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  • Unidade: IB

    Subjects: PRÓPOLIS, CARRAPATOS, BOTÂNICA

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    • ABNT

      RIGHI, Adne Abbud. Extratos brutos e constituintes de própolis brasileiras: avaliação dos efeitos nos carrapatos Rhipicephalus sanguineus, Rhipicephalus microplus e Amblyomma cajennense. 2013. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2013. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/41/41132/tde-04102013-100530/. Acesso em: 12 out. 2024.
    • APA

      Righi, A. A. (2013). Extratos brutos e constituintes de própolis brasileiras: avaliação dos efeitos nos carrapatos Rhipicephalus sanguineus, Rhipicephalus microplus e Amblyomma cajennense (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/41/41132/tde-04102013-100530/
    • NLM

      Righi AA. Extratos brutos e constituintes de própolis brasileiras: avaliação dos efeitos nos carrapatos Rhipicephalus sanguineus, Rhipicephalus microplus e Amblyomma cajennense [Internet]. 2013 ;[citado 2024 out. 12 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/41/41132/tde-04102013-100530/
    • Vancouver

      Righi AA. Extratos brutos e constituintes de própolis brasileiras: avaliação dos efeitos nos carrapatos Rhipicephalus sanguineus, Rhipicephalus microplus e Amblyomma cajennense [Internet]. 2013 ;[citado 2024 out. 12 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/41/41132/tde-04102013-100530/
  • Source: Journal of the Science of Food and Agriculture. Unidade: IB

    Subjects: PRÓPOLIS, ANTIOXIDANTES, ISOFLAVONAS

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    • ABNT

      RIGHI, Adne Abbud et al. Brazilian red propolis: unreported substances, antioxidant and antimicrobial activities. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 91, n. 13, p. 2363-2370, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jsfa.4468. Acesso em: 12 out. 2024.
    • APA

      Righi, A. A., Alves, T. R., Negri, G., Marques, L. M., Breyer, H., & Salatino, A. (2011). Brazilian red propolis: unreported substances, antioxidant and antimicrobial activities. Journal of the Science of Food and Agriculture, 91( 13), 2363-2370. doi:10.1002/jsfa.4468
    • NLM

      Righi AA, Alves TR, Negri G, Marques LM, Breyer H, Salatino A. Brazilian red propolis: unreported substances, antioxidant and antimicrobial activities [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2011 ; 91( 13): 2363-2370.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.4468
    • Vancouver

      Righi AA, Alves TR, Negri G, Marques LM, Breyer H, Salatino A. Brazilian red propolis: unreported substances, antioxidant and antimicrobial activities [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2011 ; 91( 13): 2363-2370.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.4468
  • Source: Natural Product Reports. Unidade: IB

    Subjects: PRÓPOLIS, ABELHAS, PLANTAS, CICATRIZAÇÃO

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    • ABNT

      SALATINO, Antonio et al. Propolis research and the chemistry of plant products. Natural Product Reports, v. 28, n. 5, p. 925-936, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1039/C0NP00072H. Acesso em: 12 out. 2024.
    • APA

      Salatino, A., Fernandes-Silva, C. C., Righi, A. A., & Salatino, M. L. F. (2011). Propolis research and the chemistry of plant products. Natural Product Reports, 28( 5), 925-936. doi:10.1039/C0NP00072H
    • NLM

      Salatino A, Fernandes-Silva CC, Righi AA, Salatino MLF. Propolis research and the chemistry of plant products [Internet]. Natural Product Reports. 2011 ; 28( 5): 925-936.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1039/C0NP00072H
    • Vancouver

      Salatino A, Fernandes-Silva CC, Righi AA, Salatino MLF. Propolis research and the chemistry of plant products [Internet]. Natural Product Reports. 2011 ; 28( 5): 925-936.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1039/C0NP00072H
  • Source: Resumo. Conference titles: Brazilian Conference on Natural Products - BCNP. Unidade: IB

    Assunto: PRÓPOLIS

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    • ABNT

      RIGHI, Adne Abbud et al. Chemical composition, antioxidant and antimicrobial activity of a sample of brazilian red propolis from Maceió (AL). 2007, Anais.. São Pedro: Instituto de Biociências, Universidade de São Paulo, 2007. . Acesso em: 12 out. 2024.
    • APA

      Righi, A. A., Alves, T. R., Negri, G., & Salatino, A. (2007). Chemical composition, antioxidant and antimicrobial activity of a sample of brazilian red propolis from Maceió (AL). In Resumo. São Pedro: Instituto de Biociências, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Righi AA, Alves TR, Negri G, Salatino A. Chemical composition, antioxidant and antimicrobial activity of a sample of brazilian red propolis from Maceió (AL). Resumo. 2007 ;[citado 2024 out. 12 ]
    • Vancouver

      Righi AA, Alves TR, Negri G, Salatino A. Chemical composition, antioxidant and antimicrobial activity of a sample of brazilian red propolis from Maceió (AL). Resumo. 2007 ;[citado 2024 out. 12 ]

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