Source: Hrc & Cc. Unidade: IQSC
Subjects: QUÍMICA, QUÍMICA ANALÍTICA
ABNT
ANTONIOSI FILHO, N R e LANÇAS, Fernando Mauro. Identification of fames using ecl values and a three-dimensional kovats retention index system. Hrc & Cc, v. 18, n. 3 , p. 167-70, 1995Tradução . . Acesso em: 09 nov. 2024.APA
Antoniosi Filho, N. R., & Lanças, F. M. (1995). Identification of fames using ecl values and a three-dimensional kovats retention index system. Hrc & Cc, 18( 3 ), 167-70.NLM
Antoniosi Filho NR, Lanças FM. Identification of fames using ecl values and a three-dimensional kovats retention index system. Hrc & Cc. 1995 ;18( 3 ): 167-70.[citado 2024 nov. 09 ]Vancouver
Antoniosi Filho NR, Lanças FM. Identification of fames using ecl values and a three-dimensional kovats retention index system. Hrc & Cc. 1995 ;18( 3 ): 167-70.[citado 2024 nov. 09 ]