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Vocabulário Controlado do SIBiUSP


  • Source: International Journal of Food Microbiology. Unidade: ESALQ

    Subjects: BACTÉRIAS GRAM-POSITIVAS, FUNGOS ENDOFÍTICOS, LARANJA, METABÓLITOS SECUNDÁRIOS, MICROSCOPIA ELETRÔNICA DE VARREDURA, SUCOS DE FRUTAS

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    • ABNT

      SILVA, Angela Aparecida; POLONIO, Julio Cesar; POLLI, Andressa Domingos; et al. Metabolic extract of the endophytic fungus Flavodon flavus isolated from Justicia brandegeana in the control of Alicyclobacillus acidoterrestris in commercial orange juice. International Journal of Food Microbiology, Amsterdam, Elsevier BV, v. 338, p. 1-7, 2021. Disponível em: < https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2020.109019 > DOI: 10.1016/j.ijfoodmicro.2020.109019.
    • APA

      Silva, A. A., Polonio, J. C., Polli, A. D., Oliveira, J. A. dos S., Soares, L. C., Oliveira Junior, V. A., et al. (2021). Metabolic extract of the endophytic fungus Flavodon flavus isolated from Justicia brandegeana in the control of Alicyclobacillus acidoterrestris in commercial orange juice. International Journal of Food Microbiology, 338, 1-7. doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2020.109019
    • NLM

      Silva AA, Polonio JC, Polli AD, Oliveira JA dos S, Soares LC, Oliveira Junior VA, Vicentini VEP, Oliveira AJB, Gonçalves JE, Gonçalves RAC, Azevedo JL, Pamphile JA, Abreu Filho BA. Metabolic extract of the endophytic fungus Flavodon flavus isolated from Justicia brandegeana in the control of Alicyclobacillus acidoterrestris in commercial orange juice [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2021 ; 338 1-7.Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2020.109019
    • Vancouver

      Silva AA, Polonio JC, Polli AD, Oliveira JA dos S, Soares LC, Oliveira Junior VA, Vicentini VEP, Oliveira AJB, Gonçalves JE, Gonçalves RAC, Azevedo JL, Pamphile JA, Abreu Filho BA. Metabolic extract of the endophytic fungus Flavodon flavus isolated from Justicia brandegeana in the control of Alicyclobacillus acidoterrestris in commercial orange juice [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2021 ; 338 1-7.Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2020.109019
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: ANÁLISE DE ALIMENTOS, ANÁLISE MULTIVARIADA, ESPECTROSCOPIA INFRAVERMELHA, FRUTAS CÍTRICAS, LARANJA, ÓLEOS ESSENCIAIS, QUIMIOMETRIA, RESSONÂNCIA MAGNÉTICA NUCLEAR, SUCOS DE FRUTAS

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    • ABNT

      FLORES, Douglas William Menezes; SPOTO, Marta Helena Fillet. Ressonância magnética nuclear no domínio do tempo, infravermelho próximo e ciência de dados para análise de citros. 2020.Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2020. Disponível em: < http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-04062020-111813/ >.
    • APA

      Flores, D. W. M., & Spoto, M. H. F. (2020). Ressonância magnética nuclear no domínio do tempo, infravermelho próximo e ciência de dados para análise de citros. Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-04062020-111813/
    • NLM

      Flores DWM, Spoto MHF. Ressonância magnética nuclear no domínio do tempo, infravermelho próximo e ciência de dados para análise de citros [Internet]. 2020 ;Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-04062020-111813/
    • Vancouver

      Flores DWM, Spoto MHF. Ressonância magnética nuclear no domínio do tempo, infravermelho próximo e ciência de dados para análise de citros [Internet]. 2020 ;Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-04062020-111813/
  • Source: Food Chemistry. Unidade: ESALQ

    Subjects: APRENDIZADO COMPUTACIONAL, ESPECTROSCOPIA INFRAVERMELHA, HOMOPOLISSACARÍDEOS, LARANJA, RESSONÂNCIA MAGNÉTICA NUCLEAR, SUCOS DE FRUTAS

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    • ABNT

      BIZZANI, Marilia; FLORES, Douglas William Menezes; COLNAGO, Luiz Alberto; FERREIRA, Marcos David. Monitoring of soluble pectin content in orange juice by means of MIR and TD-NMR spectroscopy combined with machine learning. Food Chemistry, Amsterdam, Elsevier BV, v. 332, 2020. Disponível em: < https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814620312450?via%3Dihub#! > DOI: doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.127383.
    • APA

      Bizzani, M., Flores, D. W. M., Colnago, L. A., & Ferreira, M. D. (2020). Monitoring of soluble pectin content in orange juice by means of MIR and TD-NMR spectroscopy combined with machine learning. Food Chemistry, 332. doi:doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.127383
    • NLM

      Bizzani M, Flores DWM, Colnago LA, Ferreira MD. Monitoring of soluble pectin content in orange juice by means of MIR and TD-NMR spectroscopy combined with machine learning [Internet]. Food Chemistry. 2020 ; 332Available from: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814620312450?via%3Dihub#!
    • Vancouver

      Bizzani M, Flores DWM, Colnago LA, Ferreira MD. Monitoring of soluble pectin content in orange juice by means of MIR and TD-NMR spectroscopy combined with machine learning [Internet]. Food Chemistry. 2020 ; 332Available from: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814620312450?via%3Dihub#!
  • Source: World Journal of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences. Unidade: FCF

    Subjects: ENZIMAS, SUCOS DE FRUTAS

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    • ABNT

      VITOLO, Michele. Enzymes in the production of juices and beverages. World Journal of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences, Bhopal, v. 9, n. 3, p. 504-517, 2020. Disponível em: < https://www.researchgate.net/publication/339602667 > DOI: 10.20959/wjpps20203-15735.
    • APA

      Vitolo, M. (2020). Enzymes in the production of juices and beverages. World Journal of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences, 9( 3), 504-517. doi:10.20959/wjpps20203-15735
    • NLM

      Vitolo M. Enzymes in the production of juices and beverages [Internet]. World Journal of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences. 2020 ; 9( 3): 504-517.Available from: https://www.researchgate.net/publication/339602667
    • Vancouver

      Vitolo M. Enzymes in the production of juices and beverages [Internet]. World Journal of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences. 2020 ; 9( 3): 504-517.Available from: https://www.researchgate.net/publication/339602667
  • Unidade: EP

    Subjects: ENZIMAS, CINÉTICA, FOSFATASE ALCALINA, SUCOS DE FRUTAS, TRATAMENTO TÉRMICO

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    • ABNT

      QUEMELLI, Lucas de Assis; GUT, Jorge Andrey Wilhelms. Desenvolvimento de um integrador de tempo e temperatura com a fosfatase alcalina para investigação do impacto térmico de processos de pasteurização de alimentos líquidos.. 2020.Universidade de São Paulo, São Paulo, 2020. Disponível em: < https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-10122020-095647/pt-br.php >.
    • APA

      Quemelli, L. de A., & Gut, J. A. W. (2020). Desenvolvimento de um integrador de tempo e temperatura com a fosfatase alcalina para investigação do impacto térmico de processos de pasteurização de alimentos líquidos. Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-10122020-095647/pt-br.php
    • NLM

      Quemelli L de A, Gut JAW. Desenvolvimento de um integrador de tempo e temperatura com a fosfatase alcalina para investigação do impacto térmico de processos de pasteurização de alimentos líquidos. [Internet]. 2020 ;Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-10122020-095647/pt-br.php
    • Vancouver

      Quemelli L de A, Gut JAW. Desenvolvimento de um integrador de tempo e temperatura com a fosfatase alcalina para investigação do impacto térmico de processos de pasteurização de alimentos líquidos. [Internet]. 2020 ;Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-10122020-095647/pt-br.php
  • Source: High Pressure Research. Unidade: FZEA

    Subjects: PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, SUCOS DE FRUTAS, LARANJA, SEGURANÇA ALIMENTAR, SALMONELLA, ESCHERICHIA COLI, LISTERIA

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    • ABNT

      PETRUS, Rodrigo Rodrigues; CHUREY, John Joseph; WOROBO, Randy William. Challenging a range of high pressure processing parameters to inactivate pathogens in orange juice. High Pressure Research, Oxfordshire, Taylor & Francis, v. 40, n. 4, p. 537-542, 2020. Disponível em: < https://doi.org/10.1080/08957959.2020.1830081 > DOI: 10.1080/08957959.2020.1830081.
    • APA

      Petrus, R. R., Churey, J. J., & Worobo, R. W. (2020). Challenging a range of high pressure processing parameters to inactivate pathogens in orange juice. High Pressure Research, 40( 4), 537-542. doi:10.1080/08957959.2020.1830081
    • NLM

      Petrus RR, Churey JJ, Worobo RW. Challenging a range of high pressure processing parameters to inactivate pathogens in orange juice [Internet]. High Pressure Research. 2020 ; 40( 4): 537-542.Available from: https://doi.org/10.1080/08957959.2020.1830081
    • Vancouver

      Petrus RR, Churey JJ, Worobo RW. Challenging a range of high pressure processing parameters to inactivate pathogens in orange juice [Internet]. High Pressure Research. 2020 ; 40( 4): 537-542.Available from: https://doi.org/10.1080/08957959.2020.1830081
  • Unidade: EP

    Subjects: ENZIMAS, SUCOS DE FRUTAS, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      FUNCIA, Eduardo dos Santos; GUT, Jorge Andrey Wilhelms; SASTRY, Sudhir K. Effect of electric field on pectinesterase inactivation during orange juice pasteurization by ohmic heating. [S.l.], Springer, v. 13, p. 1206–1214, 2020. Disponível em: < https://link.springer.com/content/pdf/10.1007/s11947-020-02478-x.pdf > DOI: 10.1007/s11947-020-02478-x.
    • APA

      Funcia, E. dos S., Gut, J. A. W., & Sastry, S. K. (2020). Effect of electric field on pectinesterase inactivation during orange juice pasteurization by ohmic heating, 13, 1206–1214. doi:10.1007/s11947-020-02478-x
    • NLM

      Funcia E dos S, Gut JAW, Sastry SK. Effect of electric field on pectinesterase inactivation during orange juice pasteurization by ohmic heating [Internet]. 2020 ;13 1206–1214.Available from: https://link.springer.com/content/pdf/10.1007/s11947-020-02478-x.pdf
    • Vancouver

      Funcia E dos S, Gut JAW, Sastry SK. Effect of electric field on pectinesterase inactivation during orange juice pasteurization by ohmic heating [Internet]. 2020 ;13 1206–1214.Available from: https://link.springer.com/content/pdf/10.1007/s11947-020-02478-x.pdf
  • Source: Innovative Food Processing Technologies. Unidades: ESALQ, EP

    Subjects: HOMOGENEIZAÇÃO, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, QUALIDADE DOS ALIMENTOS, SUCOS DE FRUTAS, SUCOS DE VEGETAIS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      KUBO, Mirian Tiaki Kaneiwa; ATRIBST, A.A.L; AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. High Pressure Homogenization in Fruit and Vegetable Juice and Puree Processing: Effects on Quality, Stability and Phytochemical Profile. In: Innovative Food Processing Technologies[S.l: s.n.], v. 3. , 2020.Disponível em: DOI: 10.1016/B978-0-08-100596-5.23007-2.
    • APA

      Kubo, M. T. K., Atribst, A. A. L., & Augusto, P. E. D. (2020). High Pressure Homogenization in Fruit and Vegetable Juice and Puree Processing: Effects on Quality, Stability and Phytochemical Profile. In Innovative Food Processing Technologies (Vol. 3). Amsterdam: Elsevier. doi:10.1016/B978-0-08-100596-5.23007-2
    • NLM

      Kubo MTK, Atribst AAL, Augusto PED. High Pressure Homogenization in Fruit and Vegetable Juice and Puree Processing: Effects on Quality, Stability and Phytochemical Profile [Internet]. In: Innovative Food Processing Technologies. Amsterdam: Elsevier; 2020. Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.23007-2
    • Vancouver

      Kubo MTK, Atribst AAL, Augusto PED. High Pressure Homogenization in Fruit and Vegetable Juice and Puree Processing: Effects on Quality, Stability and Phytochemical Profile [Internet]. In: Innovative Food Processing Technologies. Amsterdam: Elsevier; 2020. Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.23007-2
  • Source: British Food Journal. Unidade: FZEA

    Subjects: SEGURANÇA ALIMENTAR, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, CONTAMINAÇÃO DE ALIMENTOS, MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS, SUCOS DE FRUTAS, UVA

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    • ABNT

      PETRUS, Rodrigo Rodrigues; CHUREY, John J; WOROBO, Randy W. Searching for high pressure processing parameters for Escherichia coli O157:H7, Salmonella enterica and Listeria monocytogenes reduction in Concord grape juice. British Food Journal, Bingley, Emerald Publishing Limited, v. 122, n. 1, p. 170-180, 2020. Disponível em: < https://doi.org/10.1108/BFJ-06-2019-0446 > DOI: 10.1108/BFJ-06-2019-0446.
    • APA

      Petrus, R. R., Churey, J. J., & Worobo, R. W. (2020). Searching for high pressure processing parameters for Escherichia coli O157:H7, Salmonella enterica and Listeria monocytogenes reduction in Concord grape juice. British Food Journal, 122( 1), 170-180. doi:10.1108/BFJ-06-2019-0446
    • NLM

      Petrus RR, Churey JJ, Worobo RW. Searching for high pressure processing parameters for Escherichia coli O157:H7, Salmonella enterica and Listeria monocytogenes reduction in Concord grape juice [Internet]. British Food Journal. 2020 ; 122( 1): 170-180.Available from: https://doi.org/10.1108/BFJ-06-2019-0446
    • Vancouver

      Petrus RR, Churey JJ, Worobo RW. Searching for high pressure processing parameters for Escherichia coli O157:H7, Salmonella enterica and Listeria monocytogenes reduction in Concord grape juice [Internet]. British Food Journal. 2020 ; 122( 1): 170-180.Available from: https://doi.org/10.1108/BFJ-06-2019-0446
  • Source: British Food Journal. Unidade: FZEA

    Subjects: SUCOS DE FRUTAS, MAÇÃ, ESCHERICHIA COLI, SALMONELLA, LISTERIA

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    • ABNT

      PETRUS, Rodrigo Rodrigues; CHUREY, John Joseph; WOROBO, Randy William. High pressure processing of apple juice: the most effective parameters to inactivate pathogens of reference. British Food Journal, Bingley, Emerald Publishing Limited, v. 122, n. 12, p. 3969-3979, 2020. Disponível em: < https://doi.org/10.1108/BFJ-03-2020-0178 > DOI: 10.1108/BFJ-03-2020-0178.
    • APA

      Petrus, R. R., Churey, J. J., & Worobo, R. W. (2020). High pressure processing of apple juice: the most effective parameters to inactivate pathogens of reference. British Food Journal, 122( 12), 3969-3979. doi:10.1108/BFJ-03-2020-0178
    • NLM

      Petrus RR, Churey JJ, Worobo RW. High pressure processing of apple juice: the most effective parameters to inactivate pathogens of reference [Internet]. British Food Journal. 2020 ; 122( 12): 3969-3979.Available from: https://doi.org/10.1108/BFJ-03-2020-0178
    • Vancouver

      Petrus RR, Churey JJ, Worobo RW. High pressure processing of apple juice: the most effective parameters to inactivate pathogens of reference [Internet]. British Food Journal. 2020 ; 122( 12): 3969-3979.Available from: https://doi.org/10.1108/BFJ-03-2020-0178
  • Unidade: EP

    Subjects: PASTEURIZAÇÃO, ENZIMAS, LARANJA, SUCOS DE FRUTAS

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    • ABNT

      FUNCIA, Eduardo dos Santos; GUT, Jorge Andrey Wilhelms. Estudo e modelagem da inativação enzimática no processamento de água de coco verde e suco de laranja por aquecimento ôhmico e dielétrico. 2020.Universidade de São Paulo, São Paulo, 2020. Disponível em: < https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-21092020-110212/pt-br.php >.
    • APA

      Funcia, E. dos S., & Gut, J. A. W. (2020). Estudo e modelagem da inativação enzimática no processamento de água de coco verde e suco de laranja por aquecimento ôhmico e dielétrico. Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-21092020-110212/pt-br.php
    • NLM

      Funcia E dos S, Gut JAW. Estudo e modelagem da inativação enzimática no processamento de água de coco verde e suco de laranja por aquecimento ôhmico e dielétrico [Internet]. 2020 ;Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-21092020-110212/pt-br.php
    • Vancouver

      Funcia E dos S, Gut JAW. Estudo e modelagem da inativação enzimática no processamento de água de coco verde e suco de laranja por aquecimento ôhmico e dielétrico [Internet]. 2020 ;Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-21092020-110212/pt-br.php
  • Source: Plant Foods for Human Nutrition. Unidade: ESALQ

    Subjects: AMINAS, ANTIOXIDANTES, INDICADORES DE QUALIDADE, SUCOS DE FRUTAS, UVA, VINHO

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GOMEZ, Hector Alonzo Gomez; BORGES, Cristine Vanz; MINATEL, Igor Otavio; et al. Biogenic Amines and the Antioxidant Capacity of Juice and Wine from Brazilian Hybrid Grapevines. Plant Foods for Human Nutrition, Cham, Springer, p. 1-7, 2020. Disponível em: < https://doi.org/10.1007/s11130-020-00811-5 > DOI: 10.1007/s11130-020-00811-5.
    • APA

      Gomez, H. A. G., Borges, C. V., Minatel, I. O., Monteiro, G. C., Ritschel, P. S., Zanus, M. C., et al. (2020). Biogenic Amines and the Antioxidant Capacity of Juice and Wine from Brazilian Hybrid Grapevines. Plant Foods for Human Nutrition, 1-7. doi:10.1007/s11130-020-00811-5
    • NLM

      Gomez HAG, Borges CV, Minatel IO, Monteiro GC, Ritschel PS, Zanus MC, Diamante MS, Kluge RA, Lima GPP, Marques MOM. Biogenic Amines and the Antioxidant Capacity of Juice and Wine from Brazilian Hybrid Grapevines [Internet]. Plant Foods for Human Nutrition. 2020 ; 1-7.Available from: https://doi.org/10.1007/s11130-020-00811-5
    • Vancouver

      Gomez HAG, Borges CV, Minatel IO, Monteiro GC, Ritschel PS, Zanus MC, Diamante MS, Kluge RA, Lima GPP, Marques MOM. Biogenic Amines and the Antioxidant Capacity of Juice and Wine from Brazilian Hybrid Grapevines [Internet]. Plant Foods for Human Nutrition. 2020 ; 1-7.Available from: https://doi.org/10.1007/s11130-020-00811-5
  • Source: Brazilian Journal of Microbiology. Unidade: FZEA

    Subjects: PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, SUCOS DE FRUTAS, MAÇÃ, SEGURANÇA ALIMENTAR, MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PETRUS, Rodrigo Rodrigues; CHUREY, John J.; HUMISTON, Gerard A.; CHENG, Rebecca M.; WOROBO, Randy W. The combined effect of high pressure processing and dimethyl dicarbonate to inactivate foodborne pathogens in apple juice. Brazilian Journal of Microbiology, Rio de Janeiro, Sociedade Brasileira de Microbiologia, v. 51, p. 779-785, 2020. Disponível em: < https://doi.org/10.1007/s42770-019-00145-8 > DOI: 10.1007/s42770-019-00145-8.
    • APA

      Petrus, R. R., Churey, J. J., Humiston, G. A., Cheng, R. M., & Worobo, R. W. (2020). The combined effect of high pressure processing and dimethyl dicarbonate to inactivate foodborne pathogens in apple juice. Brazilian Journal of Microbiology, 51, 779-785. doi:10.1007/s42770-019-00145-8
    • NLM

      Petrus RR, Churey JJ, Humiston GA, Cheng RM, Worobo RW. The combined effect of high pressure processing and dimethyl dicarbonate to inactivate foodborne pathogens in apple juice [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2020 ; 51 779-785.Available from: https://doi.org/10.1007/s42770-019-00145-8
    • Vancouver

      Petrus RR, Churey JJ, Humiston GA, Cheng RM, Worobo RW. The combined effect of high pressure processing and dimethyl dicarbonate to inactivate foodborne pathogens in apple juice [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2020 ; 51 779-785.Available from: https://doi.org/10.1007/s42770-019-00145-8
  • Unidade: FCF

    Subjects: NEOPLASIAS MAMÁRIAS, OBESIDADE, SUCOS DE FRUTAS, LARANJA

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    • ABNT

      CASTRO, Natália Pinheiro de; ONG, Thomas Prates. The effects of maternal obesity during gestation and lactation and orange juice intake on the metabolic profile of male offspring exposed to control and obesogenic diets and breast cancer risk of female offspring. 2020.Universidade de São Paulo, São Paulo, 2020. Disponível em: < https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-03122020-200908/ >.
    • APA

      Castro, N. P. de, & Ong, T. P. (2020). The effects of maternal obesity during gestation and lactation and orange juice intake on the metabolic profile of male offspring exposed to control and obesogenic diets and breast cancer risk of female offspring. Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-03122020-200908/
    • NLM

      Castro NP de, Ong TP. The effects of maternal obesity during gestation and lactation and orange juice intake on the metabolic profile of male offspring exposed to control and obesogenic diets and breast cancer risk of female offspring [Internet]. 2020 ;Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-03122020-200908/
    • Vancouver

      Castro NP de, Ong TP. The effects of maternal obesity during gestation and lactation and orange juice intake on the metabolic profile of male offspring exposed to control and obesogenic diets and breast cancer risk of female offspring [Internet]. 2020 ;Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-03122020-200908/
  • Source: Esp@ço Citrícola. Unidades: ESALQ, FEARP

    Subjects: AGRONEGÓCIO, EXPORTAÇÃO, LARANJA, SUCOS DE FRUTAS

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    • ABNT

      MÔNACO NETO, Lourival Carmo; NEVES, Evaristo Marzabal; NEVES, Marcos Fava. Evolução das exportações de suco de laranja brasileiro para as regiões de destino, 2002 a 2018. Esp@ço Citrícola, Campinas, IAC, v. 15, n. 77, p. 36-46, 2019. Disponível em: < http://www.espacocitricola.eng.br/site/ >.
    • APA

      Mônaco Neto, L. C., Neves, E. M., & Neves, M. F. (2019). Evolução das exportações de suco de laranja brasileiro para as regiões de destino, 2002 a 2018. Esp@ço Citrícola, 15( 77), 36-46. Recuperado de http://www.espacocitricola.eng.br/site/
    • NLM

      Mônaco Neto LC, Neves EM, Neves MF. Evolução das exportações de suco de laranja brasileiro para as regiões de destino, 2002 a 2018 [Internet]. Esp@ço Citrícola. 2019 ; 15( 77): 36-46.Available from: http://www.espacocitricola.eng.br/site/
    • Vancouver

      Mônaco Neto LC, Neves EM, Neves MF. Evolução das exportações de suco de laranja brasileiro para as regiões de destino, 2002 a 2018 [Internet]. Esp@ço Citrícola. 2019 ; 15( 77): 36-46.Available from: http://www.espacocitricola.eng.br/site/
  • Source: Esp@ço Citrícola. Unidades: ESALQ, FEARP

    Subjects: AGRONEGÓCIO, EXPORTAÇÃO, LARANJA, SUCOS DE FRUTAS

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    • ABNT

      MONACO NETO, Lourival Carmo; NEVES, Evaristo Marzabal; NEVES, Marcos Fava. Comportamento das exportações brasileiras de suco de laranja no período de 2002 a 2018. Esp@ço Citrícola, Campinas, IAC, v. no/dez. 2018/2019, n. 76, p. 20-29, 2019. Disponível em: < http://www.espacocitricola.eng.br/site/ >.
    • APA

      Monaco Neto, L. C., Neves, E. M., & Neves, M. F. (2019). Comportamento das exportações brasileiras de suco de laranja no período de 2002 a 2018. Esp@ço Citrícola, no/dez. 2018/2019( 76), 20-29. Recuperado de http://www.espacocitricola.eng.br/site/
    • NLM

      Monaco Neto LC, Neves EM, Neves MF. Comportamento das exportações brasileiras de suco de laranja no período de 2002 a 2018 [Internet]. Esp@ço Citrícola. 2019 ; no/dez. 2018/2019( 76): 20-29.Available from: http://www.espacocitricola.eng.br/site/
    • Vancouver

      Monaco Neto LC, Neves EM, Neves MF. Comportamento das exportações brasileiras de suco de laranja no período de 2002 a 2018 [Internet]. Esp@ço Citrícola. 2019 ; no/dez. 2018/2019( 76): 20-29.Available from: http://www.espacocitricola.eng.br/site/
  • Source: Toxin Reviews. Unidade: FZEA

    Subjects: MICOTOXINAS, SUCOS DE FRUTAS, VINHO, DESINTOXICAÇÃO

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    • ABNT

      GONÇALVES, Bruna Leonel; COPPA, Carolina Fernanda Sengling Cebin; NEEFF, Diane Valganon de; CORASSIN, Carlos Humberto; OLIVEIRA, Carlos Augusto Fernandes de. Mycotoxins in fruits and fruit-based products: occurrence and methods for decontamination. Toxin Reviews, Philadelphia, v. 38, n. 4, p. 263-272, 2019. Disponível em: < https://doi.org/10.1080/15569543.2018.1457056 > DOI: 10.1080/15569543.2018.1457056.
    • APA

      Gonçalves, B. L., Coppa, C. F. S. C., Neeff, D. V. de, Corassin, C. H., & Oliveira, C. A. F. de. (2019). Mycotoxins in fruits and fruit-based products: occurrence and methods for decontamination. Toxin Reviews, 38( 4), 263-272. doi:10.1080/15569543.2018.1457056
    • NLM

      Gonçalves BL, Coppa CFSC, Neeff DV de, Corassin CH, Oliveira CAF de. Mycotoxins in fruits and fruit-based products: occurrence and methods for decontamination [Internet]. Toxin Reviews. 2019 ; 38( 4): 263-272.Available from: https://doi.org/10.1080/15569543.2018.1457056
    • Vancouver

      Gonçalves BL, Coppa CFSC, Neeff DV de, Corassin CH, Oliveira CAF de. Mycotoxins in fruits and fruit-based products: occurrence and methods for decontamination [Internet]. Toxin Reviews. 2019 ; 38( 4): 263-272.Available from: https://doi.org/10.1080/15569543.2018.1457056
  • Source: Journal of Food Engineering. Unidade: ESALQ

    Subjects: INIBIDORES DE ENZIMAS, MÉTODO DOS ELEMENTOS FINITOS, SUCOS DE FRUTAS, TECNOLOGIA DE MICRO-ONDAS, TEMPERATURA

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    • ABNT

      KUBO, M. T. K; CURET, S; AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte; BOILLEREAUX, L. Multiphysics modeling of microwave processing for enzyme inactivation in fruit juices. Journal of Food Engineering, Amsterdam, Elsevier, v. 263, p. 366-379, 2019. Disponível em: < https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2019.07.011 > DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2019.07.011.
    • APA

      Kubo, M. T. K., Curet, S., Augusto, P. E. D., & Boillereaux, L. (2019). Multiphysics modeling of microwave processing for enzyme inactivation in fruit juices. Journal of Food Engineering, 263, 366-379. doi:10.1016/j.jfoodeng.2019.07.011
    • NLM

      Kubo MTK, Curet S, Augusto PED, Boillereaux L. Multiphysics modeling of microwave processing for enzyme inactivation in fruit juices [Internet]. Journal of Food Engineering. 2019 ; 263 366-379.Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2019.07.011
    • Vancouver

      Kubo MTK, Curet S, Augusto PED, Boillereaux L. Multiphysics modeling of microwave processing for enzyme inactivation in fruit juices [Internet]. Journal of Food Engineering. 2019 ; 263 366-379.Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2019.07.011
  • Unidade: FCF

    Subjects: ESTRESSE OXIDATIVO, OBESIDADE, RESISTÊNCIA À INSULINA, SUCOS DE FRUTAS

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    • ABNT

      PEREIRA, Jéssica Ramos Rocha; HASSIMOTTO, Neuza Mariko Aymoto. Efeito da ingestão de sucos de laranja, variedades Moro e Pera, sobre o estresse oxidativo de camundongos saudáveis e com resistência à insulina induzida por dieta hiperlipídica e hiperglicídica. 2019.Universidade de São Paulo, São Paulo, 2019. Disponível em: < http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-09052019-093251/pt-br.php >.
    • APA

      Pereira, J. R. R., & Hassimotto, N. M. A. (2019). Efeito da ingestão de sucos de laranja, variedades Moro e Pera, sobre o estresse oxidativo de camundongos saudáveis e com resistência à insulina induzida por dieta hiperlipídica e hiperglicídica. Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-09052019-093251/pt-br.php
    • NLM

      Pereira JRR, Hassimotto NMA. Efeito da ingestão de sucos de laranja, variedades Moro e Pera, sobre o estresse oxidativo de camundongos saudáveis e com resistência à insulina induzida por dieta hiperlipídica e hiperglicídica [Internet]. 2019 ;Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-09052019-093251/pt-br.php
    • Vancouver

      Pereira JRR, Hassimotto NMA. Efeito da ingestão de sucos de laranja, variedades Moro e Pera, sobre o estresse oxidativo de camundongos saudáveis e com resistência à insulina induzida por dieta hiperlipídica e hiperglicídica [Internet]. 2019 ;Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-09052019-093251/pt-br.php
  • Unidade: FCF

    Subjects: NUTRIÇÃO EXPERIMENTAL, CIÊNCIA DE ALIMENTOS, NEOPLASIAS MAMÁRIAS, OBESIDADE, SUCOS DE FRUTAS

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    • ABNT

      SILVA, Lívia Beatriz Aparecida Ribeiro; ONG, Thomas Prates. Influence of paternal consumption of a high-fat/high-sugar diet and/or orange juice during preconception on C57BL/6 female mice offspring breast cancer risk. 2019.Universidade de São Paulo, São Paulo, 2019. Disponível em: < http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-18122019-112452/ >.
    • APA

      Silva, L. B. A. R., & Ong, T. P. (2019). Influence of paternal consumption of a high-fat/high-sugar diet and/or orange juice during preconception on C57BL/6 female mice offspring breast cancer risk. Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-18122019-112452/
    • NLM

      Silva LBAR, Ong TP. Influence of paternal consumption of a high-fat/high-sugar diet and/or orange juice during preconception on C57BL/6 female mice offspring breast cancer risk [Internet]. 2019 ;Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-18122019-112452/
    • Vancouver

      Silva LBAR, Ong TP. Influence of paternal consumption of a high-fat/high-sugar diet and/or orange juice during preconception on C57BL/6 female mice offspring breast cancer risk [Internet]. 2019 ;Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-18122019-112452/

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