Filtros : "MONITORAMENTO" "CENA-DVECO-64" Removidos: "Porto, Monica Ferreira do Amaral" "FFCLRP-591" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Ciência Florestal. Unidade: CENA

    Subjects: HIDROLOGIA DE FLORESTA, MONITORAMENTO, FLORESTAS TROPICAIS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GROPPO, Juliano Daniel et al. Hydrological processes in wathershed within the State Park of Serra do Mar, Santa Virgínia stewardship. Ciência Florestal, v. 29, n. 2, p. 595-606, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.5902/1980509831323. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Groppo, J. D., Salemi, L. F., Moraes, J. M., Trevisan, R., & Martinelli, L. A. (2019). Hydrological processes in wathershed within the State Park of Serra do Mar, Santa Virgínia stewardship. Ciência Florestal, 29( 2), 595-606. doi:10.5902/1980509831323
    • NLM

      Groppo JD, Salemi LF, Moraes JM, Trevisan R, Martinelli LA. Hydrological processes in wathershed within the State Park of Serra do Mar, Santa Virgínia stewardship [Internet]. Ciência Florestal. 2019 ; 29( 2): 595-606.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.5902/1980509831323
    • Vancouver

      Groppo JD, Salemi LF, Moraes JM, Trevisan R, Martinelli LA. Hydrological processes in wathershed within the State Park of Serra do Mar, Santa Virgínia stewardship [Internet]. Ciência Florestal. 2019 ; 29( 2): 595-606.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.5902/1980509831323
  • Source: LWT - Food Science and Technology. Unidade: CENA

    Subjects: HERBICIDAS, MILHO, MICOTOXINAS, CROMATOGRAFIA LÍQUIDA, MONITORAMENTO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ANDRADE, G. C. R. Moura et al. Evaluation of mycotoxins and their estimated daily intake in popcorn and cornflakes using LC-MS techniques. LWT - Food Science and Technology, v. 95, p. 240-246, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2018.04.073. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Andrade, G. C. R. M., Pimpinato, R. F., Francisco, J. G., Monteiro, S. H., Calori-Domingues, M. A., & Tornisielo, V. L. (2018). Evaluation of mycotoxins and their estimated daily intake in popcorn and cornflakes using LC-MS techniques. LWT - Food Science and Technology, 95, 240-246. doi:10.1016/j.lwt.2018.04.073
    • NLM

      Andrade GCRM, Pimpinato RF, Francisco JG, Monteiro SH, Calori-Domingues MA, Tornisielo VL. Evaluation of mycotoxins and their estimated daily intake in popcorn and cornflakes using LC-MS techniques [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2018 ; 95 240-246.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2018.04.073
    • Vancouver

      Andrade GCRM, Pimpinato RF, Francisco JG, Monteiro SH, Calori-Domingues MA, Tornisielo VL. Evaluation of mycotoxins and their estimated daily intake in popcorn and cornflakes using LC-MS techniques [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2018 ; 95 240-246.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2018.04.073

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024