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  • Unidade: IGC

    Subjects: REOLOGIA, GEOLOGIA

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    • ABNT

      EGYDIO-SILVA, Marcos. Zona de cisalhamento de alta temperatura - o lineamento de Além Paraíba (RJ): petrotrama de plagioclásios-anisotropia sísmica-reologia da litosfera continental. 1996. Tese (Livre Docência) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 1996. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/livredocencia/44/tde-29072013-151705/. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Egydio-Silva, M. (1996). Zona de cisalhamento de alta temperatura - o lineamento de Além Paraíba (RJ): petrotrama de plagioclásios-anisotropia sísmica-reologia da litosfera continental (Tese (Livre Docência). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/livredocencia/44/tde-29072013-151705/
    • NLM

      Egydio-Silva M. Zona de cisalhamento de alta temperatura - o lineamento de Além Paraíba (RJ): petrotrama de plagioclásios-anisotropia sísmica-reologia da litosfera continental [Internet]. 1996 ;[citado 2024 abr. 23 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/livredocencia/44/tde-29072013-151705/
    • Vancouver

      Egydio-Silva M. Zona de cisalhamento de alta temperatura - o lineamento de Além Paraíba (RJ): petrotrama de plagioclásios-anisotropia sísmica-reologia da litosfera continental [Internet]. 1996 ;[citado 2024 abr. 23 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/livredocencia/44/tde-29072013-151705/
  • Source: A Folha. Unidade: IQSC

    Assunto: REOLOGIA

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    • ABNT

      ZAMBON, Sandra. Workshop discute reologia e DMA no IQSC da USP. Tradução . A Folha, São Carlos, 2006. , p. 6. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Zambon, S. (2006). Workshop discute reologia e DMA no IQSC da USP. A Folha, p. 6. São Carlos: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Zambon S. Workshop discute reologia e DMA no IQSC da USP. A Folha. 2006 ; 6.[citado 2024 abr. 23 ]
    • Vancouver

      Zambon S. Workshop discute reologia e DMA no IQSC da USP. A Folha. 2006 ; 6.[citado 2024 abr. 23 ]
  • Source: Boletim de resumos. Conference titles: Simpósio de Vulcanismo e Ambientes Associados. Unidade: IGC

    Subjects: VULCANISMO, REOLOGIA, MAGMA

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    • ABNT

      CAMPOS, Cristina P. de et al. Volcanic conduits for acidic magmas: rheological significance from preliminary insights into the Paraná-Etendeka Magmatic Province, in Brazil. 2015, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Geologia, 2015. p. 23. Disponível em: http://www.sbgeo.org.br/home/pages/44. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Campos, C. P. de, Guimarães, L. F., Lima, E. F. de, Janasi, V. de A., & Giordano, D. (2015). Volcanic conduits for acidic magmas: rheological significance from preliminary insights into the Paraná-Etendeka Magmatic Province, in Brazil. In Boletim de resumos (p. 23). São Paulo: Sociedade Brasileira de Geologia. Recuperado de http://www.sbgeo.org.br/home/pages/44
    • NLM

      Campos CP de, Guimarães LF, Lima EF de, Janasi V de A, Giordano D. Volcanic conduits for acidic magmas: rheological significance from preliminary insights into the Paraná-Etendeka Magmatic Province, in Brazil [Internet]. Boletim de resumos. 2015 ; 23.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: http://www.sbgeo.org.br/home/pages/44
    • Vancouver

      Campos CP de, Guimarães LF, Lima EF de, Janasi V de A, Giordano D. Volcanic conduits for acidic magmas: rheological significance from preliminary insights into the Paraná-Etendeka Magmatic Province, in Brazil [Internet]. Boletim de resumos. 2015 ; 23.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: http://www.sbgeo.org.br/home/pages/44
  • Source: Colloids and Surfaces B. Unidade: FCF

    Subjects: VITAMINA E, REOLOGIA

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    • ABNT

      MARTINEZA, Renata Miliani et al. Vitamin E-loaded bigels and emulsions: physicochemical characterization and potential biological application. Colloids and Surfaces B, v. 201 , p. 1-10 art. 111651, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.colsurfb.2021.111651. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Martineza, R. M., Magalhães, W. V., Sufi, B. da S., Padovani, G., Nazato, L. I. S., Velasco, M. V. R., et al. (2021). Vitamin E-loaded bigels and emulsions: physicochemical characterization and potential biological application. Colloids and Surfaces B, 201 , 1-10 art. 111651. doi:10.1016/j.colsurfb.2021.111651
    • NLM

      Martineza RM, Magalhães WV, Sufi B da S, Padovani G, Nazato LIS, Velasco MVR, Lannes SC da S, Baby AR. Vitamin E-loaded bigels and emulsions: physicochemical characterization and potential biological application [Internet]. Colloids and Surfaces B. 2021 ; 201 1-10 art. 111651.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.colsurfb.2021.111651
    • Vancouver

      Martineza RM, Magalhães WV, Sufi B da S, Padovani G, Nazato LIS, Velasco MVR, Lannes SC da S, Baby AR. Vitamin E-loaded bigels and emulsions: physicochemical characterization and potential biological application [Internet]. Colloids and Surfaces B. 2021 ; 201 1-10 art. 111651.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.colsurfb.2021.111651
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Polímeros. Unidade: EP

    Subjects: POLÍMEROS (MATERIAIS), REOLOGIA, BLENDAS

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    • ABNT

      MACAÚBAS, Paulo Henrique Pierin e DEMARQUETTE, Nicole Raymonde. Visualization system to monitor the evolution of blends morphology under shear flow. 2001, Anais.. Rio de Janeiro: ABPOL, 2001. . Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Macaúbas, P. H. P., & Demarquette, N. R. (2001). Visualization system to monitor the evolution of blends morphology under shear flow. In Anais. Rio de Janeiro: ABPOL.
    • NLM

      Macaúbas PHP, Demarquette NR. Visualization system to monitor the evolution of blends morphology under shear flow. Anais. 2001 ;[citado 2024 abr. 23 ]
    • Vancouver

      Macaúbas PHP, Demarquette NR. Visualization system to monitor the evolution of blends morphology under shear flow. Anais. 2001 ;[citado 2024 abr. 23 ]
  • Source: Cement and Concrete Research. Unidades: IAU, EP

    Subjects: CIMENTO, REOLOGIA, VISCOSIDADE DOS SÓLIDOS

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    • ABNT

      DAMINELI, Bruno Luís et al. Viscosity prediction of cement-filler suspensions using interference model: a route for binder efficiency enhancement. Cement and Concrete Research, v. 84, p. 8-19, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.cemconres.2016.02.012. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Damineli, B. L., John, V. M., Lagerblad, B., & Pileggi, R. G. (2016). Viscosity prediction of cement-filler suspensions using interference model: a route for binder efficiency enhancement. Cement and Concrete Research, 84, 8-19. doi:10.1016/j.cemconres.2016.02.012
    • NLM

      Damineli BL, John VM, Lagerblad B, Pileggi RG. Viscosity prediction of cement-filler suspensions using interference model: a route for binder efficiency enhancement [Internet]. Cement and Concrete Research. 2016 ; 84 8-19.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.cemconres.2016.02.012
    • Vancouver

      Damineli BL, John VM, Lagerblad B, Pileggi RG. Viscosity prediction of cement-filler suspensions using interference model: a route for binder efficiency enhancement [Internet]. Cement and Concrete Research. 2016 ; 84 8-19.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.cemconres.2016.02.012
  • Source: Celestial Mechanics and Dynamical Astronomy. Unidade: IME

    Subjects: REOLOGIA, MECÂNICA CELESTE

    Versão AceitaAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      RAGAZZO, Clodoaldo Grotta e RUIZ, L. S. Viscoelastic tides: models for use in Celestial Mechanics. Celestial Mechanics and Dynamical Astronomy, v. 128, n. 1, p. 19-59, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s10569-016-9741-9. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Ragazzo, C. G., & Ruiz, L. S. (2017). Viscoelastic tides: models for use in Celestial Mechanics. Celestial Mechanics and Dynamical Astronomy, 128( 1), 19-59. doi:10.1007/s10569-016-9741-9
    • NLM

      Ragazzo CG, Ruiz LS. Viscoelastic tides: models for use in Celestial Mechanics [Internet]. Celestial Mechanics and Dynamical Astronomy. 2017 ; 128( 1): 19-59.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10569-016-9741-9
    • Vancouver

      Ragazzo CG, Ruiz LS. Viscoelastic tides: models for use in Celestial Mechanics [Internet]. Celestial Mechanics and Dynamical Astronomy. 2017 ; 128( 1): 19-59.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10569-016-9741-9
  • Source: Food and Bioprocess Technology. Unidade: ESALQ

    Subjects: INDÚSTRIA DE ALIMENTOS, REOLOGIA, SUCOS DE VEGETAIS, TOMATE

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    • ABNT

      AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte et al. Viscoelastic properties of tomato juice: applicability of the Cox–Merz rule. Food and Bioprocess Technology, v. 6, p. 839–843, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s11947-011-0655-y. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Augusto, P. E. D., Falguera, V., Cristianini, M., & Ibarz, A. (2013). Viscoelastic properties of tomato juice: applicability of the Cox–Merz rule. Food and Bioprocess Technology, 6, 839–843. doi:10.1007/s11947-011-0655-y
    • NLM

      Augusto PED, Falguera V, Cristianini M, Ibarz A. Viscoelastic properties of tomato juice: applicability of the Cox–Merz rule [Internet]. Food and Bioprocess Technology. 2013 ; 6 839–843.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11947-011-0655-y
    • Vancouver

      Augusto PED, Falguera V, Cristianini M, Ibarz A. Viscoelastic properties of tomato juice: applicability of the Cox–Merz rule [Internet]. Food and Bioprocess Technology. 2013 ; 6 839–843.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11947-011-0655-y
  • Source: Rheology: Theory, properties and practical applications. Unidade: FCF

    Subjects: QUITOSANA, REOLOGIA, SORVETE

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    • ABNT

      LANNES, Suzana Caetano da Silva e SILVA JUNIOR, Elieste da. Viscoelastic properties of mixtures for ice cream. Rheology: Theory, properties and practical applications. Tradução . New York: Nova Publishers, 2013. . . Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Lannes, S. C. da S., & Silva Junior, E. da. (2013). Viscoelastic properties of mixtures for ice cream. In Rheology: Theory, properties and practical applications. New York: Nova Publishers.
    • NLM

      Lannes SC da S, Silva Junior E da. Viscoelastic properties of mixtures for ice cream. In: Rheology: Theory, properties and practical applications. New York: Nova Publishers; 2013. [citado 2024 abr. 23 ]
    • Vancouver

      Lannes SC da S, Silva Junior E da. Viscoelastic properties of mixtures for ice cream. In: Rheology: Theory, properties and practical applications. New York: Nova Publishers; 2013. [citado 2024 abr. 23 ]
  • Source: Abstracts. Conference titles: Encontro Sobre Estruturas Auto-Organizadas em Soluções e Interfaces (AutoOrg). Unidade: IQ

    Subjects: FÍSICO-QUÍMICA, REOLOGIA

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    • ABNT

      ARÊAS, Elizabeth Pinheiro Gomes. Viscoelastic biopolymeric networks: investigating the emergence of new structures and new functionalities out of protein-protein and protein-polysaccharide interactions. 2008, Anais.. São Pedro: Instituto de Química, Universidade de São Paulo, 2008. . Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Arêas, E. P. G. (2008). Viscoelastic biopolymeric networks: investigating the emergence of new structures and new functionalities out of protein-protein and protein-polysaccharide interactions. In Abstracts. São Pedro: Instituto de Química, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Arêas EPG. Viscoelastic biopolymeric networks: investigating the emergence of new structures and new functionalities out of protein-protein and protein-polysaccharide interactions. Abstracts. 2008 ;[citado 2024 abr. 23 ]
    • Vancouver

      Arêas EPG. Viscoelastic biopolymeric networks: investigating the emergence of new structures and new functionalities out of protein-protein and protein-polysaccharide interactions. Abstracts. 2008 ;[citado 2024 abr. 23 ]
  • Source: Resumos. Conference titles: Reunião Anual da Sociedade Brasileira de Química. Unidades: FCF, IQ

    Subjects: SUPERFÍCIES DE RESPOSTA, REOLOGIA

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    • ABNT

      SANCHES, Claudia P et al. Viabilidade de emprego de caseinato de sódio como componente estabilizante no preparo de nanoemulsões pelo método PIT: Monitoração reológica das transições de fase envolvidas. 2010, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Química - SBQ, 2010. . Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Sanches, C. P., Gimenes, P., Bruns, R. E., Baby, A. R., El Seoud, O. A., & Arêas, E. P. G. (2010). Viabilidade de emprego de caseinato de sódio como componente estabilizante no preparo de nanoemulsões pelo método PIT: Monitoração reológica das transições de fase envolvidas. In Resumos. São Paulo: Sociedade Brasileira de Química - SBQ.
    • NLM

      Sanches CP, Gimenes P, Bruns RE, Baby AR, El Seoud OA, Arêas EPG. Viabilidade de emprego de caseinato de sódio como componente estabilizante no preparo de nanoemulsões pelo método PIT: Monitoração reológica das transições de fase envolvidas. Resumos. 2010 ;[citado 2024 abr. 23 ]
    • Vancouver

      Sanches CP, Gimenes P, Bruns RE, Baby AR, El Seoud OA, Arêas EPG. Viabilidade de emprego de caseinato de sódio como componente estabilizante no preparo de nanoemulsões pelo método PIT: Monitoração reológica das transições de fase envolvidas. Resumos. 2010 ;[citado 2024 abr. 23 ]
  • Source: [Resumos]. Conference titles: Simposio de Iniciacao Cientifica da Universidade de São Paulo. Unidade: EESC

    Assunto: REOLOGIA

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    • ABNT

      KEPPE JUNIOR, C L G e LOMBARDI, Geraldo. Valvula recirculadora tipo jota. 1996, Anais.. Sao Paulo: USP, 1996. . Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Keppe Junior, C. L. G., & Lombardi, G. (1996). Valvula recirculadora tipo jota. In [Resumos]. Sao Paulo: USP.
    • NLM

      Keppe Junior CLG, Lombardi G. Valvula recirculadora tipo jota. [Resumos]. 1996 ;[citado 2024 abr. 23 ]
    • Vancouver

      Keppe Junior CLG, Lombardi G. Valvula recirculadora tipo jota. [Resumos]. 1996 ;[citado 2024 abr. 23 ]
  • Source: Journal of Physical Chemistry C. Unidade: IF

    Subjects: FISIOLOGIA, DINÂMICA, REOLOGIA

    Versão PublicadaAcesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      ALMEIDA, Alexandre Barros de et al. Validation of capillarity theory at the nanometer scale. II: stability and rupture of water capillary bridges in contact with hydrophobic and hydrophilic surfaces. Journal of Physical Chemistry C, v. 122, p. 1556−1569, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1021/acs.jpcc.7b08577. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Almeida, A. B. de, Giovambattista, N., Buldyrev, S. V., & Alencar, A. M. (2018). Validation of capillarity theory at the nanometer scale. II: stability and rupture of water capillary bridges in contact with hydrophobic and hydrophilic surfaces. Journal of Physical Chemistry C, 122, 1556−1569. doi:10.1021/acs.jpcc.7b08577
    • NLM

      Almeida AB de, Giovambattista N, Buldyrev SV, Alencar AM. Validation of capillarity theory at the nanometer scale. II: stability and rupture of water capillary bridges in contact with hydrophobic and hydrophilic surfaces [Internet]. Journal of Physical Chemistry C. 2018 ; 122 1556−1569.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1021/acs.jpcc.7b08577
    • Vancouver

      Almeida AB de, Giovambattista N, Buldyrev SV, Alencar AM. Validation of capillarity theory at the nanometer scale. II: stability and rupture of water capillary bridges in contact with hydrophobic and hydrophilic surfaces [Internet]. Journal of Physical Chemistry C. 2018 ; 122 1556−1569.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1021/acs.jpcc.7b08577
  • Source: COBRAMSEG 2008: anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Mecânica dos Solos e Engenharia Geotécnica. Unidade: EP

    Subjects: MECÂNICA DE ROCHAS, REDES NEURAIS, REOLOGIA

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    • ABNT

      SANSONE, Eduardo César e RUSILO, Luiz Carlos. Uso de redes neurais artificiais na representação matemática do comportamento mecânico de rochas salinas em fluência. 2008, Anais.. s.L.: ABMS, 2008. . Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Sansone, E. C., & Rusilo, L. C. (2008). Uso de redes neurais artificiais na representação matemática do comportamento mecânico de rochas salinas em fluência. In COBRAMSEG 2008: anais. s.L.: ABMS.
    • NLM

      Sansone EC, Rusilo LC. Uso de redes neurais artificiais na representação matemática do comportamento mecânico de rochas salinas em fluência. COBRAMSEG 2008: anais. 2008 ;[citado 2024 abr. 23 ]
    • Vancouver

      Sansone EC, Rusilo LC. Uso de redes neurais artificiais na representação matemática do comportamento mecânico de rochas salinas em fluência. COBRAMSEG 2008: anais. 2008 ;[citado 2024 abr. 23 ]
  • Source: Anais. São Paulo, ABC, 2011. Conference titles: Congresso Brasileiro de Cerâmica. Unidade: EP

    Subjects: REOLOGIA, ALUMINA

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    • ABNT

      CERQUEIRA, A. S. et al. Uso de planejamento granulométrico para a preparação de dispersões aquosas para tape casting de alumina. 2011, Anais.. São Paulo: ABC, 2011. . Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Cerqueira, A. S., Gouvêa, D., Brito, S. L. M., Romano, R. C. de O., & Pileggi, R. G. (2011). Uso de planejamento granulométrico para a preparação de dispersões aquosas para tape casting de alumina. In Anais. São Paulo, ABC, 2011. São Paulo: ABC.
    • NLM

      Cerqueira AS, Gouvêa D, Brito SLM, Romano RC de O, Pileggi RG. Uso de planejamento granulométrico para a preparação de dispersões aquosas para tape casting de alumina. Anais. São Paulo, ABC, 2011. 2011 ;[citado 2024 abr. 23 ]
    • Vancouver

      Cerqueira AS, Gouvêa D, Brito SLM, Romano RC de O, Pileggi RG. Uso de planejamento granulométrico para a preparação de dispersões aquosas para tape casting de alumina. Anais. São Paulo, ABC, 2011. 2011 ;[citado 2024 abr. 23 ]
  • Source: Fármacia e Química. Unidade: FCF

    Subjects: ANÁLISE DE ALIMENTOS, CHOCOLATE, PARAFINA, REOLOGIA, TEXTURA

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    • ABNT

      LANNES, Suzana Caetano da Silva e GIOIELLI, Luiz Antonio. Uso de parafina em chocolates. Fármacia e Química, v. 33, n. 1, p. 17-22, 2000Tradução . . Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Lannes, S. C. da S., & Gioielli, L. A. (2000). Uso de parafina em chocolates. Fármacia e Química, 33( 1), 17-22.
    • NLM

      Lannes SC da S, Gioielli LA. Uso de parafina em chocolates. Fármacia e Química. 2000 ; 33( 1): 17-22.[citado 2024 abr. 23 ]
    • Vancouver

      Lannes SC da S, Gioielli LA. Uso de parafina em chocolates. Fármacia e Química. 2000 ; 33( 1): 17-22.[citado 2024 abr. 23 ]
  • Unidade: FCF

    Subjects: REOLOGIA, GORDURAS

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    • ABNT

      SANTOS, Paulo Henrique da Silva. Uso de diferentes bases gordurosas para produção de sorvetes: um estudo reólogico. 2020. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2020. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-25062021-181359/. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Santos, P. H. da S. (2020). Uso de diferentes bases gordurosas para produção de sorvetes: um estudo reólogico (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-25062021-181359/
    • NLM

      Santos PH da S. Uso de diferentes bases gordurosas para produção de sorvetes: um estudo reólogico [Internet]. 2020 ;[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-25062021-181359/
    • Vancouver

      Santos PH da S. Uso de diferentes bases gordurosas para produção de sorvetes: um estudo reólogico [Internet]. 2020 ;[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-25062021-181359/
  • Source: Journal of Thermal Analysis and Calorimetry. Unidade: EP

    Subjects: CIMENTO PORTLAND, REOLOGIA, HIDRATAÇÃO

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      ROMANO, Roberto Cesar de Oliveira et al. Using isothermal calorimetry, X-ray diffraction, thermogravimetry and FTIR to monitor the hydration reaction of Portland cements associated with red mud as a supplementary material. Journal of Thermal Analysis and Calorimetry, v. 137, n. 6, p. 1877–1890, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s10973-019-08095-x. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Romano, R. C. de O., Bernardo, H. M., Maciel, M. H., Pileggi, R. G., & Cincotto, M. A. (2019). Using isothermal calorimetry, X-ray diffraction, thermogravimetry and FTIR to monitor the hydration reaction of Portland cements associated with red mud as a supplementary material. Journal of Thermal Analysis and Calorimetry, 137( 6), 1877–1890. doi:10.1007/s10973-019-08095-x
    • NLM

      Romano RC de O, Bernardo HM, Maciel MH, Pileggi RG, Cincotto MA. Using isothermal calorimetry, X-ray diffraction, thermogravimetry and FTIR to monitor the hydration reaction of Portland cements associated with red mud as a supplementary material [Internet]. Journal of Thermal Analysis and Calorimetry. 2019 ; 137( 6): 1877–1890.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10973-019-08095-x
    • Vancouver

      Romano RC de O, Bernardo HM, Maciel MH, Pileggi RG, Cincotto MA. Using isothermal calorimetry, X-ray diffraction, thermogravimetry and FTIR to monitor the hydration reaction of Portland cements associated with red mud as a supplementary material [Internet]. Journal of Thermal Analysis and Calorimetry. 2019 ; 137( 6): 1877–1890.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10973-019-08095-x
  • Source: Electronic Journal of Biotechnology, Vol 16, No 2 (2013). Unidade: EESC

    Subjects: REOLOGIA, ÁCIDOS GRAXOS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      LEITE, José Alberto Correa et al. Use of volatile fatty acids salts in the production of xanthan gum. Electronic Journal of Biotechnology, Vol 16, No 2 (2013), v. 16, n. 2, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.2225/vol16-issue2-fulltext-6. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Leite, J. A. C., Pozzi, E., Pelizer, L. H., Zaiat, M., & Barboza, M. (2013). Use of volatile fatty acids salts in the production of xanthan gum. Electronic Journal of Biotechnology, Vol 16, No 2 (2013), 16( 2). doi:10.2225/vol16-issue2-fulltext-6
    • NLM

      Leite JAC, Pozzi E, Pelizer LH, Zaiat M, Barboza M. Use of volatile fatty acids salts in the production of xanthan gum [Internet]. Electronic Journal of Biotechnology, Vol 16, No 2 (2013). 2013 ; 16( 2):[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.2225/vol16-issue2-fulltext-6
    • Vancouver

      Leite JAC, Pozzi E, Pelizer LH, Zaiat M, Barboza M. Use of volatile fatty acids salts in the production of xanthan gum [Internet]. Electronic Journal of Biotechnology, Vol 16, No 2 (2013). 2013 ; 16( 2):[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.2225/vol16-issue2-fulltext-6
  • Source: Journal of Molecular Liquids. Unidade: IQ

    Subjects: REOLOGIA, ESPECTROSCOPIA INFRAVERMELHA

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      SOUZA, Ícaro Francescato Tavares de e RIBEIRO, Mauro Carlos Costa. Understanding ion-ion and ion-urea interactions in mixtures of urea and choline oxyanions salts. Journal of Molecular Liquids, v. 379, p. 1-9 art. 121647, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.molliq.2023.121647. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Souza, Í. F. T. de, & Ribeiro, M. C. C. (2023). Understanding ion-ion and ion-urea interactions in mixtures of urea and choline oxyanions salts. Journal of Molecular Liquids, 379, 1-9 art. 121647. doi:10.1016/j.molliq.2023.121647
    • NLM

      Souza ÍFT de, Ribeiro MCC. Understanding ion-ion and ion-urea interactions in mixtures of urea and choline oxyanions salts [Internet]. Journal of Molecular Liquids. 2023 ; 379 1-9 art. 121647.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.molliq.2023.121647
    • Vancouver

      Souza ÍFT de, Ribeiro MCC. Understanding ion-ion and ion-urea interactions in mixtures of urea and choline oxyanions salts [Internet]. Journal of Molecular Liquids. 2023 ; 379 1-9 art. 121647.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.molliq.2023.121647

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