Source: Agricultural Systems. Unidade: ESALQ
Subjects: ÁREA DE PROTEÇÃO AMBIENTAL, CAFÉ, ECOLOGIA DA RESTAURAÇÃO, LEGISLAÇÃO AMBIENTAL, SISTEMAS AGROFLORESTAIS, SOMBREAMENTO, MATA ATLÂNTICA
ABNT
DERISSO, Vitoria Duarte et al. Ecological indicators for monitoring coffee agroforestry systems in protected areas: A case study in São Paulo State, Brazil. Agricultural Systems, v. 224, p. 1-8, 2025Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.agsy.2024.104245. Acesso em: 22 maio 2025.APA
Derisso, V. D., César, R. G., Viani, R. A. G., Gomes, H. B., & Silva, E. J. V. da. (2025). Ecological indicators for monitoring coffee agroforestry systems in protected areas: A case study in São Paulo State, Brazil. Agricultural Systems, 224, 1-8. doi:10.1016/j.agsy.2024.104245NLM
Derisso VD, César RG, Viani RAG, Gomes HB, Silva EJV da. Ecological indicators for monitoring coffee agroforestry systems in protected areas: A case study in São Paulo State, Brazil [Internet]. Agricultural Systems. 2025 ; 224 1-8.[citado 2025 maio 22 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.agsy.2024.104245Vancouver
Derisso VD, César RG, Viani RAG, Gomes HB, Silva EJV da. Ecological indicators for monitoring coffee agroforestry systems in protected areas: A case study in São Paulo State, Brazil [Internet]. Agricultural Systems. 2025 ; 224 1-8.[citado 2025 maio 22 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.agsy.2024.104245