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  • Source: LWT - Food Science and Technology. Unidade: FZEA

    Subjects: EXTRUSÃO, MICROENCAPSULAÇÃO, PROBIÓTICOS, ALGINATOS, PROBIÓTICOS, LACTOBACILLUS, ÓLEOS VEGETAIS

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    • ABNT

      SILVA, Marluci Palazzolli et al. Comparison of extrusion and co-extrusion encapsulation techniques to protect Lactobacillus acidophilus LA3 in simulated gastrointestinal fluids. LWT - Food Science and Technology, v. 89, p. 392-399, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2017.11.008. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Silva, M. P., Tulini, F. L., Martins, E., Penning, M., Fávaro-Trindade, C. S., & Poncelet, D. (2018). Comparison of extrusion and co-extrusion encapsulation techniques to protect Lactobacillus acidophilus LA3 in simulated gastrointestinal fluids. LWT - Food Science and Technology, 89, 392-399. doi:10.1016/j.lwt.2017.11.008
    • NLM

      Silva MP, Tulini FL, Martins E, Penning M, Fávaro-Trindade CS, Poncelet D. Comparison of extrusion and co-extrusion encapsulation techniques to protect Lactobacillus acidophilus LA3 in simulated gastrointestinal fluids [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2018 ; 89 392-399.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2017.11.008
    • Vancouver

      Silva MP, Tulini FL, Martins E, Penning M, Fávaro-Trindade CS, Poncelet D. Comparison of extrusion and co-extrusion encapsulation techniques to protect Lactobacillus acidophilus LA3 in simulated gastrointestinal fluids [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2018 ; 89 392-399.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2017.11.008
  • Source: 26. SIICUSP : resumos. Conference titles: Simpósio Internacional de Iniciação Científica e Tecnológica da Universidade de São Paulo. Unidade: FZEA

    Subjects: LIPOSSOMOS, QUITOSANA, MICROENCAPSULAÇÃO, VITAMINA D

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    • ABNT

      IIDA, Aline Sayuri Lima et al. Produção de TPP-quitossomas para encapsulação de vitamina D3. 2018, Anais.. São Paulo: USP, 2018. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Iida, A. S. L., Barros, T. T., Fávaro-Trindade, C. S., Pinho, S. C. de, & Assis, O. B. G. de. (2018). Produção de TPP-quitossomas para encapsulação de vitamina D3. In 26. SIICUSP : resumos. São Paulo: USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • NLM

      Iida ASL, Barros TT, Fávaro-Trindade CS, Pinho SC de, Assis OBG de. Produção de TPP-quitossomas para encapsulação de vitamina D3 [Internet]. 26. SIICUSP : resumos. 2018 ;[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • Vancouver

      Iida ASL, Barros TT, Fávaro-Trindade CS, Pinho SC de, Assis OBG de. Produção de TPP-quitossomas para encapsulação de vitamina D3 [Internet]. 26. SIICUSP : resumos. 2018 ;[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
  • Source: Food Bioscience. Unidade: FZEA

    Subjects: MICROENCAPSULAÇÃO, PIGMENTOS, LIPOSSOMOS, ENGENHARIA DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      FERREIRA, Leticia dos Santos et al. Wet agglomeration by high shear of binary mixtures of curcumin-loaded lyophilized liposomes and cornstarch: powder characterization and incorporation in cakes. Food Bioscience, v. 25, p. 74-82, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2018.08.003. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Ferreira, L. dos S., Chaves, M. A., Dacanal, G. C., & Pinho, S. C. de. (2018). Wet agglomeration by high shear of binary mixtures of curcumin-loaded lyophilized liposomes and cornstarch: powder characterization and incorporation in cakes. Food Bioscience, 25, 74-82. doi:10.1016/j.fbio.2018.08.003
    • NLM

      Ferreira L dos S, Chaves MA, Dacanal GC, Pinho SC de. Wet agglomeration by high shear of binary mixtures of curcumin-loaded lyophilized liposomes and cornstarch: powder characterization and incorporation in cakes [Internet]. Food Bioscience. 2018 ; 25 74-82.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2018.08.003
    • Vancouver

      Ferreira L dos S, Chaves MA, Dacanal GC, Pinho SC de. Wet agglomeration by high shear of binary mixtures of curcumin-loaded lyophilized liposomes and cornstarch: powder characterization and incorporation in cakes [Internet]. Food Bioscience. 2018 ; 25 74-82.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2018.08.003
  • Unidade: FZEA

    Subjects: ALIMENTOS FUNCIONAIS, MICROENCAPSULAÇÃO, CHOCOLATE, TENSÃO PRÉ-MENSTRUAL

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    • ABNT

      FÁVARO-TRINDADE, Carmen Silvia et al. Processo para preparação de microcápsulas de frutos de vitex, composição alimentícia e seu uso. . Rio de Janeiro: Instituto Nacional de Propriedade Industrial - INPI. . Acesso em: 29 set. 2024. , 2018
    • APA

      Fávaro-Trindade, C. S., Barrientos, M. A. E., Rodrigues, C. E. da C., Chaves, I. E., Maeda, J. M. K., Peralta, J., & Luccas, V. (2018). Processo para preparação de microcápsulas de frutos de vitex, composição alimentícia e seu uso. Rio de Janeiro: Instituto Nacional de Propriedade Industrial - INPI.
    • NLM

      Fávaro-Trindade CS, Barrientos MAE, Rodrigues CE da C, Chaves IE, Maeda JMK, Peralta J, Luccas V. Processo para preparação de microcápsulas de frutos de vitex, composição alimentícia e seu uso. 2018 ;[citado 2024 set. 29 ]
    • Vancouver

      Fávaro-Trindade CS, Barrientos MAE, Rodrigues CE da C, Chaves IE, Maeda JMK, Peralta J, Luccas V. Processo para preparação de microcápsulas de frutos de vitex, composição alimentícia e seu uso. 2018 ;[citado 2024 set. 29 ]
  • Source: Food Biophysics. Unidade: FZEA

    Subjects: EMULSÕES (FORMAS FARMACÊUTICAS), PROTEÍNAS, GOMAS E RESINAS, LIPÍDEOS, MICROENCAPSULAÇÃO, REOLOGIA

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    • ABNT

      BRITO-OLIVEIRA, Thais Carvalho et al. Cold-set gelation of commercial soy protein isolate: effects of the incorporation of locust bean gum and solid lipid microparticles on the properties of gels. Food Biophysics, v. 13, n. 3, p. 226-239, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s11483-018-9529-4. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Brito-Oliveira, T. C., Bispo, M., Moraes, I. C. F., Campanella, O. H., & Pinho, S. C. de. (2018). Cold-set gelation of commercial soy protein isolate: effects of the incorporation of locust bean gum and solid lipid microparticles on the properties of gels. Food Biophysics, 13( 3), 226-239. doi:10.1007/s11483-018-9529-4
    • NLM

      Brito-Oliveira TC, Bispo M, Moraes ICF, Campanella OH, Pinho SC de. Cold-set gelation of commercial soy protein isolate: effects of the incorporation of locust bean gum and solid lipid microparticles on the properties of gels [Internet]. Food Biophysics. 2018 ; 13( 3): 226-239.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11483-018-9529-4
    • Vancouver

      Brito-Oliveira TC, Bispo M, Moraes ICF, Campanella OH, Pinho SC de. Cold-set gelation of commercial soy protein isolate: effects of the incorporation of locust bean gum and solid lipid microparticles on the properties of gels [Internet]. Food Biophysics. 2018 ; 13( 3): 226-239.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11483-018-9529-4
  • Unidade: FZEA

    Subjects: IOGURTE, MICROENCAPSULAÇÃO, LIPOSSOMOS, ALIMENTOS FUNCIONAIS

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    • ABNT

      SILVA, Guilherme de Sousa. Obtenção de prolipossomas por recobrimento de sacarose micronizada, produção de lipossomas multilamelares encapsulando curcumina e incorporação das vesículas em iogurte. 2018. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2018. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-13022019-102116/. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Silva, G. de S. (2018). Obtenção de prolipossomas por recobrimento de sacarose micronizada, produção de lipossomas multilamelares encapsulando curcumina e incorporação das vesículas em iogurte (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-13022019-102116/
    • NLM

      Silva G de S. Obtenção de prolipossomas por recobrimento de sacarose micronizada, produção de lipossomas multilamelares encapsulando curcumina e incorporação das vesículas em iogurte [Internet]. 2018 ;[citado 2024 set. 29 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-13022019-102116/
    • Vancouver

      Silva G de S. Obtenção de prolipossomas por recobrimento de sacarose micronizada, produção de lipossomas multilamelares encapsulando curcumina e incorporação das vesículas em iogurte [Internet]. 2018 ;[citado 2024 set. 29 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-13022019-102116/
  • Source: Food and Bioprocess Technology. Unidade: FZEA

    Subjects: MICROENCAPSULAÇÃO, CAMARÃO, GELATINA, CORANTES

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    • ABNT

      GOMEZ ESTACA, Joaquín et al. Physico-chemical properties, stability, and potential food applications of shrimp lipid extract encapsulated by complex coacervation. Food and Bioprocess Technology, v. 11, n. 8, p. 1596–1604, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s11947-018-2116-3. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Gomez Estaca, J., Comunian, T. A., Montero, P., & Fávaro-Trindade, C. S. (2018). Physico-chemical properties, stability, and potential food applications of shrimp lipid extract encapsulated by complex coacervation. Food and Bioprocess Technology, 11( 8), 1596–1604. doi:10.1007/s11947-018-2116-3
    • NLM

      Gomez Estaca J, Comunian TA, Montero P, Fávaro-Trindade CS. Physico-chemical properties, stability, and potential food applications of shrimp lipid extract encapsulated by complex coacervation [Internet]. Food and Bioprocess Technology. 2018 ; 11( 8): 1596–1604.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11947-018-2116-3
    • Vancouver

      Gomez Estaca J, Comunian TA, Montero P, Fávaro-Trindade CS. Physico-chemical properties, stability, and potential food applications of shrimp lipid extract encapsulated by complex coacervation [Internet]. Food and Bioprocess Technology. 2018 ; 11( 8): 1596–1604.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11947-018-2116-3
  • Source: Journal of Food Engineering. Unidade: FZEA

    Subjects: MICROENCAPSULAÇÃO, QUITOSANA, SUPERFÍCIES DE RESPOSTA, NANOPARTÍCULAS, LECTINAS, EMULSÕES (FORMAS FARMACÊUTICAS)

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    • ABNT

      DAMMAK, Ilyes e SOBRAL, Paulo José do Amaral. Formulation optimization of lecithin-enhanced pickering emulsions stabilized by chitosan nanoparticles for hesperidin encapsulation. Journal of Food Engineering, v. 229, p. 2-11, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2017.11.001. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Dammak, I., & Sobral, P. J. do A. (2018). Formulation optimization of lecithin-enhanced pickering emulsions stabilized by chitosan nanoparticles for hesperidin encapsulation. Journal of Food Engineering, 229, 2-11. doi:10.1016/j.jfoodeng.2017.11.001
    • NLM

      Dammak I, Sobral PJ do A. Formulation optimization of lecithin-enhanced pickering emulsions stabilized by chitosan nanoparticles for hesperidin encapsulation [Internet]. Journal of Food Engineering. 2018 ; 229 2-11.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2017.11.001
    • Vancouver

      Dammak I, Sobral PJ do A. Formulation optimization of lecithin-enhanced pickering emulsions stabilized by chitosan nanoparticles for hesperidin encapsulation [Internet]. Journal of Food Engineering. 2018 ; 229 2-11.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2017.11.001
  • Source: Abstracts ICBC. Conference titles: International Congress on Bioactive Compounds. Unidade: FZEA

    Subjects: CAROTENOIDES, ABÓBORA, ALIMENTOS FUNCIONAIS, MICROENCAPSULAÇÃO

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    • ABNT

      LIMA, Priscilla Magalhães de e DACANAL, Gustavo César e FÁVARO-TRINDADE, Carmen Silvia. Emulsion following by spray drying as an alternative for improving the stability of carotenoids extracted from pumpkins peel. 2018, Anais.. Campinas: Unicamp, 2018. Disponível em: https://proceedings.science/icbc-2018/papers/emulsion-following-by-spray-drying-as-an-alternative-for-improving-the-stability-of-carotenoids-extracted-from-pumpkins-. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Lima, P. M. de, Dacanal, G. C., & Fávaro-Trindade, C. S. (2018). Emulsion following by spray drying as an alternative for improving the stability of carotenoids extracted from pumpkins peel. In Abstracts ICBC. Campinas: Unicamp. Recuperado de https://proceedings.science/icbc-2018/papers/emulsion-following-by-spray-drying-as-an-alternative-for-improving-the-stability-of-carotenoids-extracted-from-pumpkins-
    • NLM

      Lima PM de, Dacanal GC, Fávaro-Trindade CS. Emulsion following by spray drying as an alternative for improving the stability of carotenoids extracted from pumpkins peel [Internet]. Abstracts ICBC. 2018 ;[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://proceedings.science/icbc-2018/papers/emulsion-following-by-spray-drying-as-an-alternative-for-improving-the-stability-of-carotenoids-extracted-from-pumpkins-
    • Vancouver

      Lima PM de, Dacanal GC, Fávaro-Trindade CS. Emulsion following by spray drying as an alternative for improving the stability of carotenoids extracted from pumpkins peel [Internet]. Abstracts ICBC. 2018 ;[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://proceedings.science/icbc-2018/papers/emulsion-following-by-spray-drying-as-an-alternative-for-improving-the-stability-of-carotenoids-extracted-from-pumpkins-
  • Source: 26. SIICUSP : resumos. Conference titles: Simpósio Internacional de Iniciação Científica e Tecnológica da Universidade de São Paulo. Unidade: FZEA

    Subjects: MICROENCAPSULAÇÃO, CAROTENOIDES, GUARANÁ

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    • ABNT

      SANTOS, Mayara Martins dos e PINHO, Lorena Silva e SILVA, Marluci Palazzolli. Produção de partículas lipídicas recobertas por interação eletrostática: avaliação da estabilidade dos carotenoides do extrato da casca do guaraná. 2018, Anais.. São Paulo: USP, 2018. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Santos, M. M. dos, Pinho, L. S., & Silva, M. P. (2018). Produção de partículas lipídicas recobertas por interação eletrostática: avaliação da estabilidade dos carotenoides do extrato da casca do guaraná. In 26. SIICUSP : resumos. São Paulo: USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • NLM

      Santos MM dos, Pinho LS, Silva MP. Produção de partículas lipídicas recobertas por interação eletrostática: avaliação da estabilidade dos carotenoides do extrato da casca do guaraná [Internet]. 26. SIICUSP : resumos. 2018 ;[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • Vancouver

      Santos MM dos, Pinho LS, Silva MP. Produção de partículas lipídicas recobertas por interação eletrostática: avaliação da estabilidade dos carotenoides do extrato da casca do guaraná [Internet]. 26. SIICUSP : resumos. 2018 ;[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
  • Source: Food Research International. Unidade: FZEA

    Subjects: CARNES E DERIVADOS, EMBUTIDOS, PRODUTOS NATURAIS, JABUTICABA, MICROENCAPSULAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BALDIN, Juliana Cristina et al. Effect of microencapsulated Jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract on quality and storage stability of mortadella sausage. Food Research International, v. 108, p. 551-557, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.03.076. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Baldin, J. C., Munekata, P. E. S., Michelin, E. C., Polizer, Y. J., Silva, P. M. da, Canan, T. M., et al. (2018). Effect of microencapsulated Jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract on quality and storage stability of mortadella sausage. Food Research International, 108, 551-557. doi:10.1016/j.foodres.2018.03.076
    • NLM

      Baldin JC, Munekata PES, Michelin EC, Polizer YJ, Silva PM da, Canan TM, Pires MA, Godoy SHS de, Fávaro-Trindade CS, Lima CG de, Fernandes AM, Trindade MA. Effect of microencapsulated Jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract on quality and storage stability of mortadella sausage [Internet]. Food Research International. 2018 ; 108 551-557.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.03.076
    • Vancouver

      Baldin JC, Munekata PES, Michelin EC, Polizer YJ, Silva PM da, Canan TM, Pires MA, Godoy SHS de, Fávaro-Trindade CS, Lima CG de, Fernandes AM, Trindade MA. Effect of microencapsulated Jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract on quality and storage stability of mortadella sausage [Internet]. Food Research International. 2018 ; 108 551-557.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.03.076
  • Source: Food Chemistry. Unidades: FZEA, FCF

    Subjects: MICROENCAPSULAÇÃO, ÁCIDOS GRAXOS OMEGA 3, COMPOSTOS FENÓLICOS, ALGINATOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      COMUNIAN, Talita Aline et al. Enhancing stability of echium seed oil and beta-sitosterol by their coencapsulation by complex coacervation using different combinations of wall materials and crosslinkers. Food Chemistry, v. 252, p. 277-284, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.01.121. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Comunian, T. A., Nogueira, M. S., Scolaro, B., Thomazini, M., Ferro-Furtado, R., Castro, I. A. de, & Fávaro-Trindade, C. S. (2018). Enhancing stability of echium seed oil and beta-sitosterol by their coencapsulation by complex coacervation using different combinations of wall materials and crosslinkers. Food Chemistry, 252, 277-284. doi:10.1016/j.foodchem.2018.01.121
    • NLM

      Comunian TA, Nogueira MS, Scolaro B, Thomazini M, Ferro-Furtado R, Castro IA de, Fávaro-Trindade CS. Enhancing stability of echium seed oil and beta-sitosterol by their coencapsulation by complex coacervation using different combinations of wall materials and crosslinkers [Internet]. Food Chemistry. 2018 ; 252 277-284.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.01.121
    • Vancouver

      Comunian TA, Nogueira MS, Scolaro B, Thomazini M, Ferro-Furtado R, Castro IA de, Fávaro-Trindade CS. Enhancing stability of echium seed oil and beta-sitosterol by their coencapsulation by complex coacervation using different combinations of wall materials and crosslinkers [Internet]. Food Chemistry. 2018 ; 252 277-284.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.01.121
  • Source: G1. Unidade: FZEA

    Subjects: DESENVOLVIMENTO DE PRODUTOS, ALIMENTOS FUNCIONAIS, NEOPLASIAS, CHOCOLATE, MICROENCAPSULAÇÃO, LACTOBACILLUS, PROBIÓTICOS

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FÁVARO-TRINDADE, Carmen Silvia e SILVA, Marluci Palazzolli. Pesquisadores da USP criam chocolate que beneficia intestino e reduz risco de câncer: produto desenvolvido em Pirassununga (SP) durante 2 anos tem lactobacilos e pode ser consumido por pessoas com intolerância à lactose [Depoimento]. G1. São Carlos: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://g1.globo.com/sp/sao-carlos-regiao/noticia/pesquisadores-da-usp-criam-chocolate-que-beneficia-intestino-e-reduz-risco-de-cancer.ghtml. Acesso em: 29 set. 2024. , 2018
    • APA

      Fávaro-Trindade, C. S., & Silva, M. P. (2018). Pesquisadores da USP criam chocolate que beneficia intestino e reduz risco de câncer: produto desenvolvido em Pirassununga (SP) durante 2 anos tem lactobacilos e pode ser consumido por pessoas com intolerância à lactose [Depoimento]. G1. São Carlos: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://g1.globo.com/sp/sao-carlos-regiao/noticia/pesquisadores-da-usp-criam-chocolate-que-beneficia-intestino-e-reduz-risco-de-cancer.ghtml
    • NLM

      Fávaro-Trindade CS, Silva MP. Pesquisadores da USP criam chocolate que beneficia intestino e reduz risco de câncer: produto desenvolvido em Pirassununga (SP) durante 2 anos tem lactobacilos e pode ser consumido por pessoas com intolerância à lactose [Depoimento] [Internet]. G1. 2018 ;(30 ja 2018. On-line):[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://g1.globo.com/sp/sao-carlos-regiao/noticia/pesquisadores-da-usp-criam-chocolate-que-beneficia-intestino-e-reduz-risco-de-cancer.ghtml
    • Vancouver

      Fávaro-Trindade CS, Silva MP. Pesquisadores da USP criam chocolate que beneficia intestino e reduz risco de câncer: produto desenvolvido em Pirassununga (SP) durante 2 anos tem lactobacilos e pode ser consumido por pessoas com intolerância à lactose [Depoimento] [Internet]. G1. 2018 ;(30 ja 2018. On-line):[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://g1.globo.com/sp/sao-carlos-regiao/noticia/pesquisadores-da-usp-criam-chocolate-que-beneficia-intestino-e-reduz-risco-de-cancer.ghtml
  • Source: Abstracts ICBC. Conference titles: International Congress on Bioactive Compounds. Unidade: FZEA

    Subjects: MICROENCAPSULAÇÃO, CAROTENOIDES, GUARANÁ

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    • ABNT

      PINHO, Lorena Silva e RODRIGUES, Christianne Elisabete da Costa e FÁVARO-TRINDADE, Carmen Silvia. Microencapsulation by spray drying of carotenoid rich extract obtained from guarana peel (Paullinia cupana). 2018, Anais.. Campinas: Unicamp, 2018. Disponível em: https://proceedings.science/icbc-2018/papers/microencapsulation-by-spray-drying-of-carotenoid-rich-extract-obtained-from-guarana-peel--paullinia-cupana-. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Pinho, L. S., Rodrigues, C. E. da C., & Fávaro-Trindade, C. S. (2018). Microencapsulation by spray drying of carotenoid rich extract obtained from guarana peel (Paullinia cupana). In Abstracts ICBC. Campinas: Unicamp. Recuperado de https://proceedings.science/icbc-2018/papers/microencapsulation-by-spray-drying-of-carotenoid-rich-extract-obtained-from-guarana-peel--paullinia-cupana-
    • NLM

      Pinho LS, Rodrigues CE da C, Fávaro-Trindade CS. Microencapsulation by spray drying of carotenoid rich extract obtained from guarana peel (Paullinia cupana) [Internet]. Abstracts ICBC. 2018 ;[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://proceedings.science/icbc-2018/papers/microencapsulation-by-spray-drying-of-carotenoid-rich-extract-obtained-from-guarana-peel--paullinia-cupana-
    • Vancouver

      Pinho LS, Rodrigues CE da C, Fávaro-Trindade CS. Microencapsulation by spray drying of carotenoid rich extract obtained from guarana peel (Paullinia cupana) [Internet]. Abstracts ICBC. 2018 ;[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://proceedings.science/icbc-2018/papers/microencapsulation-by-spray-drying-of-carotenoid-rich-extract-obtained-from-guarana-peel--paullinia-cupana-
  • Source: International Journal of Food Engineering. Unidade: FZEA

    Subjects: MICROENCAPSULAÇÃO, SECAGEM

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    • ABNT

      FELTRE, Gabriela et al. Production of thermal-resistant cornstarch-alginate beads by dripping agglomeration. International Journal of Food Engineering, v. 14, n. 1, p. 1-15, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1515/ijfe-2017-0296. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Feltre, G., Silva, C. A., Lima, G. B., Menegalli, F. C., & Dacanal, G. C. (2018). Production of thermal-resistant cornstarch-alginate beads by dripping agglomeration. International Journal of Food Engineering, 14( 1), 1-15. doi:10.1515/ijfe-2017-0296
    • NLM

      Feltre G, Silva CA, Lima GB, Menegalli FC, Dacanal GC. Production of thermal-resistant cornstarch-alginate beads by dripping agglomeration [Internet]. International Journal of Food Engineering. 2018 ; 14( 1): 1-15.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1515/ijfe-2017-0296
    • Vancouver

      Feltre G, Silva CA, Lima GB, Menegalli FC, Dacanal GC. Production of thermal-resistant cornstarch-alginate beads by dripping agglomeration [Internet]. International Journal of Food Engineering. 2018 ; 14( 1): 1-15.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1515/ijfe-2017-0296
  • Source: Brazilian Journal of Food Technology. Unidade: FZEA

    Subjects: MICROENCAPSULAÇÃO, LIPÍDEOS, CAROTENOIDES

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    • ABNT

      CHAVES, Matheus Andrade e PINHO, Samantha Cristina de. Effect of production parameters and stress conditions on beta-carotene-loaded lipid particles produced with palm stearin and whey protein isolate. Brazilian Journal of Food Technology, v. 21, p. 1-10, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1981-6723.03517. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Chaves, M. A., & Pinho, S. C. de. (2018). Effect of production parameters and stress conditions on beta-carotene-loaded lipid particles produced with palm stearin and whey protein isolate. Brazilian Journal of Food Technology, 21, 1-10. doi:10.1590/1981-6723.03517
    • NLM

      Chaves MA, Pinho SC de. Effect of production parameters and stress conditions on beta-carotene-loaded lipid particles produced with palm stearin and whey protein isolate [Internet]. Brazilian Journal of Food Technology. 2018 ; 21 1-10.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1981-6723.03517
    • Vancouver

      Chaves MA, Pinho SC de. Effect of production parameters and stress conditions on beta-carotene-loaded lipid particles produced with palm stearin and whey protein isolate [Internet]. Brazilian Journal of Food Technology. 2018 ; 21 1-10.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1981-6723.03517
  • Source: Journal of Food Engineering. Unidade: FZEA

    Subjects: BIOPOLÍMEROS, MICROENCAPSULAÇÃO, EMULSÕES (FORMAS FARMACÊUTICAS)

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    • ABNT

      DAMMAK, Ilyes e SOBRAL, Paulo José do Amaral. Effect of different biopolymers on the stability of hesperidin-encapsulating O/W emulsions. Journal of Food Engineering, v. No 2018, p. 33-43, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2018.05.004. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Dammak, I., & Sobral, P. J. do A. (2018). Effect of different biopolymers on the stability of hesperidin-encapsulating O/W emulsions. Journal of Food Engineering, No 2018, 33-43. doi:10.1016/j.jfoodeng.2018.05.004
    • NLM

      Dammak I, Sobral PJ do A. Effect of different biopolymers on the stability of hesperidin-encapsulating O/W emulsions [Internet]. Journal of Food Engineering. 2018 ; No 2018 33-43.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2018.05.004
    • Vancouver

      Dammak I, Sobral PJ do A. Effect of different biopolymers on the stability of hesperidin-encapsulating O/W emulsions [Internet]. Journal of Food Engineering. 2018 ; No 2018 33-43.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2018.05.004
  • Source: Abstracts ICBC. Conference titles: International Congress on Bioactive Compounds. Unidade: FZEA

    Subjects: MICROENCAPSULAÇÃO, EMULSÕES (FORMAS FARMACÊUTICAS), BIOPOLÍMEROS, INTOLERÂNCIA À LACTOSE

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    • ABNT

      SOUZA, Clitor Junior Fernandes de e COMUNIAN, Talita Aline e FÁVARO-TRINDADE, Carmen Silvia. Preparation, characterization and in vitro release of β-galactosidase encapsulated by complex coacervation. 2018, Anais.. Campinas: Unicamp, 2018. Disponível em: https://proceedings.science/icbc-2018/papers/preparation--characterization-and-in-vitro-release-of----galactosidase-encapsulated-by-complex-coacervation. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Souza, C. J. F. de, Comunian, T. A., & Fávaro-Trindade, C. S. (2018). Preparation, characterization and in vitro release of β-galactosidase encapsulated by complex coacervation. In Abstracts ICBC. Campinas: Unicamp. Recuperado de https://proceedings.science/icbc-2018/papers/preparation--characterization-and-in-vitro-release-of----galactosidase-encapsulated-by-complex-coacervation
    • NLM

      Souza CJF de, Comunian TA, Fávaro-Trindade CS. Preparation, characterization and in vitro release of β-galactosidase encapsulated by complex coacervation [Internet]. Abstracts ICBC. 2018 ;[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://proceedings.science/icbc-2018/papers/preparation--characterization-and-in-vitro-release-of----galactosidase-encapsulated-by-complex-coacervation
    • Vancouver

      Souza CJF de, Comunian TA, Fávaro-Trindade CS. Preparation, characterization and in vitro release of β-galactosidase encapsulated by complex coacervation [Internet]. Abstracts ICBC. 2018 ;[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://proceedings.science/icbc-2018/papers/preparation--characterization-and-in-vitro-release-of----galactosidase-encapsulated-by-complex-coacervation
  • Source: Brazilian Journal of Microbiology. Unidade: FZEA

    Subjects: ANTIFÚNGICOS, MICROENCAPSULAÇÃO, ÓLEOS ESSENCIAIS, ORÉGANO, QUEIJO

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    • ABNT

      SERNA, Carolina Maria Bedoya et al. Antifungal activity of nanoemulsions encapsulating oregano (Origanum vulgare) essential oil: in vitro study and application in Minas Padrão cheese. Brazilian Journal of Microbiology, v. 49, n. 4, p. 929-935, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.bjm.2018.05.004. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Serna, C. M. B., Dacanal, G. C., Fernandes, A. M., & Pinho, S. C. de. (2018). Antifungal activity of nanoemulsions encapsulating oregano (Origanum vulgare) essential oil: in vitro study and application in Minas Padrão cheese. Brazilian Journal of Microbiology, 49( 4), 929-935. doi:10.1016/j.bjm.2018.05.004
    • NLM

      Serna CMB, Dacanal GC, Fernandes AM, Pinho SC de. Antifungal activity of nanoemulsions encapsulating oregano (Origanum vulgare) essential oil: in vitro study and application in Minas Padrão cheese [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2018 ; 49( 4): 929-935.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bjm.2018.05.004
    • Vancouver

      Serna CMB, Dacanal GC, Fernandes AM, Pinho SC de. Antifungal activity of nanoemulsions encapsulating oregano (Origanum vulgare) essential oil: in vitro study and application in Minas Padrão cheese [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2018 ; 49( 4): 929-935.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bjm.2018.05.004
  • Source: Abstracts ICBC. Conference titles: International Congress on Bioactive Compounds. Unidade: FZEA

    Subjects: LEVEDURAS, SACCHAROMYCES, MICROENCAPSULAÇÃO, UVA

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RUBIO, Fernanda Thaís Vieira et al. Utilization of residual yeast as a carrier material for encapsulation of bioactive compounds. 2018, Anais.. Campinas: Unicamp, 2018. Disponível em: https://proceedings.science/icbc-2018/papers/utilization-of-residual-yeast-as-a-carrier-material-for-encapsulation-of-bioactive-compounds. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Rubio, F. T. V., Haminiuk, C. W. I., Maciel, G., Silva, M. P., & Fávaro-Trindade, C. S. (2018). Utilization of residual yeast as a carrier material for encapsulation of bioactive compounds. In Abstracts ICBC. Campinas: Unicamp. Recuperado de https://proceedings.science/icbc-2018/papers/utilization-of-residual-yeast-as-a-carrier-material-for-encapsulation-of-bioactive-compounds
    • NLM

      Rubio FTV, Haminiuk CWI, Maciel G, Silva MP, Fávaro-Trindade CS. Utilization of residual yeast as a carrier material for encapsulation of bioactive compounds [Internet]. Abstracts ICBC. 2018 ;[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://proceedings.science/icbc-2018/papers/utilization-of-residual-yeast-as-a-carrier-material-for-encapsulation-of-bioactive-compounds
    • Vancouver

      Rubio FTV, Haminiuk CWI, Maciel G, Silva MP, Fávaro-Trindade CS. Utilization of residual yeast as a carrier material for encapsulation of bioactive compounds [Internet]. Abstracts ICBC. 2018 ;[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://proceedings.science/icbc-2018/papers/utilization-of-residual-yeast-as-a-carrier-material-for-encapsulation-of-bioactive-compounds

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