Source: Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. Conference titles: Semana Farmacêutica de Ciência e Tecnologia da FCF-USP. Unidade: FCF
Subjects: MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS, LEITE
ABNT
NERO, Luís Augusto et al. Risk characterization in raw milk: prevalence of Listeria monocytogenes, Salmonella ssp and chemical residues. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 05 out. 2024. , 2003APA
Nero, L. A., Mattos, M. R., Beloti, V., Netto, D. P., Pinto, J. P. de A. N., Andrade, N. J. de, et al. (2003). Risk characterization in raw milk: prevalence of Listeria monocytogenes, Salmonella ssp and chemical residues. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Nero LA, Mattos MR, Beloti V, Netto DP, Pinto JP de AN, Andrade NJ de, Silva WP da, Franco BDG de M. Risk characterization in raw milk: prevalence of Listeria monocytogenes, Salmonella ssp and chemical residues. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2003 ; 39 59 res. ALN50.[citado 2024 out. 05 ]Vancouver
Nero LA, Mattos MR, Beloti V, Netto DP, Pinto JP de AN, Andrade NJ de, Silva WP da, Franco BDG de M. Risk characterization in raw milk: prevalence of Listeria monocytogenes, Salmonella ssp and chemical residues. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2003 ; 39 59 res. ALN50.[citado 2024 out. 05 ]