Assessment of trace elements in fishes of Japanese foods marketed in São Paulo (Brazil) (2011)
Source: Food Control. Unidade: FMVZ
Subjects: ARSÊNIO, MERCÚRIO (ELEMENTO QUÍMICO), ANÁLISE DE ALIMENTOS, CONTAMINAÇÃO DE ALIMENTOS
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MORGANO, Marcelo Antonio et al. Assessment of trace elements in fishes of Japanese foods marketed in São Paulo (Brazil). Food Control, v. 22, n. 5, p. 778-785, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2010.11.016. Acesso em: 13 nov. 2024.APA
Morgano, M. A., Rabonato, L. C., Milani, R. F., Miyagusku, L., & Balian, S. de C. (2011). Assessment of trace elements in fishes of Japanese foods marketed in São Paulo (Brazil). Food Control, 22( 5), 778-785. doi:10.1016/j.foodcont.2010.11.016NLM
Morgano MA, Rabonato LC, Milani RF, Miyagusku L, Balian S de C. Assessment of trace elements in fishes of Japanese foods marketed in São Paulo (Brazil) [Internet]. Food Control. 2011 ; 22( 5): 778-785.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2010.11.016Vancouver
Morgano MA, Rabonato LC, Milani RF, Miyagusku L, Balian S de C. Assessment of trace elements in fishes of Japanese foods marketed in São Paulo (Brazil) [Internet]. Food Control. 2011 ; 22( 5): 778-785.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2010.11.016