In vitro antioxidant of Tamarillo (Cyphomandra betacea) in natura and pulp (2007)
Fonte: Food composition and biodiversity. Nome do evento: International Food Data Conference. Unidade: FSP
Assuntos: COMPOSTOS ORGÂNICOS (ANÁLOGOS E DERIVADOS), ANTIOXIDANTES (ATIVIDADE), SOLANACEAE, POLPA
ABNT
GRANDISOLI, Mariana et al. In vitro antioxidant of Tamarillo (Cyphomandra betacea) in natura and pulp. 2007, Anais.. São Paulo: USP : BRASILFOODS : FAO, 2007. . Acesso em: 01 out. 2024.APA
Grandisoli, M., Ishimoto, E. Y., Queiroz, Y. S. de, Vicente, S. J. V., & Torres, E. A. F. da S. (2007). In vitro antioxidant of Tamarillo (Cyphomandra betacea) in natura and pulp. In Food composition and biodiversity. São Paulo: USP : BRASILFOODS : FAO.NLM
Grandisoli M, Ishimoto EY, Queiroz YS de, Vicente SJV, Torres EAF da S. In vitro antioxidant of Tamarillo (Cyphomandra betacea) in natura and pulp. Food composition and biodiversity. 2007 ;[citado 2024 out. 01 ]Vancouver
Grandisoli M, Ishimoto EY, Queiroz YS de, Vicente SJV, Torres EAF da S. In vitro antioxidant of Tamarillo (Cyphomandra betacea) in natura and pulp. Food composition and biodiversity. 2007 ;[citado 2024 out. 01 ]