Pirassununga: VNP-FMVZ-USP, 2021. Disponível em: https://posvnp.org/simposio-2021/. Acesso em: 06 out. 2024.
APA
Moura, V. S., Araújo, C. S. da S., Granghelli, C. A., Araújo, L. F., Butturi, L., Motta, J. S., et al. (2021). Indíces zootécnicos de progênie proveniente de reprodutoras de frangos de corte desafiadas com zearalenona e suplementadas com aditivo nutricional. In Resumos. Pirassununga: VNP-FMVZ-USP. Recuperado de https://posvnp.org/simposio-2021/
NLM
Moura VS, Araújo CS da S, Granghelli CA, Araújo LF, Butturi L, Motta JS, Viviani MO, Pais VS, Silva GF da. Indíces zootécnicos de progênie proveniente de reprodutoras de frangos de corte desafiadas com zearalenona e suplementadas com aditivo nutricional [Internet]. Resumos. 2021 ;[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://posvnp.org/simposio-2021/
Vancouver
Moura VS, Araújo CS da S, Granghelli CA, Araújo LF, Butturi L, Motta JS, Viviani MO, Pais VS, Silva GF da. Indíces zootécnicos de progênie proveniente de reprodutoras de frangos de corte desafiadas com zearalenona e suplementadas com aditivo nutricional [Internet]. Resumos. 2021 ;[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://posvnp.org/simposio-2021/
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ABNT
MOURA, Vinicius Santos et al. Indíces zootécnicos de progênie proveniente de reprodutoras de frangos de corte desafiadas com zearalenona e suplementadas com aditivo nutricional. Novos desafios da pesquisa em nutrição e produção animal. Tradução . Pirassununga: 5D Editora, 2021. . Disponível em: https://posvnp.org/wp-content/uploads/2022/03/USP-SIMPOSIO-VNP-POS-2021-Livro.pdf. Acesso em: 06 out. 2024.
APA
Moura, V. S., Araújo, C. S. da S., Granghelli, C. A., Araújo, L. F., Butturi, L., Motta, J. S., et al. (2021). Indíces zootécnicos de progênie proveniente de reprodutoras de frangos de corte desafiadas com zearalenona e suplementadas com aditivo nutricional. In Novos desafios da pesquisa em nutrição e produção animal. Pirassununga: 5D Editora. Recuperado de https://posvnp.org/wp-content/uploads/2022/03/USP-SIMPOSIO-VNP-POS-2021-Livro.pdf
NLM
Moura VS, Araújo CS da S, Granghelli CA, Araújo LF, Butturi L, Motta JS, Viviani MO, Pais VS, Cunha LC, Silva LA da, Amente H de P, Prezoto ARF, Cruvinel JM, Silva GF da, Longhini GM, Terasaka LM. Indíces zootécnicos de progênie proveniente de reprodutoras de frangos de corte desafiadas com zearalenona e suplementadas com aditivo nutricional [Internet]. In: Novos desafios da pesquisa em nutrição e produção animal. Pirassununga: 5D Editora; 2021. [citado 2024 out. 06 ] Available from: https://posvnp.org/wp-content/uploads/2022/03/USP-SIMPOSIO-VNP-POS-2021-Livro.pdf
Vancouver
Moura VS, Araújo CS da S, Granghelli CA, Araújo LF, Butturi L, Motta JS, Viviani MO, Pais VS, Cunha LC, Silva LA da, Amente H de P, Prezoto ARF, Cruvinel JM, Silva GF da, Longhini GM, Terasaka LM. Indíces zootécnicos de progênie proveniente de reprodutoras de frangos de corte desafiadas com zearalenona e suplementadas com aditivo nutricional [Internet]. In: Novos desafios da pesquisa em nutrição e produção animal. Pirassununga: 5D Editora; 2021. [citado 2024 out. 06 ] Available from: https://posvnp.org/wp-content/uploads/2022/03/USP-SIMPOSIO-VNP-POS-2021-Livro.pdf
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ABNT
NACIMENTO, Rafael Araújo et al. Nutritional cost reduction and increase profitability in commercial broiler production using phytase superdosing. Revista Brasileira de Zootecnia, v. 50, p. 1-15, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.37496/rbz5020200031. Acesso em: 06 out. 2024.
APA
Nacimento, R. A., Pelissari, P. H., Moraes, U. R. T. de, Gonçalves, J. C., Wen, N., Araújo, C. S. da S., et al. (2021). Nutritional cost reduction and increase profitability in commercial broiler production using phytase superdosing. Revista Brasileira de Zootecnia, 50, 1-15. doi:10.37496/rbz5020200031
NLM
Nacimento RA, Pelissari PH, Moraes URT de, Gonçalves JC, Wen N, Araújo CS da S, Gameiro AH, Araújo LF. Nutritional cost reduction and increase profitability in commercial broiler production using phytase superdosing [Internet]. Revista Brasileira de Zootecnia. 2021 ; 50 1-15.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.37496/rbz5020200031
Vancouver
Nacimento RA, Pelissari PH, Moraes URT de, Gonçalves JC, Wen N, Araújo CS da S, Gameiro AH, Araújo LF. Nutritional cost reduction and increase profitability in commercial broiler production using phytase superdosing [Internet]. Revista Brasileira de Zootecnia. 2021 ; 50 1-15.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.37496/rbz5020200031
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ABNT
ZORZETTO, Priscila Spínola et al. Replacing dietary sodium selenite with a lower level of hydroxy-selenomethionine improves the performance of broiler breeders and their progeny. Italian Journal of Animal Science, v. 20, n. 1, p. 1749-1758, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/1828051X.2021.1977727. Acesso em: 06 out. 2024.
APA
Zorzetto, P. S., Araújo, C. S. da S., Araújo, L. F., Roque, F. de A., Granghelli, C. A., Leite, B. G. de S., et al. (2021). Replacing dietary sodium selenite with a lower level of hydroxy-selenomethionine improves the performance of broiler breeders and their progeny. Italian Journal of Animal Science, 20( 1), 1749-1758. doi:10.1080/1828051X.2021.1977727
NLM
Zorzetto PS, Araújo CS da S, Araújo LF, Roque F de A, Granghelli CA, Leite BG de S, Gonçalves JG, Ceccantini ML, Fagundes NS, Fontinhas Netto G do V, Marco MD, Surai PF. Replacing dietary sodium selenite with a lower level of hydroxy-selenomethionine improves the performance of broiler breeders and their progeny [Internet]. Italian Journal of Animal Science. 2021 ; 20( 1): 1749-1758.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1080/1828051X.2021.1977727
Vancouver
Zorzetto PS, Araújo CS da S, Araújo LF, Roque F de A, Granghelli CA, Leite BG de S, Gonçalves JG, Ceccantini ML, Fagundes NS, Fontinhas Netto G do V, Marco MD, Surai PF. Replacing dietary sodium selenite with a lower level of hydroxy-selenomethionine improves the performance of broiler breeders and their progeny [Internet]. Italian Journal of Animal Science. 2021 ; 20( 1): 1749-1758.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1080/1828051X.2021.1977727
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ABNT
NACIMENTO, Rafael Araújo et al. Oleoresins from chili pepper and turmeric could substitute for salinomycin in broilers. Revista Colombiana de Ciencias Pecuarias, v. 33, n. 3, p. 195-201, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.17533/udea.rccp.v33n3a03. Acesso em: 06 out. 2024.
APA
Nacimento, R. A., Moro, M. E. G., Ferrari, V. B., Sanfelice, L. V., Pelissari, P. H., Sartore, Y. G. de A., et al. (2020). Oleoresins from chili pepper and turmeric could substitute for salinomycin in broilers. Revista Colombiana de Ciencias Pecuarias, 33( 3), 195-201. doi:10.17533/udea.rccp.v33n3a03
NLM
Nacimento RA, Moro MEG, Ferrari VB, Sanfelice LV, Pelissari PH, Sartore YG de A, Cuadros ML, Ulloa JAR, Araújo CS da S, Araújo LF. Oleoresins from chili pepper and turmeric could substitute for salinomycin in broilers [Internet]. Revista Colombiana de Ciencias Pecuarias. 2020 ; 33( 3): 195-201.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.17533/udea.rccp.v33n3a03
Vancouver
Nacimento RA, Moro MEG, Ferrari VB, Sanfelice LV, Pelissari PH, Sartore YG de A, Cuadros ML, Ulloa JAR, Araújo CS da S, Araújo LF. Oleoresins from chili pepper and turmeric could substitute for salinomycin in broilers [Internet]. Revista Colombiana de Ciencias Pecuarias. 2020 ; 33( 3): 195-201.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.17533/udea.rccp.v33n3a03
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ABNT
CÔNSOLO, Nara Regina Brandão et al. Characterization of chicken muscle disorders through metabolomics, pathway analysis, and water relaxometry: a pilot study. Poultry Science, v. 99, p. 6247-6257, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.psj.2020.06.066. Acesso em: 06 out. 2024.
APA
Cônsolo, N. R. B., Samuelsson, L. M., Barbosa, L. C. G. S., Monaretto, T., Moraes, T. B., Buarque, V. L. M., et al. (2020). Characterization of chicken muscle disorders through metabolomics, pathway analysis, and water relaxometry: a pilot study. Poultry Science, 99, 6247-6257. doi:10.1016/j.psj.2020.06.066
NLM
Cônsolo NRB, Samuelsson LM, Barbosa LCGS, Monaretto T, Moraes TB, Buarque VLM, Higuera-Padilla AR, Colnago LA, Silva S da L e, Reis MM dos, Fonseca AC, Araújo CS da S, Leite BG de S, Roque F de A, Araújo LF. Characterization of chicken muscle disorders through metabolomics, pathway analysis, and water relaxometry: a pilot study [Internet]. Poultry Science. 2020 ; 99 6247-6257.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.psj.2020.06.066
Vancouver
Cônsolo NRB, Samuelsson LM, Barbosa LCGS, Monaretto T, Moraes TB, Buarque VLM, Higuera-Padilla AR, Colnago LA, Silva S da L e, Reis MM dos, Fonseca AC, Araújo CS da S, Leite BG de S, Roque F de A, Araújo LF. Characterization of chicken muscle disorders through metabolomics, pathway analysis, and water relaxometry: a pilot study [Internet]. Poultry Science. 2020 ; 99 6247-6257.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.psj.2020.06.066
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ABNT
DIAS, Mylena Tückmantel et al. Nutrição proteica de poedeiras criadas no piso. Novos desafios da pesquisa em nutrição e produção animal. Tradução . Pirassununga: 5D Editora, 2019. . Disponível em: https://posvnp.org/simposio-2019/. Acesso em: 06 out. 2024.
APA
Dias, M. T., Leite, B. G. de S., Roque, F. de A., Granghelli, C. A., Pelissari, P. H., Andrade, V., et al. (2019). Nutrição proteica de poedeiras criadas no piso. In Novos desafios da pesquisa em nutrição e produção animal. Pirassununga: 5D Editora. Recuperado de https://posvnp.org/simposio-2019/
NLM
Dias MT, Leite BG de S, Roque F de A, Granghelli CA, Pelissari PH, Andrade V, Moro MEG, Carvalho RSB, Araújo LF, Araújo CS da S. Nutrição proteica de poedeiras criadas no piso [Internet]. In: Novos desafios da pesquisa em nutrição e produção animal. Pirassununga: 5D Editora; 2019. [citado 2024 out. 06 ] Available from: https://posvnp.org/simposio-2019/
Vancouver
Dias MT, Leite BG de S, Roque F de A, Granghelli CA, Pelissari PH, Andrade V, Moro MEG, Carvalho RSB, Araújo LF, Araújo CS da S. Nutrição proteica de poedeiras criadas no piso [Internet]. In: Novos desafios da pesquisa em nutrição e produção animal. Pirassununga: 5D Editora; 2019. [citado 2024 out. 06 ] Available from: https://posvnp.org/simposio-2019/
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ABNT
ARAÚJO, Cristiane Soares da Silva et al. Different dietary trace mineral sources for broiler breeders and their progenies. Poultry Science, v. 98, n. 10, p. 4716-4721, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3382/ps/pez182. Acesso em: 06 out. 2024.
APA
Araújo, C. S. da S., Hermes, R. G., Bittencourt, L. C., Silva, C. C., Araújo, L. F., Granghelli, C. A., et al. (2019). Different dietary trace mineral sources for broiler breeders and their progenies. Poultry Science, 98( 10), 4716-4721. doi:10.3382/ps/pez182
NLM
Araújo CS da S, Hermes RG, Bittencourt LC, Silva CC, Araújo LF, Granghelli CA, Pelissari PH, Roque F de A, Leite BG de S. Different dietary trace mineral sources for broiler breeders and their progenies [Internet]. Poultry Science. 2019 ; 98( 10): 4716-4721.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3382/ps/pez182
Vancouver
Araújo CS da S, Hermes RG, Bittencourt LC, Silva CC, Araújo LF, Granghelli CA, Pelissari PH, Roque F de A, Leite BG de S. Different dietary trace mineral sources for broiler breeders and their progenies [Internet]. Poultry Science. 2019 ; 98( 10): 4716-4721.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3382/ps/pez182
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ARAÚJO, Lúcio Francelino et al. The dietary supplementation of canthaxanthin in combination with 25OHD3 results in reproductive, performance, and progeny quality gains in broiler breeders. Poultry Science, v. 98, n. 11, p. 5801-5808, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3382/ps/pez377. Acesso em: 06 out. 2024.
APA
Araújo, L. F., Araújo, C. S. da S., Pereira, R. J. G., Bittencourt, L. C., Silva, C. C., Cisneros, F., et al. (2019). The dietary supplementation of canthaxanthin in combination with 25OHD3 results in reproductive, performance, and progeny quality gains in broiler breeders. Poultry Science, 98( 11), 5801-5808. doi:10.3382/ps/pez377
NLM
Araújo LF, Araújo CS da S, Pereira RJG, Bittencourt LC, Silva CC, Cisneros F, Hermes RG, Sartore YG de A, Dias MT. The dietary supplementation of canthaxanthin in combination with 25OHD3 results in reproductive, performance, and progeny quality gains in broiler breeders [Internet]. Poultry Science. 2019 ; 98( 11): 5801-5808.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3382/ps/pez377
Vancouver
Araújo LF, Araújo CS da S, Pereira RJG, Bittencourt LC, Silva CC, Cisneros F, Hermes RG, Sartore YG de A, Dias MT. The dietary supplementation of canthaxanthin in combination with 25OHD3 results in reproductive, performance, and progeny quality gains in broiler breeders [Internet]. Poultry Science. 2019 ; 98( 11): 5801-5808.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3382/ps/pez377
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
GRANGHELLI, Carlos Alexandre et al. Effects of dietary metabolizable energy levels and beak trimming on the performance, egg quality, and economic viability of layers. Poultry Science, v. 98, n. 11, p. 5831-5839, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3382/ps/pez145. Acesso em: 06 out. 2024.
APA
Granghelli, C. A., Burbarelli, M. F. de C., Lelis, K. D., Pelissari, P. H., Utimi, N. B. P., Leite, B. G. de S., et al. (2019). Effects of dietary metabolizable energy levels and beak trimming on the performance, egg quality, and economic viability of layers. Poultry Science, 98( 11), 5831-5839. doi:10.3382/ps/pez145
NLM
Granghelli CA, Burbarelli MF de C, Lelis KD, Pelissari PH, Utimi NBP, Leite BG de S, Roque F de A, Zorzetto RS, Balieiro JC de C, Araújo LF, Araújo CS da S. Effects of dietary metabolizable energy levels and beak trimming on the performance, egg quality, and economic viability of layers [Internet]. Poultry Science. 2019 ; 98( 11): 5831-5839.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3382/ps/pez145
Vancouver
Granghelli CA, Burbarelli MF de C, Lelis KD, Pelissari PH, Utimi NBP, Leite BG de S, Roque F de A, Zorzetto RS, Balieiro JC de C, Araújo LF, Araújo CS da S. Effects of dietary metabolizable energy levels and beak trimming on the performance, egg quality, and economic viability of layers [Internet]. Poultry Science. 2019 ; 98( 11): 5831-5839.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3382/ps/pez145
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MOTA, M. M et al. Effects on meat quality and black bone incidence of elevated dietary vitamin levels in broiler diets challenged with aflatoxin. Animal, v. 13, n. 12, p. 2932-2938, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1017/S1751731119001216. Acesso em: 06 out. 2024.
APA
Mota, M. M., Hermes, R. G., Araújo, C. S. da S., Pereira, A. S. C., Ultimi, N. B. P., Leite, B. G. de S., & Araújo, L. F. (2019). Effects on meat quality and black bone incidence of elevated dietary vitamin levels in broiler diets challenged with aflatoxin. Animal, 13( 12), 2932-2938. doi:10.1017/S1751731119001216
NLM
Mota MM, Hermes RG, Araújo CS da S, Pereira ASC, Ultimi NBP, Leite BG de S, Araújo LF. Effects on meat quality and black bone incidence of elevated dietary vitamin levels in broiler diets challenged with aflatoxin [Internet]. Animal. 2019 ; 13( 12): 2932-2938.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1017/S1751731119001216
Vancouver
Mota MM, Hermes RG, Araújo CS da S, Pereira ASC, Ultimi NBP, Leite BG de S, Araújo LF. Effects on meat quality and black bone incidence of elevated dietary vitamin levels in broiler diets challenged with aflatoxin [Internet]. Animal. 2019 ; 13( 12): 2932-2938.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1017/S1751731119001216
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ABNT
MIOTO, Júlio César e CANCIAN, Henrique e PELISSARI, Paulo Henrique. Avaliação de aditivos fitogênicos em dietas de frango de corte no período de 1 a 42 dias de idade. 2018, Anais.. São Paulo: USP, 2018. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 06 out. 2024.
APA
Mioto, J. C., Cancian, H., & Pelissari, P. H. (2018). Avaliação de aditivos fitogênicos em dietas de frango de corte no período de 1 a 42 dias de idade. In 26. SIICUSP : resumos. São Paulo: USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
NLM
Mioto JC, Cancian H, Pelissari PH. Avaliação de aditivos fitogênicos em dietas de frango de corte no período de 1 a 42 dias de idade [Internet]. 26. SIICUSP : resumos. 2018 ;[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
Vancouver
Mioto JC, Cancian H, Pelissari PH. Avaliação de aditivos fitogênicos em dietas de frango de corte no período de 1 a 42 dias de idade [Internet]. 26. SIICUSP : resumos. 2018 ;[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
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ABNT
FERREIRA, Laura Barbosa e LEITE, Brunna Garcia de Souza. Desempenho de frangos de corte suplementados com Lippia. 2018, Anais.. São Paulo: USP, 2018. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 06 out. 2024.
APA
Ferreira, L. B., & Leite, B. G. de S. (2018). Desempenho de frangos de corte suplementados com Lippia. In 26. SIICUSP : resumos. São Paulo: USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
NLM
Ferreira LB, Leite BG de S. Desempenho de frangos de corte suplementados com Lippia [Internet]. 26. SIICUSP : resumos. 2018 ;[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
Vancouver
Ferreira LB, Leite BG de S. Desempenho de frangos de corte suplementados com Lippia [Internet]. 26. SIICUSP : resumos. 2018 ;[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
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ABNT
ARAÚJO, Lúcio Francelino et al. Evaluating hydrolyzed yeast in the diet of broiler breeder hens. The Journal of Applied Poultry Research, v. 27, n. 1, p. 65-70, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3382/japr/pfx041. Acesso em: 06 out. 2024.
APA
Araújo, L. F., Bonato, M. A., Barbalho, R. L. do C., Araújo, C. S. da S., Zorzetto, P. S., Granghelli, C. A., et al. (2018). Evaluating hydrolyzed yeast in the diet of broiler breeder hens. The Journal of Applied Poultry Research, 27( 1), 65-70. doi:10.3382/japr/pfx041
NLM
Araújo LF, Bonato MA, Barbalho RL do C, Araújo CS da S, Zorzetto PS, Granghelli CA, Pereira RJG, Kawaoku AJT. Evaluating hydrolyzed yeast in the diet of broiler breeder hens [Internet]. The Journal of Applied Poultry Research. 2018 ; 27( 1): 65-70.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3382/japr/pfx041
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Araújo LF, Bonato MA, Barbalho RL do C, Araújo CS da S, Zorzetto PS, Granghelli CA, Pereira RJG, Kawaoku AJT. Evaluating hydrolyzed yeast in the diet of broiler breeder hens [Internet]. The Journal of Applied Poultry Research. 2018 ; 27( 1): 65-70.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3382/japr/pfx041
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ABNT
BARBALHO, Caio Bertasi e LEITE, Brunna Garcia de Souza. Diferentes níveis de inclusão de Lippia na dieta de frangos de corte. 2018, Anais.. São Paulo: USP, 2018. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 06 out. 2024.
APA
Barbalho, C. B., & Leite, B. G. de S. (2018). Diferentes níveis de inclusão de Lippia na dieta de frangos de corte. In 26. SIICUSP : resumos. São Paulo: USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
NLM
Barbalho CB, Leite BG de S. Diferentes níveis de inclusão de Lippia na dieta de frangos de corte [Internet]. 26. SIICUSP : resumos. 2018 ;[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
Vancouver
Barbalho CB, Leite BG de S. Diferentes níveis de inclusão de Lippia na dieta de frangos de corte [Internet]. 26. SIICUSP : resumos. 2018 ;[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
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ABNT
VIEGAS, Elisabete Maria Macedo et al. USP em Pirassununga, onde a terra, os animais e as plantas geram conhecimento e alimentos de melhor qualidade: dos estudos básicos às tecnologias de ponta, as pesquisas da FZEA vão do melhoramento animal ao alimento saudável [Depoimento a Antonio Carlos Quinto]. Jornal da USP. Especial USP Pirassununga. São Paulo: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://jornal.usp.br/ciencias/usp-em-pirassununga-onde-a-terra-os-animais-e-as-plantas-geram-conhecimento-e-alimentos-de-melhor-qualidade/. Acesso em: 06 out. 2024. , 2018
APA
Viegas, E. M. M., Visintin, J. A., Meirelles, F. V., Silva, L. A., Silva, S. da L. e, Araújo, L. F., et al. (2018). USP em Pirassununga, onde a terra, os animais e as plantas geram conhecimento e alimentos de melhor qualidade: dos estudos básicos às tecnologias de ponta, as pesquisas da FZEA vão do melhoramento animal ao alimento saudável [Depoimento a Antonio Carlos Quinto]. Jornal da USP. Especial USP Pirassununga. São Paulo: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://jornal.usp.br/ciencias/usp-em-pirassununga-onde-a-terra-os-animais-e-as-plantas-geram-conhecimento-e-alimentos-de-melhor-qualidade/
NLM
Viegas EMM, Visintin JA, Meirelles FV, Silva LA, Silva S da L e, Araújo LF, Rodrigues CE da C, Trindade MA, Negrão JA, Silva P dos S, Costa EJX, Zanella AJ, Martello LS, Sousa RV de, Franzolin R. USP em Pirassununga, onde a terra, os animais e as plantas geram conhecimento e alimentos de melhor qualidade: dos estudos básicos às tecnologias de ponta, as pesquisas da FZEA vão do melhoramento animal ao alimento saudável [Depoimento a Antonio Carlos Quinto] [Internet]. Jornal da USP. Especial USP Pirassununga. 2018 ;[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://jornal.usp.br/ciencias/usp-em-pirassununga-onde-a-terra-os-animais-e-as-plantas-geram-conhecimento-e-alimentos-de-melhor-qualidade/
Vancouver
Viegas EMM, Visintin JA, Meirelles FV, Silva LA, Silva S da L e, Araújo LF, Rodrigues CE da C, Trindade MA, Negrão JA, Silva P dos S, Costa EJX, Zanella AJ, Martello LS, Sousa RV de, Franzolin R. USP em Pirassununga, onde a terra, os animais e as plantas geram conhecimento e alimentos de melhor qualidade: dos estudos básicos às tecnologias de ponta, as pesquisas da FZEA vão do melhoramento animal ao alimento saudável [Depoimento a Antonio Carlos Quinto] [Internet]. Jornal da USP. Especial USP Pirassununga. 2018 ;[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://jornal.usp.br/ciencias/usp-em-pirassununga-onde-a-terra-os-animais-e-as-plantas-geram-conhecimento-e-alimentos-de-melhor-qualidade/
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ABNT
KOIYAMA, Natália Thaís Gonçalves et al. Effect of yeast cell wall supplementation in laying hen feed on economic viability, egg production, and egg quality. The Journal of Applied Poultry Research, v. 27, n. 1, p. 116-123, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3382/japr/pfx052. Acesso em: 06 out. 2024.
APA
Koiyama, N. T. G., Utimi, N. B. P., Santos, B. R. L. dos, Bonato, M. A., Barbalho, R. L. do C., Gameiro, A. H., et al. (2018). Effect of yeast cell wall supplementation in laying hen feed on economic viability, egg production, and egg quality. The Journal of Applied Poultry Research, 27( 1), 116-123. doi:10.3382/japr/pfx052
NLM
Koiyama NTG, Utimi NBP, Santos BRL dos, Bonato MA, Barbalho RL do C, Gameiro AH, Araújo CS da S, Araújo LF. Effect of yeast cell wall supplementation in laying hen feed on economic viability, egg production, and egg quality [Internet]. The Journal of Applied Poultry Research. 2018 ; 27( 1): 116-123.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3382/japr/pfx052
Vancouver
Koiyama NTG, Utimi NBP, Santos BRL dos, Bonato MA, Barbalho RL do C, Gameiro AH, Araújo CS da S, Araújo LF. Effect of yeast cell wall supplementation in laying hen feed on economic viability, egg production, and egg quality [Internet]. The Journal of Applied Poultry Research. 2018 ; 27( 1): 116-123.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3382/japr/pfx052
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ABNT
URREGO, Maria Isabel Gonzalez et al. Effects of different protein sources on fermentation metabolites and nutrient digestibility of brachycephalic dogs. Journal of Nutritional Science, v. 6, p. 1-5, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1017/jns.2017.46. Acesso em: 06 out. 2024.
APA
Urrego, M. I. G., Matheus, L. F. de O., Santos, K. de M., Ernandes, M. C., Monti, M., Souza, D. F. de, et al. (2017). Effects of different protein sources on fermentation metabolites and nutrient digestibility of brachycephalic dogs. Journal of Nutritional Science, 6, 1-5. doi:10.1017/jns.2017.46
NLM
Urrego MIG, Matheus LF de O, Santos K de M, Ernandes MC, Monti M, Souza DF de, Balieiro JC de C, Araújo LF, Pontieri CFF, Brunetto MA. Effects of different protein sources on fermentation metabolites and nutrient digestibility of brachycephalic dogs [Internet]. Journal of Nutritional Science. 2017 ; 6 1-5.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1017/jns.2017.46
Vancouver
Urrego MIG, Matheus LF de O, Santos K de M, Ernandes MC, Monti M, Souza DF de, Balieiro JC de C, Araújo LF, Pontieri CFF, Brunetto MA. Effects of different protein sources on fermentation metabolites and nutrient digestibility of brachycephalic dogs [Internet]. Journal of Nutritional Science. 2017 ; 6 1-5.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1017/jns.2017.46