Filtros : "POLPA" "Journal of Food Engineering" Limpar

Filtros



Limitar por data


  • Fonte: Journal of Food Engineering. Unidade: FZEA

    Assuntos: ENGENHARIA DE ALIMENTOS, POLPA, GOIABA, SECAGEM DE ALIMENTOS (PROCESSOS)

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CABRAL, R. A. F. et al. Effect of apparent viscosity on fluidized bed drying process parameters of guava pulp. Journal of Food Engineering, v. 80, n. 4, p. 1096-1106, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2006.09.002. Acesso em: 01 out. 2024.
    • APA

      Cabral, R. A. F., Telis Romero, J., Telis, V. R. N., Gabas, A. L., & Finzer, J. R. D. (2007). Effect of apparent viscosity on fluidized bed drying process parameters of guava pulp. Journal of Food Engineering, 80( 4), 1096-1106. doi:10.1016/j.jfoodeng.2006.09.002
    • NLM

      Cabral RAF, Telis Romero J, Telis VRN, Gabas AL, Finzer JRD. Effect of apparent viscosity on fluidized bed drying process parameters of guava pulp [Internet]. Journal of Food Engineering. 2007 ; 80( 4): 1096-1106.[citado 2024 out. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2006.09.002
    • Vancouver

      Cabral RAF, Telis Romero J, Telis VRN, Gabas AL, Finzer JRD. Effect of apparent viscosity on fluidized bed drying process parameters of guava pulp [Internet]. Journal of Food Engineering. 2007 ; 80( 4): 1096-1106.[citado 2024 out. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2006.09.002
  • Fonte: Journal of Food Engineering. Unidade: FZEA

    Assuntos: ÁGUA (ATIVIDADE), TERMODINÂMICA (PROPRIEDADES), POLPA, ABACAXI

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GABAS, Ana Lúcia et al. Effect of maltodextrin and arabic gum in water vapor sorption thermodynamic properties of vacuum dried pineapple pulp powder. Journal of Food Engineering, v. 82, n. 2, p. 246-252, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2007.02.029. Acesso em: 01 out. 2024.
    • APA

      Gabas, A. L., Telis, V. R. N., Sobral, P. J. do A., & Telis Romero, J. (2007). Effect of maltodextrin and arabic gum in water vapor sorption thermodynamic properties of vacuum dried pineapple pulp powder. Journal of Food Engineering, 82( 2), 246-252. doi:10.1016/j.jfoodeng.2007.02.029
    • NLM

      Gabas AL, Telis VRN, Sobral PJ do A, Telis Romero J. Effect of maltodextrin and arabic gum in water vapor sorption thermodynamic properties of vacuum dried pineapple pulp powder [Internet]. Journal of Food Engineering. 2007 ; 82( 2): 246-252.[citado 2024 out. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2007.02.029
    • Vancouver

      Gabas AL, Telis VRN, Sobral PJ do A, Telis Romero J. Effect of maltodextrin and arabic gum in water vapor sorption thermodynamic properties of vacuum dried pineapple pulp powder [Internet]. Journal of Food Engineering. 2007 ; 82( 2): 246-252.[citado 2024 out. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2007.02.029

Biblioteca Digital de Produção Intelectual da Universidade de São Paulo     2012 - 2024