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  • Source: Journal of Food Engineering. Unidade: FZEA

    Subjects: ÁGUA (ATIVIDADE), TERMODINÂMICA (PROPRIEDADES), POLPA, ABACAXI

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GABAS, Ana Lúcia et al. Effect of maltodextrin and arabic gum in water vapor sorption thermodynamic properties of vacuum dried pineapple pulp powder. Journal of Food Engineering, v. 82, n. 2, p. 246-252, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2007.02.029. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Gabas, A. L., Telis, V. R. N., Sobral, P. J. do A., & Telis Romero, J. (2007). Effect of maltodextrin and arabic gum in water vapor sorption thermodynamic properties of vacuum dried pineapple pulp powder. Journal of Food Engineering, 82( 2), 246-252. doi:10.1016/j.jfoodeng.2007.02.029
    • NLM

      Gabas AL, Telis VRN, Sobral PJ do A, Telis Romero J. Effect of maltodextrin and arabic gum in water vapor sorption thermodynamic properties of vacuum dried pineapple pulp powder [Internet]. Journal of Food Engineering. 2007 ; 82( 2): 246-252.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2007.02.029
    • Vancouver

      Gabas AL, Telis VRN, Sobral PJ do A, Telis Romero J. Effect of maltodextrin and arabic gum in water vapor sorption thermodynamic properties of vacuum dried pineapple pulp powder [Internet]. Journal of Food Engineering. 2007 ; 82( 2): 246-252.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2007.02.029
  • Source: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FZEA

    Subjects: MANGA, TERMODINÂMICA (PROPRIEDADES), GRAVIMETRIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TELIS ROMERO, Javier et al. Enthalpy-entropy compensation based on isotherms of mango. Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 25, n. abr.-ju 2005, p. 297-303, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0101-20612005000200020. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Telis Romero, J., Kohayakawa, M. N., Silveira Junior, V., Pedro, M. A. M., & Gabas, A. L. (2005). Enthalpy-entropy compensation based on isotherms of mango. Ciência e Tecnologia de Alimentos, 25( abr.-ju 2005), 297-303. doi:10.1590/s0101-20612005000200020
    • NLM

      Telis Romero J, Kohayakawa MN, Silveira Junior V, Pedro MAM, Gabas AL. Enthalpy-entropy compensation based on isotherms of mango [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2005 ; 25( abr.-ju 2005): 297-303.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612005000200020
    • Vancouver

      Telis Romero J, Kohayakawa MN, Silveira Junior V, Pedro MAM, Gabas AL. Enthalpy-entropy compensation based on isotherms of mango [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2005 ; 25( abr.-ju 2005): 297-303.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612005000200020

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