Apparent digestibility of ingredients in diets for Salminus brasiliensis (2008)
Fonte: Pesquisa Agropecuária Brasileira. Unidade: ESALQ
Assuntos: DIGESTIBILIDADE, DOURADO, PROTEINAS NA DIETA, VALOR NUTRITIVO
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ABNT
BRAGA, Luís Gustavo Tavares e BORGHESI, Ricardo e CYRINO, José Eurico Possebon. Apparent digestibility of ingredients in diets for Salminus brasiliensis. Pesquisa Agropecuária Brasileira, v. 43, n. 2, p. 271-274, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0100-204x2008000200017. Acesso em: 08 nov. 2024.APA
Braga, L. G. T., Borghesi, R., & Cyrino, J. E. P. (2008). Apparent digestibility of ingredients in diets for Salminus brasiliensis. Pesquisa Agropecuária Brasileira, 43( 2), 271-274. doi:10.1590/s0100-204x2008000200017NLM
Braga LGT, Borghesi R, Cyrino JEP. Apparent digestibility of ingredients in diets for Salminus brasiliensis [Internet]. Pesquisa Agropecuária Brasileira. 2008 ; 43( 2): 271-274.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0100-204x2008000200017Vancouver
Braga LGT, Borghesi R, Cyrino JEP. Apparent digestibility of ingredients in diets for Salminus brasiliensis [Internet]. Pesquisa Agropecuária Brasileira. 2008 ; 43( 2): 271-274.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0100-204x2008000200017