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  • Source: Animal ProductionScience. Unidade: CENA

    Subjects: NUTRIÇÃO ANIMAL, DIGESTIBILIDADE, METANO, TANINO

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    • ABNT

      SOLTAN, Yosra Ahmed et al. Replacing maize with low tannin sorghum grains: lamb growth performance, microbial protein syntesis and enteric methane production. Animal ProductionScience, v. 61, p. 1348-1355, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1071/AN20605. Acesso em: 22 ago. 2024.
    • APA

      Soltan, Y. A., Abdalla Filho, A. L., Abdalla, A. L., Berenchtein, B., Schiavinatto, P. B. G., & Costa, C. (2021). Replacing maize with low tannin sorghum grains: lamb growth performance, microbial protein syntesis and enteric methane production. Animal ProductionScience, 61, 1348-1355. doi:10.1071/AN20605
    • NLM

      Soltan YA, Abdalla Filho AL, Abdalla AL, Berenchtein B, Schiavinatto PBG, Costa C. Replacing maize with low tannin sorghum grains: lamb growth performance, microbial protein syntesis and enteric methane production [Internet]. Animal ProductionScience. 2021 ; 61 1348-1355.[citado 2024 ago. 22 ] Available from: https://doi.org/10.1071/AN20605
    • Vancouver

      Soltan YA, Abdalla Filho AL, Abdalla AL, Berenchtein B, Schiavinatto PBG, Costa C. Replacing maize with low tannin sorghum grains: lamb growth performance, microbial protein syntesis and enteric methane production [Internet]. Animal ProductionScience. 2021 ; 61 1348-1355.[citado 2024 ago. 22 ] Available from: https://doi.org/10.1071/AN20605
  • Source: Small Ruminant Research. Unidade: CENA

    Subjects: OVELHAS, FENO, TANINO, RÚMEN, NUTRIÇÃO ANIMAL, METANO (EMISSÃO)

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    • ABNT

      EL-ZAIAT, Hani M. et al. The ability of tanniniferous legumes to reduce methane production and enhance feed utilization in Barki rams: in vitro and in vivo evaluation. Small Ruminant Research, v. 193, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.smallrumres.2020.106259. Acesso em: 22 ago. 2024.
    • APA

      El-Zaiat, H. M., Kholif, A. E., Moharam, M. S., Attia, M. F., Abdalla, A. L., & Sallam, S. M. A. (2020). The ability of tanniniferous legumes to reduce methane production and enhance feed utilization in Barki rams: in vitro and in vivo evaluation. Small Ruminant Research, 193. doi:10.1016/j.smallrumres.2020.106259
    • NLM

      El-Zaiat HM, Kholif AE, Moharam MS, Attia MF, Abdalla AL, Sallam SMA. The ability of tanniniferous legumes to reduce methane production and enhance feed utilization in Barki rams: in vitro and in vivo evaluation [Internet]. Small Ruminant Research. 2020 ; 193[citado 2024 ago. 22 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.smallrumres.2020.106259
    • Vancouver

      El-Zaiat HM, Kholif AE, Moharam MS, Attia MF, Abdalla AL, Sallam SMA. The ability of tanniniferous legumes to reduce methane production and enhance feed utilization in Barki rams: in vitro and in vivo evaluation [Internet]. Small Ruminant Research. 2020 ; 193[citado 2024 ago. 22 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.smallrumres.2020.106259
  • Source: Coletânea de fatores de emissão e remoção de gases de efeito estufa da pecuária brasileira. 2. Fatores de emissão e remoção para grandes ruminantes. Unidade: FMVZ

    Subjects: ADITIVOS ALIMENTARES PARA ANIMAL, BOVINOS, METANO, NUTRIÇÃO ANIMAL, TANINO

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    • ABNT

      PERNA JUNIOR, Flavio et al. Taninos como aditivo alimentar para mitigação das emissões de metano em taurinos e zebuínos. Coletânea de fatores de emissão e remoção de gases de efeito estufa da pecuária brasileira. 2. Fatores de emissão e remoção para grandes ruminantes. Tradução . Brasília, DF: MAPA/ SENAR, 2020. p. 165 il. Disponível em: https://www.gov.br/agricultura/pt-br/assuntos/noticias/fatores-nacionais-para-emissao-e-remocao-de-gases-de-efeito-estufa-na-agropecuaria-estao-em-coletanea-inedita-do-mapa/coletanea_PECUARIA.pdf. Acesso em: 22 ago. 2024.
    • APA

      Perna Junior, F., Nogueira, R. G. S., Carvalho, R. F., Cassiano, E. C. O., & Rodrigues, P. H. M. (2020). Taninos como aditivo alimentar para mitigação das emissões de metano em taurinos e zebuínos. In Coletânea de fatores de emissão e remoção de gases de efeito estufa da pecuária brasileira. 2. Fatores de emissão e remoção para grandes ruminantes (p. 165 il). Brasília, DF: MAPA/ SENAR. Recuperado de https://www.gov.br/agricultura/pt-br/assuntos/noticias/fatores-nacionais-para-emissao-e-remocao-de-gases-de-efeito-estufa-na-agropecuaria-estao-em-coletanea-inedita-do-mapa/coletanea_PECUARIA.pdf
    • NLM

      Perna Junior F, Nogueira RGS, Carvalho RF, Cassiano ECO, Rodrigues PHM. Taninos como aditivo alimentar para mitigação das emissões de metano em taurinos e zebuínos [Internet]. In: Coletânea de fatores de emissão e remoção de gases de efeito estufa da pecuária brasileira. 2. Fatores de emissão e remoção para grandes ruminantes. Brasília, DF: MAPA/ SENAR; 2020. p. 165 il.[citado 2024 ago. 22 ] Available from: https://www.gov.br/agricultura/pt-br/assuntos/noticias/fatores-nacionais-para-emissao-e-remocao-de-gases-de-efeito-estufa-na-agropecuaria-estao-em-coletanea-inedita-do-mapa/coletanea_PECUARIA.pdf
    • Vancouver

      Perna Junior F, Nogueira RGS, Carvalho RF, Cassiano ECO, Rodrigues PHM. Taninos como aditivo alimentar para mitigação das emissões de metano em taurinos e zebuínos [Internet]. In: Coletânea de fatores de emissão e remoção de gases de efeito estufa da pecuária brasileira. 2. Fatores de emissão e remoção para grandes ruminantes. Brasília, DF: MAPA/ SENAR; 2020. p. 165 il.[citado 2024 ago. 22 ] Available from: https://www.gov.br/agricultura/pt-br/assuntos/noticias/fatores-nacionais-para-emissao-e-remocao-de-gases-de-efeito-estufa-na-agropecuaria-estao-em-coletanea-inedita-do-mapa/coletanea_PECUARIA.pdf
  • Source: Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition. Unidade: CENA

    Subjects: DIGESTIBILIDADE, FERMENTAÇÃO, PROTOZOA, TANINO, OVELHAS, NUTRIÇÃO ANIMAL

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      LIMA, P. M. T et al. Nutritional evaluation of the legume Macrotyloma axillare using in vitro and in vivo bioassays in sheep. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, v. 102, n. 2, p. e669-e676, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jpn.12810. Acesso em: 22 ago. 2024.
    • APA

      Lima, P. M. T., Moreira, G. D., Sakita, G. Z., Natel, A. S., Mattos, W. T. de, Gimenes, F. M. de A., et al. (2018). Nutritional evaluation of the legume Macrotyloma axillare using in vitro and in vivo bioassays in sheep. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, 102( 2), e669-e676. doi:10.1111/jpn.12810
    • NLM

      Lima PMT, Moreira GD, Sakita GZ, Natel AS, Mattos WT de, Gimenes FM de A, Gerdes L, McManus CM, Abdalla AL, Louvandini H. Nutritional evaluation of the legume Macrotyloma axillare using in vitro and in vivo bioassays in sheep [Internet]. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition. 2018 ;102( 2): e669-e676.[citado 2024 ago. 22 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jpn.12810
    • Vancouver

      Lima PMT, Moreira GD, Sakita GZ, Natel AS, Mattos WT de, Gimenes FM de A, Gerdes L, McManus CM, Abdalla AL, Louvandini H. Nutritional evaluation of the legume Macrotyloma axillare using in vitro and in vivo bioassays in sheep [Internet]. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition. 2018 ;102( 2): e669-e676.[citado 2024 ago. 22 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jpn.12810
  • Unidade: FZEA

    Subjects: NUTRIÇÃO ANIMAL, ORÉGANO, RUMINANTES, TANINO

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    • ABNT

      WELTER, Katiéli Caroline. Extratos de plantas como aditivos naturais na dieta de cordeiros em terminação. 2018. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2018. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74131/tde-12022019-091506/. Acesso em: 22 ago. 2024.
    • APA

      Welter, K. C. (2018). Extratos de plantas como aditivos naturais na dieta de cordeiros em terminação (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74131/tde-12022019-091506/
    • NLM

      Welter KC. Extratos de plantas como aditivos naturais na dieta de cordeiros em terminação [Internet]. 2018 ;[citado 2024 ago. 22 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74131/tde-12022019-091506/
    • Vancouver

      Welter KC. Extratos de plantas como aditivos naturais na dieta de cordeiros em terminação [Internet]. 2018 ;[citado 2024 ago. 22 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74131/tde-12022019-091506/
  • Source: Small Ruminant Research. Unidade: CENA

    Subjects: CORDEIROS, CARNES E DERIVADOS, TANINO, NUTRIÇÃO ANIMAL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ABDALLA FILHO, Adibe Luiz et al. Diets based on plants from Brazilian Caatinga altering ruminal parameters, microbial community and meat fatty acids of Santa Inês lambs. Small Ruminant Research, v. 154, p. 70-77, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.smallrumres.2017.07.005. Acesso em: 22 ago. 2024.
    • APA

      Abdalla Filho, A. L., Corrêa, P. S., Lemos, L. N., Dineshkumar, D., Issakowicz, J., Ieda, E. H., et al. (2017). Diets based on plants from Brazilian Caatinga altering ruminal parameters, microbial community and meat fatty acids of Santa Inês lambs. Small Ruminant Research, 154, 70-77. doi:10.1016/j.smallrumres.2017.07.005
    • NLM

      Abdalla Filho AL, Corrêa PS, Lemos LN, Dineshkumar D, Issakowicz J, Ieda EH, Lima PMT, Barreal M, McManus CM, Tsai SM, Abdalla AL, Louvandini H. Diets based on plants from Brazilian Caatinga altering ruminal parameters, microbial community and meat fatty acids of Santa Inês lambs [Internet]. Small Ruminant Research. 2017 ; 154 70-77.[citado 2024 ago. 22 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.smallrumres.2017.07.005
    • Vancouver

      Abdalla Filho AL, Corrêa PS, Lemos LN, Dineshkumar D, Issakowicz J, Ieda EH, Lima PMT, Barreal M, McManus CM, Tsai SM, Abdalla AL, Louvandini H. Diets based on plants from Brazilian Caatinga altering ruminal parameters, microbial community and meat fatty acids of Santa Inês lambs [Internet]. Small Ruminant Research. 2017 ; 154 70-77.[citado 2024 ago. 22 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.smallrumres.2017.07.005
  • Source: Acta Scientiarum. Animal Science. Unidade: ESALQ

    Subjects: EQUINOS, TANINO, NUTRIÇÃO ANIMAL, DIGESTIBILIDADE, VALOR NUTRITIVO, SUPLEMENTOS CONCENTRADOS PARA ANIMAIS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      OLIVEIRA, Kátia de et al. Nutritive value of high and low tanin content of sorghum high moisture silage for horses. Acta Scientiarum. Animal Science, v. 35, n. 1, p. 93-97, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.4025/actascianimsci.v35i1.10575. Acesso em: 22 ago. 2024.
    • APA

      Oliveira, K. de, Costa, C., Bittar, C. M. M., Oliveira, V. A. B., & Sá, J. C. de. (2013). Nutritive value of high and low tanin content of sorghum high moisture silage for horses. Acta Scientiarum. Animal Science, 35( 1), 93-97. doi:10.4025/actascianimsci.v35i1.10575
    • NLM

      Oliveira K de, Costa C, Bittar CMM, Oliveira VAB, Sá JC de. Nutritive value of high and low tanin content of sorghum high moisture silage for horses [Internet]. Acta Scientiarum. Animal Science. 2013 ; 35( 1): 93-97.[citado 2024 ago. 22 ] Available from: https://doi.org/10.4025/actascianimsci.v35i1.10575
    • Vancouver

      Oliveira K de, Costa C, Bittar CMM, Oliveira VAB, Sá JC de. Nutritive value of high and low tanin content of sorghum high moisture silage for horses [Internet]. Acta Scientiarum. Animal Science. 2013 ; 35( 1): 93-97.[citado 2024 ago. 22 ] Available from: https://doi.org/10.4025/actascianimsci.v35i1.10575

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