Source: Semina: Ciências Agrárias. Unidade: ESALQ
Subjects: ANTIFÚNGICOS, ETANOL, FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA, FUNGOS, LEVEDURAS, PRÓPOLIS, SACCHAROMYCES
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ABNT
FERNANDEZ, Leticia Andrea et al. Propolis as a potential alternative for the control of Dekkera bruxellensis in bioethanol fermentation. Semina: Ciências Agrárias, v. 40, n. 5, p. 2071-2078, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.5433/1679-0359.2019v40n5p2071. Acesso em: 12 out. 2024.APA
Fernandez, L. A., Cibanal, I. L., Paraluppi, A. L., Freitas, C. de, Gallez, L. M., & Ceccato-Antonini, S. R. (2019). Propolis as a potential alternative for the control of Dekkera bruxellensis in bioethanol fermentation. Semina: Ciências Agrárias, 40( 5), 2071-2078. doi:10.5433/1679-0359.2019v40n5p2071NLM
Fernandez LA, Cibanal IL, Paraluppi AL, Freitas C de, Gallez LM, Ceccato-Antonini SR. Propolis as a potential alternative for the control of Dekkera bruxellensis in bioethanol fermentation [Internet]. Semina: Ciências Agrárias. 2019 ; 40( 5): 2071-2078.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.5433/1679-0359.2019v40n5p2071Vancouver
Fernandez LA, Cibanal IL, Paraluppi AL, Freitas C de, Gallez LM, Ceccato-Antonini SR. Propolis as a potential alternative for the control of Dekkera bruxellensis in bioethanol fermentation [Internet]. Semina: Ciências Agrárias. 2019 ; 40( 5): 2071-2078.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.5433/1679-0359.2019v40n5p2071