Fonte: Sao paulo medical journal. Unidade: FM
Assuntos: DIETA COM RESTRIÇÃO DE PROTEÍNAS, GLOMÉRULOS RENAIS, INSUFICIÊNCIA RENAL CRÔNICA, ESTUDOS DE COORTES, MORTE
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ABNT
MACHADO, Alisson Diego et al. Dietary intake of non-dialysis chronic kidney disease patients: the PROGREDIR study. A cross-sectional study. Sao paulo medical journal, v. 136, n. 3, p. 208-215, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1516-3180.2017.0177141217. Acesso em: 01 nov. 2024.APA
Machado, A. D., Anjos, F. S. N. dos, Donningos, M. A. M., Molina, M. del C. B., Marchioni, D. M. L., Bensenor, I. J. M., & Titan, S. M. de O. (2018). Dietary intake of non-dialysis chronic kidney disease patients: the PROGREDIR study. A cross-sectional study. Sao paulo medical journal, 136( 3), 208-215. doi:10.1590/1516-3180.2017.0177141217NLM
Machado AD, Anjos FSN dos, Donningos MAM, Molina M del CB, Marchioni DML, Bensenor IJM, Titan SM de O. Dietary intake of non-dialysis chronic kidney disease patients: the PROGREDIR study. A cross-sectional study [Internet]. Sao paulo medical journal. 2018 ; 136( 3): 208-215.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1516-3180.2017.0177141217Vancouver
Machado AD, Anjos FSN dos, Donningos MAM, Molina M del CB, Marchioni DML, Bensenor IJM, Titan SM de O. Dietary intake of non-dialysis chronic kidney disease patients: the PROGREDIR study. A cross-sectional study [Internet]. Sao paulo medical journal. 2018 ; 136( 3): 208-215.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1516-3180.2017.0177141217