Source: Book of Abstracts. Conference titles: World Congress of Food Science and Technology - IUFoST. Unidade: FCF
Subjects: LISTERIA, SALMONELLA, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SANT'ANA, Anderson e FRANCO, Bernadette Dora Gombossy de Melo. Growth potential of Salmonella spp and Listeria monocytogenes in minimally processed vegetables. 2012, Anais.. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST), 2012. . Acesso em: 09 nov. 2024.APA
Sant'Ana, A., & Franco, B. D. G. de M. (2012). Growth potential of Salmonella spp and Listeria monocytogenes in minimally processed vegetables. In Book of Abstracts. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST).NLM
Sant'Ana A, Franco BDG de M. Growth potential of Salmonella spp and Listeria monocytogenes in minimally processed vegetables. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2024 nov. 09 ]Vancouver
Sant'Ana A, Franco BDG de M. Growth potential of Salmonella spp and Listeria monocytogenes in minimally processed vegetables. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2024 nov. 09 ]